Πότε θα πάμε για καφέ;

DSC00454.jpg

Οι πρώτες φωτογραφίες της σημερινής μας συνάντησης..
DSC00453.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει!:blink:
Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό?:hmm::hmm:
Οι άλλες ....που είναι?:blink:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει!:blink:
Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό?:hmm::hmm:
Οι άλλες ....που είναι?:blink:;)

ΓΑΤΟΓΡΙΦΟΣ:lol::lol::lol:.....

τα γατουλάκια ήταν του μαγαζιού..

οντως περασαμε πολυ ομορφα !!!!!! :up::up::up:
να ζουλεψετε που δεν ηρθατε χε χε χε :P
βαρβαρα ευχαριστω για τα καλα λογια, χαρηκα που σε γνωρισα γατοσυμπεθερα μου ! :rolleyes:
μελινα μπραβο μπραβο μπραβο για την πραγματικα αψογη διοργανωση, εισαι φοβερη :up::up::up:
χαρηκα πολυ που ξαναειδα ολα τα κοριτσια :)
νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ?????????????????

νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ?????????????????

Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος!;):P:P:P
Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε?:blink::blink:
Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί!:P:P:P

Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος!;):P:P:P
Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε?:blink::blink:
Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί!:P:P:P

Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..:)Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό...:up:

Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; :lol::lol::lol::lol:
Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; :blink::blink::hmm::hmm::hmm:

Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; :blink::blink::hmm::hmm::hmm:

μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο :lol: με τη δικη σου καρτα ομως :lol:

Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; :lol::lol::lol::lol:

Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου:lol:

Αργκλ γκλ γκλ γκλ

Αργκλ γκλ γκλ γκλ

Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls...:lol:

και κερασε και τους παντες με τη visa σου:lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls...:lol:

ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια.....:lol::lol::lol:

Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ).
Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;;

εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου :lol::up:

εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου :lol::up:

Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class..:up:

ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..:lol:το έπαθε το εγκεφαλικό...:lol:

Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class..:up:

ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..:lol:το έπαθε το εγκεφαλικό...:lol:

τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω :up:
και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ
και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια
και κρασια σουπερ γιουχου :lol::up:

φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα!:):)

Κορίτσια...
Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;;

Bibikman-Rastaman :rolleyes::P:lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες!

Κορίτσια...
Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;;

Bibikman-Rastaman :rolleyes::P:lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες!

Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω..:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back