Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter tzoutzou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αδερφες Ματζικα ντε σπελ,αδερφες Λεια....ε ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα!!!Εχουμε και ονοματα ρεεεεε!!!Και ωραιοτατα μαλιστα...Αλινα,Σοφια!!!
Εγω λοιπον δε θα κανω σχολια για το φαι-καφε-γλυκο(1 εφυγα απο το σπιτι,6 γυρισα)!!!
Χαρηκα ιδιαιτερως που γνωρισα το Βαβελοψαρο(αν και δεν το ξερει,την εχει πατησει τωρα που ξερω που μενει..),τη Μελινα(αξια,αξια) αλλα και τα κοριτσια διπλα μου και τη Σπιντομανα!!!Τις υπολοιπες....μπανιο μπανιο μπανιο!!!!!!Εχουμε και Χιουνται και αμα δε φτανει βαζω και το λιμουζινι μου και παμε!!!!!!
Οσο για τη συναντηση Βορρα-Νοτου...ξερω που θα την κανουμε...ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC00451.jpg

DSC00450.jpg

DSC00449.jpg

DSC00448.jpg

DSC00447.jpg

DSC00446.jpg

DSC00454.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Ιωάννα μου, γιατί δε σύστησες κι αυτά τα κορίτσια; Παραπονεμένα να τα αφήσουμε;
Χρύσα (και μπεμπούλης:)) Μαριλίζα (kyka), Κωνταντίνα ή - επί το καλλιτεχνικότερον - konstans, Βούλα, Μίκυ (τς τς τς... Δήμητρα επιμένω:rolleyes:) και Μαριτάσια.

Συγνώμη που δε βοήθησα νωρίτερα με φωτό και συστάσεις (σήμερα μου βγήκαν ξινά τα χτεσινά γέλια). Περάσαμε πολύ όμορφα, και εις άλλα και σύντομα!

Βρε Ιωάννα μου, γιατί δε σύστησες κι αυτά τα κορίτσια; Παραπονεμένα να τα αφήσουμε;
Χρύσα (και μπεμπούλης:)) Μαριλίζα (kyka), Κωνταντίνα ή - επί το καλλιτεχνικότερον - konstans, Βούλα, Μίκυ (τς τς τς... Δήμητρα επιμένω:rolleyes:) και Μαριτάσια.

Συγνώμη που δε βοήθησα νωρίτερα με φωτό και συστάσεις (σήμερα μου βγήκαν ξινά τα χτεσινά γέλια). Περάσαμε πολύ όμορφα, και εις άλλα και σύντομα!

Εγώ φταίω για την έλλειψη συστάσεων..:redface::redface::redface:

Τι έπαθες καλή μου?

σήμερα μου βγήκαν ξινά τα χτεσινά γέλια

εχεις δικιο βρε στελλα, ξεχαστηκα :redface:

ολα καλα νινομελομανα ? :hmm:

Παιδιά, αφήστε, μην το μαυρίσουμε το το θεματάκι, τα Νινομελάκια μου είναι μια χαρά. Να είμαστε όλοι καλά να ξαναβρισκόμαστε, να χαιρόμαστε και να καλοτρώμε:)

Και για να φτιαξει το κεφι της Στελλας,εχω κι εγω φωτογραφιες του Beebikoσογου...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC01285.jpg
    DSC01285.jpg
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 4
  • DSC01284.jpg
    DSC01284.jpg
    177,2 KB · Εμφανίσεις: 5
Στα γρήγορα, ανεβάζω και δυο φωτογραφίες, οι υπόλοιπες μου βγήκαν λίγο σκοτεινές (δεν είχα και την καλή τη μηχανή... :() Επειδή έχω πήξει στη δουλειά, δεν προλαβαίνω να κάνω τις συστάσεις για όσους δε γνωρίζουν τις συμμετέχουσες... Στελλίτσα, μια χείρα βοηθείας :D
Ανεβάστε και τις δικές σας!!

λοπον αναλαμβανω εγω

ευτυχια(βαβελοψαρο)
στελλα
αριστοκατ
κατια(ρακτια)
αδερφες λεια
ιωαννα
Α, εντάξει, επιλήφθηκε η Πασχαλομάνα. Όμως εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, ένεκα και το εγκεφαλικό να 'ουμ!
Δεν την ξανανεβάζεις με λεζάντες, λέω εγώ;;;; :lol::lol::lol::lol:
Όντζελεεεεε μόνο εσένα γνώρισαααααα

αχ αλινα τραβηξες τον αγαπημενο μου γατουλη :rolleyes:
αυτον στη 2η φωτο...:up: ειναι κουκλος μωρε

παντως απο εμας τις γατομανιακς, τα γατακια φαγανε καλα και πολλα κρεατικα :up:

Α, εντάξει, επιλήφθηκε η Πασχαλομάνα. Όμως εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, ένεκα και το εγκεφαλικό να 'ουμ!
Δεν την ξανανεβάζεις με λεζάντες, λέω εγώ;;;; :lol::lol::lol::lol:
Όντζελεεεεε μόνο εσένα γνώρισαααααα

Ελπίζω να έμαθες ότι ο Μπιμπίκος έχει προπληρώσει με την κάρτα σου τα αεροπορικά εισιτήρια της Αθήνας για την συνάντηση Βορρά-Νότου..Αν όχι ...ξαναπάθε εγκεφαλικό...και γράψε τα σχόλιά σου ...μεταφρασμένα..:lol:

Φιλιά..
Σπιντομάννα

Ελπίζω να έμαθες ότι ο Μπιμπίκος έχει προπληρώσει με την κάρτα σου τα αεροπορικά εισιτήρια της Αθήνας για την συνάντηση Βορρά-Νότου..Αν όχι ...ξαναπάθε εγκεφαλικό...και γράψε τα σχόλιά σου ...μεταφρασμένα..:lol:

Φιλιά..
Σπιντομάννα
Μα πάει ΘΟΥΘΟΥΘΟΥΘΟΥ-θτο Βόλο αεροπλάνο;;; :blink::lol::lol::lol::lol:
Ελικόπτερο θαθ έκλειθε ο άτιμοθ ο μαυρόγατοθ;;;;

Η ΘΟΥΘΟΥΘΟΥ-Θεθθαλονικιά γατοκηδεμών

Αδερφες Ματζικα ντε σπελ,αδερφες Λεια....ε ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα!!!Εχουμε και ονοματα ρεεεεε!!!Και ωραιοτατα μαλιστα...Αλινα,Σοφια!!!
Εγω λοιπον δε θα κανω σχολια για το φαι-καφε-γλυκο(1 εφυγα απο το σπιτι,6 γυρισα)!!!
Χαρηκα ιδιαιτερως που γνωρισα το Βαβελοψαρο(αν και δεν το ξερει,την εχει πατησει τωρα που ξερω που μενει..),τη Μελινα(αξια,αξια) αλλα και τα κοριτσια διπλα μου και τη Σπιντομανα!!!Τις υπολοιπες....μπανιο μπανιο μπανιο!!!!!!Εχουμε και Χιουνται και αμα δε φτανει βαζω και το λιμουζινι μου και παμε!!!!!!
Οσο για τη συναντηση Βορρα-Νοτου...ξερω που θα την κανουμε...ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!!!

Κ εγώ χάρηκα πολύ-πολύ!!!Κ δεν την έχω πατήσει καθόλου;)!!!Σας περιμένω για καφεδάκι το συντομότερο! Κ θέλω μπάνιο με το λιμουζίνι σου, κάνω κράτηση από τώρα, εκτός άμα πιάσει πολύ γερή ζέστη κ πάμε με το δικό μου λιμουζίνι με κλιματισμό, που δεν το είδες μεν, αλλά είναι κ αυτό χαριτωμένο (όχι σα το δικό σου, λίγο λιγότερο)!

οπως βλεπετε, το εγκεφαλικο της αφησε κουσουρι, και κεκεδιζει η μπιμπικομανα :P

απο τη μία η visa απο την άλλη ο σεισμός, ΄΄ηρθε και έδεσε:lol:

απο τη μία η visa απο την άλλη ο σεισμός, ΄΄ηρθε και έδεσε:lol:

κοριτσια ! τα γατια να προλαβουμε να της παρουμε, τα γατια :lol::lol::lol:

..Καιρός να μάθεις πια όλη την αλήθεια Μπιμπικομάνα...Ο σούπερ ντούπερ ουάου εξτρα λάρτζ Beeb έκλεισε ΚΑΙ ελικόπτερο για να μεταφέρει στην Θεσ/νικη τά περιφερειακά μέλη...

Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώσεις τις κρατήσεις στο Μακεδονία Palace:up:

YΓ...Μην ξεχάσεις να ζητήσεις την ειδική άδεια απο εκεί που θα είσαι...για να έρθεις να μας υποδεχτείς και ....μην έρθεις με την άσπρη ρομπίτσα...βάλε κάτι πιο δροσερό...

Φιλιά
Σπιντομάνα με υπαγόρευση Σπίντυ...

Λοιπόν, πριν αποτρελαθείτε, θελετε να κανονίσουμε για το μπανάκι αυτό που λέγαμε;

Λοιπόν, πριν αποτρελαθείτε, θελετε να κανονίσουμε για το μπανάκι αυτό που λέγαμε;

Μπράβο Κάτια, επαναφέρεις στην τάξη τις παλαβιάρες (εδώ έχουμε πολλές frau τελικά :lol:)
Για το μπάνιο είχα την εξής ιδέα: ξέρω στην Εύβοια, μια ώρα απ'την Αθήνα, ένα ταβερνάκι κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, πνιγμένο στις μουριές. Πας, πίνεις το καφεδάκι σου, κολυμπάς (τα πράγματά σου δεν κινδυνεύουν), βγαίνεις, στεγνώνεις, παραγγέλνεις τα μεζεδάκια σου... μπορείς να μείνεις εκεί όλη τη μέρα, και είναι ήσυχα και δροσερά.
Αν κανονίσουμε να πάμε με αυτοκίνητα, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στα διόδια και να πάμε κονβόι

Να ερθετε στο Βολο αλλα οχι τωρα που λειπω,να εχω ερθει να σας χαρω κι εγω...

Μπράβο Κάτια, επαναφέρεις στην τάξη τις παλαβιάρες (εδώ έχουμε πολλές frau τελικά :lol:)
Για το μπάνιο είχα την εξής ιδέα: ξέρω στην Εύβοια, μια ώρα απ'την Αθήνα, ένα ταβερνάκι κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, πνιγμένο στις μουριές. Πας, πίνεις το καφεδάκι σου, κολυμπάς (τα πράγματά σου δεν κινδυνεύουν), βγαίνεις, στεγνώνεις, παραγγέλνεις τα μεζεδάκια σου... μπορείς να μείνεις εκεί όλη τη μέρα, και είναι ήσυχα και δροσερά.
Αν κανονίσουμε να πάμε με αυτοκίνητα, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού στα διόδια και να πάμε κονβόι

Δεν θα σας άρεσε να κάνουμε ενα πικ-νικ σε καμιά απόμερη παραλία; Βέβαια αυτό προϋποθέτει και μαγείρεμα και κουβάλημα και άλλους μπελάδες.:hmm:Ότι θέλετε. Εγώ είμαι μέσα σε όλα.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back