ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.361 10-07-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχε συσπασεις τοκετου ενω δεν ειναι η ωρα της ακομα κ μπηκε μεσα για να τις σταματησουν..ειναι 10 μερες περιπου μεσα ! Click για ανάπτυξη... ναι...ναι...πηγα στο θεμα της Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είναι πολύυυυυυυυυ ψηλά αυτό το συννεφάκι Click για ανάπτυξη... και δεν θελω να το κατεβασω χαμηλα καθολου...δε βλεπεις τι γινεται με τους ρυπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 08:51 Η stellak έγραψε: #2.362 13-07-09 08:51 Θερινή σύναξις των γατοφυλάκων Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #2.363 13-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Click για ανάπτυξη... Bonjour ma belle Από συμμετοχές πάμε καλά, αν και νομίζω ότι δεν έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ακόμα ότι κανονίζουμε συνάντηση... Είμαστε 15 προς το παρόν. Η Παρασκευή 24 Ιουλίου είναι καλή ημερομηνία, αν και δε θα μπορεί η Ράνια). Συνεχίστε να δηλώνετε παρουσίες για 24 Ιουλίου, Παρασκευή βραδάκι, και θα κοιτάξουμε και τον τόπο της συνάντησης αυτές τις μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:14 Η Desdemona: #2.364 13-07-09 09:14 Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Αρχική Δημοσίευση από Melini: Bonjour ma belle Click για ανάπτυξη... Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #2.365 13-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Click για ανάπτυξη... αυτό δε θα είναι απλή γατοσυνάντηση... με δυο πράσινες και μια μπλέ θα είναι... συνάντηση κορυφής Ευχαριστώ Madame la Moderatrice για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:21 Η stellak έγραψε: #2.366 13-07-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχε συσπασεις τοκετου ενω δεν ειναι η ωρα της ακομα κ μπηκε μεσα για να τις σταματησουν..ειναι 10 μερες περιπου μεσα ! Click για ανάπτυξη... ναι...ναι...πηγα στο θεμα της Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είναι πολύυυυυυυυυ ψηλά αυτό το συννεφάκι Click για ανάπτυξη... και δεν θελω να το κατεβασω χαμηλα καθολου...δε βλεπεις τι γινεται με τους ρυπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 08:51 Η stellak έγραψε: #2.362 13-07-09 08:51 Θερινή σύναξις των γατοφυλάκων Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #2.363 13-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Click για ανάπτυξη... Bonjour ma belle Από συμμετοχές πάμε καλά, αν και νομίζω ότι δεν έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ακόμα ότι κανονίζουμε συνάντηση... Είμαστε 15 προς το παρόν. Η Παρασκευή 24 Ιουλίου είναι καλή ημερομηνία, αν και δε θα μπορεί η Ράνια). Συνεχίστε να δηλώνετε παρουσίες για 24 Ιουλίου, Παρασκευή βραδάκι, και θα κοιτάξουμε και τον τόπο της συνάντησης αυτές τις μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:14 Η Desdemona: #2.364 13-07-09 09:14 Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Αρχική Δημοσίευση από Melini: Bonjour ma belle Click για ανάπτυξη... Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #2.365 13-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Click για ανάπτυξη... αυτό δε θα είναι απλή γατοσυνάντηση... με δυο πράσινες και μια μπλέ θα είναι... συνάντηση κορυφής Ευχαριστώ Madame la Moderatrice για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:21 Η stellak έγραψε: #2.366 13-07-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θερινή σύναξις των γατοφυλάκων Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #2.363 13-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Click για ανάπτυξη... Bonjour ma belle Από συμμετοχές πάμε καλά, αν και νομίζω ότι δεν έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ακόμα ότι κανονίζουμε συνάντηση... Είμαστε 15 προς το παρόν. Η Παρασκευή 24 Ιουλίου είναι καλή ημερομηνία, αν και δε θα μπορεί η Ράνια). Συνεχίστε να δηλώνετε παρουσίες για 24 Ιουλίου, Παρασκευή βραδάκι, και θα κοιτάξουμε και τον τόπο της συνάντησης αυτές τις μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:14 Η Desdemona: #2.364 13-07-09 09:14 Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Αρχική Δημοσίευση από Melini: Bonjour ma belle Click για ανάπτυξη... Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #2.365 13-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Click για ανάπτυξη... αυτό δε θα είναι απλή γατοσυνάντηση... με δυο πράσινες και μια μπλέ θα είναι... συνάντηση κορυφής Ευχαριστώ Madame la Moderatrice για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:21 Η stellak έγραψε: #2.366 13-07-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελίνα, πως είμαστε από συμμετοχές; Εάν δεν έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένη μέρα ακόμη, θα ήταν καλύτερα η επικείμενη συνάντηση με τίτλο "Θερινή Σύναξη των Γατοφυλάκων" να κανονιστεί, ει δυνατόν, μέσα στο τριήμερο 24, 25 ή 26 Ιουλίου, εφόσον βολεύει τους περισσότερους. Μετά μας βλέπω να σκορπίζουμε και να μαζευόμαστε πάλι με τα... πρωτοβρόχια! Click για ανάπτυξη... Bonjour ma belle Από συμμετοχές πάμε καλά, αν και νομίζω ότι δεν έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ακόμα ότι κανονίζουμε συνάντηση... Είμαστε 15 προς το παρόν. Η Παρασκευή 24 Ιουλίου είναι καλή ημερομηνία, αν και δε θα μπορεί η Ράνια). Συνεχίστε να δηλώνετε παρουσίες για 24 Ιουλίου, Παρασκευή βραδάκι, και θα κοιτάξουμε και τον τόπο της συνάντησης αυτές τις μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:14 Η Desdemona: #2.364 13-07-09 09:14 Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Αρχική Δημοσίευση από Melini: Bonjour ma belle Click για ανάπτυξη... Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #2.365 13-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Click για ανάπτυξη... αυτό δε θα είναι απλή γατοσυνάντηση... με δυο πράσινες και μια μπλέ θα είναι... συνάντηση κορυφής Ευχαριστώ Madame la Moderatrice για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:21 Η stellak έγραψε: #2.366 13-07-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Αρχική Δημοσίευση από Melini: Bonjour ma belle Click για ανάπτυξη... Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Melini έγραψε: #2.365 13-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Click για ανάπτυξη... αυτό δε θα είναι απλή γατοσυνάντηση... με δυο πράσινες και μια μπλέ θα είναι... συνάντηση κορυφής Ευχαριστώ Madame la Moderatrice για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:21 Η stellak έγραψε: #2.366 13-07-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν όντως το κανονίσετε για Παρασκευή 24 ή Σάββατο 25, είναι πολύ πιθανό να είμαι κι εγώ εκεί. Τι γαλλομάθεια, τι ευγένεια... Click για ανάπτυξη... αυτό δε θα είναι απλή γατοσυνάντηση... με δυο πράσινες και μια μπλέ θα είναι... συνάντηση κορυφής Ευχαριστώ Madame la Moderatrice για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:21 Η stellak έγραψε: #2.366 13-07-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: για εσάς θα έχουμε πάντα ένα καλό λόγο, σε όποια γλώσσα θέλετε Click για ανάπτυξη... Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Felice έγραψε: #2.367 13-07-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Ψάξτο να μας πεις. Εντάξει είπαμε να βρεθούμε μην μας πάρουν όμως και το βρακί!!!! Όταν λες όμως τσιμπημένες τι είδους τσιμπημένες εννοείς ? Απλά ακριβές?ή Μπαιρακτάρης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:38 Η Melini έγραψε: #2.368 13-07-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Λοιπόν, "κλείνουμε" για 24; Και το μαγαζί στο Θησείο; (Παρεμπιπτόντως, έτρωγα χτες το μεσημέρι στο Φίλοιστρον στο Θησείο. Καλό φαγητό, Ακρόπολη φάτσα, ταρατσάκι και ευγενικό προσωπικό. Να το κρατούσαμε στα υπ'όψιν; Τιμές δεν ξέρω καθόλου, ίσως "τσιμπημένες" λόγω σημείου) Click για ανάπτυξη... Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:40 Η stellak έγραψε: #2.369 13-07-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Άρα, μια χαρά συνεννοηθήκαμε πάλι! Και γιατί δε μας έλεγε το όνομα; Το κρατούσε για έκπληξη; Μωρέ, τι τρέλα μας δέρνει, μωρέεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:42 Η Raktia έγραψε: #2.370 13-07-09 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα και η Κάτια το Φίλοιστρον εννούσε Click για ανάπτυξη... Α ναι;;;; αυτό είναι; Δεν θυμαμαι ρε γμτ καθόλου.... Αυτό που έλεγα είναι μέσα σε ένα στενάκι. Ελά ρε δεν είναι ακριβό. Και η ποικιλία του, την οποία έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, είναι αρκετά χορταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:43 Η Desdemona: #2.371 13-07-09 09:43 Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:45 Η Raktia έγραψε: #2.372 13-07-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Ε και εσύ τι σκας καλέ;;; Για σενα θα το ξαναβαφτίσουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:46 Η stellak έγραψε: #2.373 13-07-09 09:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τέτοια της χρειάζεται Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άκου "Φίλοιστρον"... Τι σόι μαγαζί μπορεί να είναι αυτό... Click για ανάπτυξη... Εμ, τα'λεγά, δεν τα'λεγα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η RedCat έγραψε: #2.374 13-07-09 09:52 αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η ELENIP έγραψε: #2.375 13-07-09 09:52 Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, μια χαρά.Μεσα για τις 24 και για το μέρος όπου θέλετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #2.376 13-07-09 09:52 Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέσα σε στενάκι; Παιδιά, εγώ ξέρω το Φίλοιστρον, με είσοδο από μια διαγώνιο της Δ. Αρεοπαγείτου... αυτό δεν εννούμε όλες; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες ταράτσες με θέα την Ακρόπολη; Πάντως συμφωνώ με την ιδέα της ταράτσας στο Θησείο... θα φυσάει και ωραίο αεράκι και θα έχουμε και θέα στην Ακρόπολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:53 Η Melini έγραψε: #2.377 13-07-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: αχ ναι το Φιλοιστρον είναι πολυ ωραίο μαγαζί...για τιμές και εγω δεν ενθυμούμαι.. Υ.Γ. το σουρεαλιστικόν: να συζητάμε εις τον Φιλοιστρον για στειρώσεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η stellak έγραψε: #2.378 13-07-09 09:56 Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 09:59 Η Raktia έγραψε: #2.379 13-07-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Πωπω!!! Γκρινιες πρωινιάτικα..... Τεσπα, όπως και να το λένε το μαγαζάκι εγω μέσα είμαι και στη μέρα και στο μέρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:00 Η Melini έγραψε: #2.380 13-07-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Επειδή σήμερα δε βλέπω να συνεννοούμαστε α) δεν είπα ότι το Φίλοιστρον είναι ακριβό, είπα δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένο λόγω του σημείου που βρίσκεται. β) Μελίνα μου, η είσοδος είναι μέσα στο στενάκι, που είναι κάθετο στη Δ. Αρεοπαγείτου. γ) Εντάξει με την ημερομηνία, εντάξει και με το μαγαζί; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι είμαστε εντάξει και με το μαγαζί... μένει να επικοινωνήσω και να δω τιμές κλπ. Εδώ συνεχίζετε να δηλώνετε συμμετοχές για τη συνάντηση. Στέλλα μου, είναι πρωί ακόμα, χαλάρωσε το μυαλό το Σ/Κ και δε στροφάρει Δώσε μου λίγο χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.