stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:06 Η stellak έγραψε: #2.381 13-07-09 10:06 Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:09 Η Melini έγραψε: #2.382 13-07-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι! Click για ανάπτυξη... Ελα Στέλλα παιδί μου να μας συντονίσεις γιατί χάσαμε τα μυαλά μας με τη ζέστη Αντε κορίτσια!!! Λίγες είμαστε ακόμα, πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι;;; Δηλώστε παρουσία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Η Desdemona: #2.383 13-07-09 10:24 Μελίνα, με μένα στην παρέα και αναρωτιέσαι πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι; Ένα σι μπεμόλ χρειάζεται... ούτε μαστίγια, ούτε τίποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:52 Η Felice έγραψε: #2.384 13-07-09 10:52 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στο μοναστηράκι σε μεζεδοπωλείο που είναι διπλα στην στοά του Ατάλου. Εκεί πήραμε ο καθένας από ένα κρασι και παραγγείλαμε και μια ποικιλία για 6. Το κόστος της ποικιλίας ήταν 40 €. Η ποικιλία αυτή είχε 5 διαφορετικούς μεζέδες από 1 για το κάθε άτομο.Πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο Φιλοιστρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η Desdemona: #2.385 13-07-09 12:02 Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #2.386 13-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:09 Η Melini έγραψε: #2.382 13-07-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι! Click για ανάπτυξη... Ελα Στέλλα παιδί μου να μας συντονίσεις γιατί χάσαμε τα μυαλά μας με τη ζέστη Αντε κορίτσια!!! Λίγες είμαστε ακόμα, πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι;;; Δηλώστε παρουσία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Η Desdemona: #2.383 13-07-09 10:24 Μελίνα, με μένα στην παρέα και αναρωτιέσαι πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι; Ένα σι μπεμόλ χρειάζεται... ούτε μαστίγια, ούτε τίποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:52 Η Felice έγραψε: #2.384 13-07-09 10:52 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στο μοναστηράκι σε μεζεδοπωλείο που είναι διπλα στην στοά του Ατάλου. Εκεί πήραμε ο καθένας από ένα κρασι και παραγγείλαμε και μια ποικιλία για 6. Το κόστος της ποικιλίας ήταν 40 €. Η ποικιλία αυτή είχε 5 διαφορετικούς μεζέδες από 1 για το κάθε άτομο.Πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο Φιλοιστρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η Desdemona: #2.385 13-07-09 12:02 Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #2.386 13-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι! Click για ανάπτυξη... Ελα Στέλλα παιδί μου να μας συντονίσεις γιατί χάσαμε τα μυαλά μας με τη ζέστη Αντε κορίτσια!!! Λίγες είμαστε ακόμα, πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι;;; Δηλώστε παρουσία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:24 Η Desdemona: #2.383 13-07-09 10:24 Μελίνα, με μένα στην παρέα και αναρωτιέσαι πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι; Ένα σι μπεμόλ χρειάζεται... ούτε μαστίγια, ούτε τίποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:52 Η Felice έγραψε: #2.384 13-07-09 10:52 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στο μοναστηράκι σε μεζεδοπωλείο που είναι διπλα στην στοά του Ατάλου. Εκεί πήραμε ο καθένας από ένα κρασι και παραγγείλαμε και μια ποικιλία για 6. Το κόστος της ποικιλίας ήταν 40 €. Η ποικιλία αυτή είχε 5 διαφορετικούς μεζέδες από 1 για το κάθε άτομο.Πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο Φιλοιστρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η Desdemona: #2.385 13-07-09 12:02 Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #2.386 13-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα, με μένα στην παρέα και αναρωτιέσαι πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι; Ένα σι μπεμόλ χρειάζεται... ούτε μαστίγια, ούτε τίποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 10:52 Η Felice έγραψε: #2.384 13-07-09 10:52 Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στο μοναστηράκι σε μεζεδοπωλείο που είναι διπλα στην στοά του Ατάλου. Εκεί πήραμε ο καθένας από ένα κρασι και παραγγείλαμε και μια ποικιλία για 6. Το κόστος της ποικιλίας ήταν 40 €. Η ποικιλία αυτή είχε 5 διαφορετικούς μεζέδες από 1 για το κάθε άτομο.Πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο Φιλοιστρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η Desdemona: #2.385 13-07-09 12:02 Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #2.386 13-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στο μοναστηράκι σε μεζεδοπωλείο που είναι διπλα στην στοά του Ατάλου. Εκεί πήραμε ο καθένας από ένα κρασι και παραγγείλαμε και μια ποικιλία για 6. Το κόστος της ποικιλίας ήταν 40 €. Η ποικιλία αυτή είχε 5 διαφορετικούς μεζέδες από 1 για το κάθε άτομο.Πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο Φιλοιστρον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:02 Η Desdemona: #2.385 13-07-09 12:02 Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #2.386 13-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #2.386 13-07-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση; Click για ανάπτυξη... Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η Desdemona: #2.387 13-07-09 12:08 Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια. Count me in Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:25 Η Felice έγραψε: #2.388 13-07-09 12:25 Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Η Melini έγραψε: #2.389 13-07-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο. Για του λόγου το αληθές: Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554 Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Η Felice έγραψε: #2.390 13-07-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η stellak έγραψε: #2.391 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε; Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια Frau Στέλλα, συμφωνείτε; Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο; Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:06 Η Melini έγραψε: #2.392 13-07-09 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται? Click για ανάπτυξη... Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η Felice έγραψε: #2.393 13-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χαίρω πολύ Λέττα μου Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα Μελίνα Click για ανάπτυξη... Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:23 Η Melini έγραψε: #2.394 13-07-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα Click για ανάπτυξη... Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου 1)Ιωάννα - ιβάνα 2)Στέλλα - stellak 3)Μίκυ - minnielakecity 4)Κάτια - Raktia 5)Λόζυ - Aristocat 6)Βίκυ - vickymoon 7)ELENIP 8)Λέττα - Felice 9)Κωνσταντίνα - Konstans 10)aretha 11)kyka - Μαριλίζα 12)Βούλα - VOULA 13)Desdemona 14)ΓΙΟΥΛΗ (?) 15)Nota (?) 16) Μαρία Γάτσιου 17)Μελίνα - Melini Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:24 Η Melini έγραψε: #2.395 13-07-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι. Click για ανάπτυξη... Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η stellak έγραψε: #2.396 13-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί Click για ανάπτυξη... Άξια! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής Click για ανάπτυξη... Παναξιότατη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η Μαρία Γάτσιου: #2.397 13-07-09 13:31 Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:33 Η Desdemona: #2.398 13-07-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας Click για ανάπτυξη... Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η mickey mouse: #2.399 13-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... Click για ανάπτυξη... πού είσαι Βαρβάρα οέο???? Μελινάκι καλά της τα λες ... στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα ..... έτσι να της βρίσκεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η Melini έγραψε: #2.400 13-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; Click για ανάπτυξη... Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά; Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.