Πότε θα πάμε για καφέ;

Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά:mad:
whip_W8Y1Q2.gif
whip_W8Y1Q2.gif
whip_W8Y1Q2.gif

Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω να φέρω το μαστίγιο γιατί βγήκαν οι γλωσσούδες παγανιά:mad:
whip_W8Y1Q2.gif
whip_W8Y1Q2.gif
whip_W8Y1Q2.gif

Μελινάκι μου, εγώ απλώς "ξανανέβασα" το θέμα για να συντονιστούμε. Εσύ πάρε όοοοσο χρόνο χρειάζεσαι!:)

Ελα Στέλλα παιδί μου να μας συντονίσεις γιατί χάσαμε τα μυαλά μας με τη ζέστη :lol::lol::lol:
Αντε κορίτσια!!! Λίγες είμαστε ακόμα, πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι;;; Δηλώστε παρουσία!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα, με μένα στην παρέα και αναρωτιέσαι πώς θα σηκώσουμε το μαγαζί στο πόδι; :lol::lol::lol:
Ένα σι μπεμόλ χρειάζεται... ούτε μαστίγια, ούτε τίποτε :rolleyes:

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει στο μοναστηράκι σε μεζεδοπωλείο που είναι διπλα στην στοά του Ατάλου. Εκεί πήραμε ο καθένας από ένα κρασι και παραγγείλαμε και μια ποικιλία για 6. Το κόστος της ποικιλίας ήταν 40 €. Η ποικιλία αυτή είχε 5 διαφορετικούς μεζέδες από 1 για το κάθε άτομο.Πάνω κάτω έτσι θα είναι και στο Φιλοιστρον.

Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση;

Μελίνα, ξέρουμε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση;

Θα την κάνουμε βραδυνή αυτή τη φορά, να έχει πέσει λίγο ο ήλιος... κατά τις 8.30 είναι καλά; Για να έχουμε μαζευτεί μέχρι τις 9;)

Τέλεια. Count me in ;)

Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο.
Για του λόγου το αληθές:

Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554

Λοιπόν το έψαξα στο ιντερνετ και σαν μαγαζί μου φαίνεται πράγματι πολύ ωραίο.
Για του λόγου το αληθές:

Λοιπόν, εδώ έχουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα μεζεδοπωλείο με την στενή έννοια του όρου. Η τοποθεσία στο Θησείο είναι πολύ καλή, ενώ για θέα υπάρχει ο βράχος της Ακρόπολης, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με την ταράτσα. Στους ουζομεζέδες τώρα έχουμε από μελιτζάνα αγιορείτικη μέχρι κριθοκούλουρα και από ντολμαδάκια γιαλαντζί μέχρι "σύγλινο" Μάνης. Έννοείται πως όλων των ειδών τα κλασικά ορεκτικά (σαγανάκι, τζατζίκι, τυροκαυτερή) είναι διαθέσιμα. Από ποτά υπάρχει ούζο, τσίπουρο, ρετσίνα, κρασιά, μαυροδάφνη, ακόμα και βινσάντο Σαντορίνης. Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερη εύκολη καθώς βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο με τις καφετέριες στο θησείο και είναι πέντε λεπτά μακριά απ' την στάση του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι τιμές είναι λογικές, (€ 15-20) οπότε δεν βλέπουμε για ποιό λόγο να μην περάσετε από το Φίλοιστρον. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο, 210 3467 554

Ποιο είναι το ονοματάκι σου εσένα είπαμε;;)
Την επόμενη συνάντηση την αναλαμβάνεις πάντως... το κέρδισες επάξια:up::up:
Frau Στέλλα, συμφωνείτε;:D Να της παραχωρήσουμε και το μαστίγιο;

Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται?

Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου:rolleyes::lol:

Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα:mad:

Ευχαριστώ ναστε καλά. Λέττα με λένε αλλά δεν ήμουν εγώ που πρότεινα το μαγαζί. Μία άλλη κοπέλα το έκανε. Πάντως εγώ το έχω πεί ότι από φθινόπωρο ναι θα προσπαθήσω να οργανώσω μία ημερίσια εκδρομούλα να πάμε παρέα κάπου κοντά. Ναμαστε καλά πρώτα ο Θεός. Η φώτο που είναι πολύ ωραία φαίνεται?

Χαίρω πολύ Λέττα μου :D Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού :up: Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα :rolleyes:
Μελίνα

Χαίρω πολύ Λέττα μου :D Σε ευχαριστώ για τα στοιχεία του μαγαζιού :up: Το Σεπτέμβριο αναλαμβάνεις την επόμενη συνάντηση, αν θες να βουτήξεις σε βαθιά νερά, δοκίμασε κι εκδρομούλα :rolleyes:
Μελίνα
Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι.

Κανένα πρόβλημα! αλλά θα έλεγα να κρατήσουμε κι από ένα εφεδρικό η καθεμιά μας. Θυμάσαι που, στην προηγούμενη συνάντηση που κανόνισες, με φώναζες να βάλω τάξη; Ε, εγώ "αποσύρομαι" τώρα, η νέα θα φωνάζει "Μελίνα, βάλε τάξη". Οπότε, ας πάρει άλλο μαστίγιο και κράτα εσύ το δικό σου:rolleyes::lol:

Άντε, βάλε καμιά λίστα με συμμετοχές, μπας και συγκινηθούν! Δε βλέπω να ξεκουνιόμαστε σήμερααααα:mad:

Πάντα θα σε χρειαζόμαστε Στελλίτσα μου να επιβάλεις την τάξη :D Έχεις κάτι πιο Frau από μένα βρε παιδί μου... :lol::lol:

Λοιπόν, συμμετοχές μέχρι στιγμής, για τη συνάντηση της 24ης Ιουλίου

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia
5)Λόζυ - Aristocat
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona
14)ΓΙΟΥΛΗ (?)
15)Nota (?)
16) Μαρία Γάτσιου
17)Μελίνα - Melini

Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; :rolleyes: Θα μας λείψει... :D

Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... :rolleyes:

Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί ;)

Ξέρω, μου έχεις πεί ότι είναι λίγο δύσκολο.Θα δούμε. Σχετικά με το μαγαζί έχε υπ'όψιν θέλει booking γιατί διάβασα ότι μαζεύει πολύ κόσμο και μπορεί να μην υπάρχει τραπέζι.

Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής ;)

Όσες και όσοι επιθυμείτε να έρθετε στη συνάντηση, δηλώστε παρούσία εδώ κι επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας, και αν είναι δυνατόν κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο για όσους συμμετείχαν στην προηγούμενη συνάντηση, έχουν ήδη καταχωρηθεί ;)

Άξια!:D

Το μαγαζί δέχεται κρατήσεις μετά τις 12.00 Προς το παρόν απαντά ο τηλεφωνητής ;)

Παναξιότατη!:lol:

Θέλω και εγώ να έρθω,θα αλλάξω τα εισιτήρια για Βόλο να γυρίσω στις 23:)

επιβεβαιώστε μου με ΡΜ, στο οποίο θα αναφέρετε το Ψευδώνυμο και το όνομά σας
Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; :lol::rolleyes::P

Αγαπητή Βαρβάρα - roulsydney, πού είσαι; Την επιστροφή του γιού σου θα γιορτάσουμε.... :rolleyes:

;) πού είσαι Βαρβάρα οέο:D????

Μελινάκι καλά της τα λες ...:up:
στείλε και μια με το μαστίγιο με τις 9 ουρές στη Σπιντομάνα:D .....
έτσι να της βρίσκεται:rolleyes:

Που το ψευδώνυμο θα το δεις στο πμ δεν έχει καμία σημασία, πρέπει να το αναφέρουμε; :lol::rolleyes::P

Εσύ επεμβαίνεις στο ποστ κι ανεβάζεις smilies εκεί που έχει ερωτηματικά;:mad:
Κάποια Moderatrice μας κάνει κολπάκια... θα φέρω το μαστίγιο και θα ξεχάσω σεβασμούς, χρώματα κλπ :P:P

Συγγνώμη Madame la Moderatrice που δεν είμαστε εύστροφοι σαν κι εσάς.. :P Εμείς θέλουμε όλα τα στοιχεία στο πιάτο για να καταχωρήσουμε σωστά τις πληροφορίες στη λίστα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back