Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Η Melini έγραψε: #2.421 13-07-09 14:05 Βαρβάρα, αν γυρίσεις σπίτι στι2 19.00, προλαβαίνεις να έρθεις, κοντά μένεις εξάλλου... Όλγα, δεν έχουμε αλλάξει οριστικά την ημερομηνία... δες αν μπορείς και Κυριακή και θα δούμε πώς θα το κάνουμε... Μϊκυ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! We'll make them an offer they can't refuse... Από αύριο όμως... σήμερα είναι Δευτέρα και είναι κλειστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η Desdemona: #2.422 13-07-09 14:12 Μελίνα μου, είναι σχεδόν αδύνατο για μένα Κυριακή βράδυ... θα μπορούσα Σάββατο βράδυ, αλλά Κυριακή πρέπει να είμαι πίσω. Δεν πειράζει μωρέ, θα βρεθούμε άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η roulsydney: #2.423 13-07-09 14:22 Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #2.424 13-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η Felice έγραψε: #2.425 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... OK .Εγώ είμαι μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ιβανα έγραψε: #2.426 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαρβάρα, αν γυρίσεις σπίτι στι2 19.00, προλαβαίνεις να έρθεις, κοντά μένεις εξάλλου... Όλγα, δεν έχουμε αλλάξει οριστικά την ημερομηνία... δες αν μπορείς και Κυριακή και θα δούμε πώς θα το κάνουμε... Μϊκυ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! We'll make them an offer they can't refuse... Από αύριο όμως... σήμερα είναι Δευτέρα και είναι κλειστά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η Desdemona: #2.422 13-07-09 14:12 Μελίνα μου, είναι σχεδόν αδύνατο για μένα Κυριακή βράδυ... θα μπορούσα Σάββατο βράδυ, αλλά Κυριακή πρέπει να είμαι πίσω. Δεν πειράζει μωρέ, θα βρεθούμε άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η roulsydney: #2.423 13-07-09 14:22 Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #2.424 13-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η Felice έγραψε: #2.425 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... OK .Εγώ είμαι μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ιβανα έγραψε: #2.426 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα μου, είναι σχεδόν αδύνατο για μένα Κυριακή βράδυ... θα μπορούσα Σάββατο βράδυ, αλλά Κυριακή πρέπει να είμαι πίσω. Δεν πειράζει μωρέ, θα βρεθούμε άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η roulsydney: #2.423 13-07-09 14:22 Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #2.424 13-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η Felice έγραψε: #2.425 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... OK .Εγώ είμαι μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ιβανα έγραψε: #2.426 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Melini έγραψε: #2.424 13-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η Felice έγραψε: #2.425 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... OK .Εγώ είμαι μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ιβανα έγραψε: #2.426 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η Felice έγραψε: #2.425 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... OK .Εγώ είμαι μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ιβανα έγραψε: #2.426 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο) Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου Να είμαστε σίγουροι Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... OK .Εγώ είμαι μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ιβανα έγραψε: #2.426 13-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο; Click για ανάπτυξη... οκ. (παντα πρωτη απαντω) φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ELENIP έγραψε: #2.427 13-07-09 14:29 Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η Felice έγραψε: #2.428 13-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7? Click για ανάπτυξη... Για τις 25/07 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η ELENIP έγραψε: #2.429 13-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Για τις 25/07 Click για ανάπτυξη... Μπορωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:45 Η Desdemona: #2.430 13-07-09 14:45 Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 14:49 Η Melini έγραψε: #2.431 13-07-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα ). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! Click για ανάπτυξη... Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 12:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.432 14-07-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; Θα μας λείψει... Click για ανάπτυξη... Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:13 Η roulsydney: #2.433 14-07-09 22:13 Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:34 Η tzoutzou έγραψε: #2.434 14-07-09 22:34 Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:49 Η dafni.ps έγραψε: #2.435 14-07-09 22:49 Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 22:59 Η ιβανα έγραψε: #2.436 14-07-09 22:59 εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:07 Η dafni.ps έγραψε: #2.437 14-07-09 23:07 Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:08 Η ιβανα έγραψε: #2.438 14-07-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα Click για ανάπτυξη... παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:13 Η dafni.ps έγραψε: #2.439 14-07-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 121 122 123 124 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 122 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 23:15 Η ELENIP έγραψε: #2.440 14-07-09 23:15 Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.