Πότε θα πάμε για καφέ;

Βαρβάρα, αν γυρίσεις σπίτι στι2 19.00, προλαβαίνεις να έρθεις, κοντά μένεις εξάλλου...

Όλγα, δεν έχουμε αλλάξει οριστικά την ημερομηνία... δες αν μπορείς και Κυριακή και θα δούμε πώς θα το κάνουμε...

Μϊκυ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! :lol::lol::lol: We'll make them an offer they can't refuse...
Από αύριο όμως... σήμερα είναι Δευτέρα και είναι κλειστά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα μου, είναι σχεδόν αδύνατο για μένα Κυριακή βράδυ... θα μπορούσα Σάββατο βράδυ, αλλά Κυριακή πρέπει να είμαι πίσω.
Δεν πειράζει μωρέ, θα βρεθούμε άλλη φορά ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο..:lol:

Λοιπόν κορίτσια αν η Ολγα μπορεί Σάββατο κανονείστε το και θα προσπαθήσω κι εγώ αφού ξεμπουρδουκλωθώ με τα εισιτήρια....(οι ΔΥ ταξιδεύουμε με ειδικά εισιτήρια χαμηλού ναύλου...)..Το πολύ πολύ να έρθω με την βαλίτσα μου απο το Ελ.Βενιζέλο..:lol:

Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο)

Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου ;) Να είμαστε σίγουροι

Οι υπόλοιποι τι λένε για το Σάββατο;

Λοιπόν, αφού η Βαρβάρα θα προσπαθήσει για Σάββατο, λέω να κάνουμε μια απόπειρα... (επιφυλάσσομαι λιγάκι βέβαια, πρέπει να επικοινωνήσω με το μαγαζί αύριο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κλεισμένο το Σάββατο)

Βαρβάρα, περίμενε μια μέρα πριν κάνεις την αλλαγή σου ;) Να είμαστε σίγουροι

OK .Εγώ είμαι μέσα

οκ. (παντα πρωτη απαντω:lol:)

φτου γμτ, με προλαβε αλλη -πιο γρηγορη- γατομανα:P

Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αυτό ή για τις 25/7?

Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα :lol:). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! :P

Κορίτσια, δεν θέλω να σας δεσμεύσω σε τίποτε. Κανονίστε το για όποτε μπορείτε. Αν αποφασίσετε να είναι Κυριακή, θα δω τι μπορώ να κάνω κι εγώ για να σας δω (απλώς θα πρέπει να φύγω Δευτέρα στο άγριο χάραμα :lol:). Μόνο μη μου αλλάξετε σκ! :P

Το Σαββατοκύριακο το κλείσαμε :D Αντε, έλα εσύ κι εμείς θα το ξενυχτήσουμε, να μη βαρεθείς μέχρι το χάραμα :)
Η ακριβής μέρα παραμένει ανοιχτή μέχρι νεωτέρας, αύριο ελπίζω, για να δούμε αν η συνάντηση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή :) Εγώ κλείνω τώρα, αφήνω τη Στέλλα να επιτηρεί :mad::rolleyes: και περιμένω να βρω περισσότερες συμμετοχές αύριο το πρωί...

Η Ράνια - ΟΥΡΑΝΙΑ είπε ότι δε μπορεί πριν τις 31 Ιουλίου... μήπως να το ξανακοιτάξει; :rolleyes: Θα μας λείψει... :D

Και εμένα θα μου λείψετε Μελινάκι μου αλλά δεν θα είναι και η τελευταία μας συνάντηση:)

Βγήκαν οι φράου βγήκαν οι χειροπέδες βγήκαν τα μαστίγια και τα ...βραστά αβγά...βγήκαν όλα εκτός απο την ημερομηνία της συνάντησης....Βρε Μελίνα μήπως τον οριζοντιώσατε εντελώς τον άνθρωπο και δεν είναι σε θέση να αρθρώσει λέξη?:lol::lol::lol:

Καλε ποτε κανονιστηκε αυτο?????Αν ειναι για αυτο το Σ/Κ,ειμαι μεσα κι εγω....καντε ομως απογευματακι να προλαβουμε να κανουμε και κανενα μπανιο...

Κοριτσια με θελετε???με θελετε???θα ερθω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!θελετε δε θελετε χαχαχα

εννοειται, αντε να σε δουμε, σε αποθυμησαμε γειτονισσα :D:D

Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα:mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol:

Θα με δειτε,θα με δειτε,και εγω σας πεθυμισα κοριτσια,γιατι στην τελεταια συναντηση δεν μπορεσα να ερθω ,ταξιδευα βλεπετε,κια απο οσο προσεξα περασατε καλαααααααα:mad::mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol:

παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις :D:D

παντα περναμε ωραια, φαι κ καλη παρεα να υπαρχει κ περναμε μια χαρα ! να στειλεις στη μελινα με πμ το τηλ σου και οτι θα ερθεις :D:D
εχεις δικιο βρε Ιωαννα μου το μελινακι δεν το εχει,τωρα θα παω αμεσως να δηλωσω παρουσια

Ειναι για το Σ/Κ στις 25&26/7:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back