Πότε θα πάμε για καφέ;

Sono qui per servire, πάντα στη διάθεσή σας :P

A vostra disposizione λέγεται:P. Αυτό που έγραψες σημαίνει είμαι εδώ για να σερβίρω:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σχολιάσω επίσης ότι το topic Λέει πότε θα πάτε για καφέ??? οπότε αφού συζητάτε για φαγητό είστε όλες off topic??? :P γυναίκες..!!! :P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A vostra disposizione λέγεται:P. Αυτό που έγραψες σημαίνει είμαι εδώ για να σερβίρω:lol:
Giacomo Puccini, Suor Angelica, 1η πράξη (δεν έχει κι άλλες), σκηνή τρίτη.
Suor Angelica: Son qui per servire. Μετάφραση Ricordi: I am here to help.
:)

Να σχολιάσω επίσης ότι το topic Λέει πότε θα πάτε για καφέ??? οπότε αφού συζητάτε για φαγητό είστε όλες off topic??? :P γυναίκες..!!! :P:P:P:P

εχεις αιμα μοντ μεσα σου, δεν ειναι δυνατον.......:hmm:

Καλημέρα σας :D
Επαθα ένα κάτι πρωί πρωί με τη γλωσσολογική ανάλυση, και μου'ρθε και μια επιθυμία να ακούσω λίγη Traviata:rolleyes:... Για να συμμαζευόμαστεεεεεεεε:rolleyes:
Λοιπόν, σημειώθηκε και το Κουνέλι (βέβαια τώρα που το είδα, είχα μια έμπνευση για μεζεδοπωλείο... "Το Πνιγμένο Κουνελάκι", αλλά την επόμενη φορά).
Βλέπω ότι οι περισσότερες προτιμήσεις στρέφονται προς το "Κλειδί της Γεύσης". Θα κανονίσω τα της κράτησής μας σήμερα το μεσημέρι. Μπορείτε να συνεχίσετε να δηλώνετε συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Θα λειτουργήσουμε με το ίδιο σύστημα, προπαραγγελία των κρεατικών και τα λοιπά κανονίζονται επί τόπου.
Όσοι θα φέρετε άλλο ένα άτομο, παρακαλώ να το επισημάνετε από πριν. Τέλος, μην ξεχάσετε τα καρτελάκια σας ;):D

Για Σάββατο δεν λέμε;:hmm:
Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας:P

Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας:P

λες οι μισοι να πανε πανορμου κ οι υπολοιποι θησειο? οι μισοι παρασκευη κ οι αλλοι σαββατο? ωραια, αμα συναντηθουμε εμενα να με χ..σεις:lol:

Συγγνώμη, Κυριακή δεν είπαμε τελικά;

Παρακαλείται η διοργανώτρια να λήξει οριστικώς τις όποιες απορίες έχουν δημιουργηθεί όσον αφορά την ημέρα της συνάντησης!!!!:P

Η γατοσυνάντηση ή όπως την απεκάλεσε η φράου Στέλλα "Θερινή συνάντηση των Γατοφυλάκων" έχει οριστεί για την Κυριακή, 26 Ιουλίου στις 20.30. Ο τόπος θα είναι πιθανότατα η οικογενειακή ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης", Σεβαστοπούλου και Καντούνη στη Νέα Φιλοθέη (κοντά στην οδό Πανόρμου).

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΤΕ; Που χαθήκατε; Κυριακή 26/7 στο Κλειδί της Γεύσης κοντά στην Πανόρμου. ΤΕΛΟΣ:bleh:

Μελίνα, αφού "κλείσεις" το μαγαζί, γράψε μας ώρα και ακριβή διεύθυνση, γιατί αυτές εδώ δεν έχουν ιερό και όσιο:lol:

Edit: Οκ, με κάλυψες στο προηγούμενο μήνυμά σου!

Παρακαλείται η διοργανώτρια να λήξει οριστικώς τις όποιες απορίες έχουν δημιουργηθεί όσον αφορά την ημέρα της συνάντησης!!!!:P

Προσπαθώ Κωνσταντίνα μου, αλλά βάλλομαι απ'όλες τις μεριές... Είμαστε που είμαστε τζαζ, μας βάρεσε κι η ζέστη κι απόγινε το κακό:lol:
Λοιπόν, ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ γιατί θα σας δει η Στέλλα και θα βγάλει το μαστίγιο, κι αυτή τη φορά ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!! :mad::rolleyes::rolleyes:

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΤΕ; Που χαθήκατε; Κυριακή 26/7 στο Κλειδί της Γεύσης κοντά στην Πανόρμου. ΤΕΛΟΣ:bleh:
Απαπαπαπαπααα... Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να σκύψω υποτακτικά το κεφάλι και να ψελλίσω με ταπεινότητα "λυπηθείτε με, έχω πορτοκαλί παιδί με μύτη"

Προσπαθώ Κωνσταντίνα μου, αλλά βάλλομαι απ'όλες τις μεριές... Είμαστε που είμαστε τζαζ, μας βάρεσε κι η ζέστη κι απόγινε το κακό:lol:
Λοιπόν, ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ γιατί θα σας δει η Στέλλα και θα βγάλει το μαστίγιο, κι αυτή τη φορά ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!! :mad::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ωραία λοιπόν, Κυριακή 26/07 στο Κλειδί της γεύσης.
Το ξαναγράφω να το εμπεδώνουμε. Τραπέζια έχεις κλείσει;

Τραπέζια έχεις κλείσει;

Είπε θα κλείσει ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, Κωνσταντίνα :mad:
(μου φαίνεται ότι θα πέσει ξύλοοοοο, γιατί δε διαβάζετε τίποτε; )

Καλά ντε..............:bleh:
Α πα πα πα πα......:P

Κωνσταντίνα παιδί μου, θα το φας το κεφαλάκι σου μου φαίνεται.
ΜΗ ΡΩΤΑΣ :lol:

πω πω, ο επομενος που θα ρωτησει που κ ποτε θα φαει κραξιμο. ε ρε γελια...stay tuned παιδια :lol::P

που καταληξαμε λοιπον??Θησειο???:lol::lol::lol::lol:

μην βαρατε καλεεεε!!!μια πλακα εκανα η Λουκουμαδομανα!!!:blink: ιδεα του Λουκουμα!:redface::lol:

Η γατοσυνάντηση ή όπως την απεκάλεσε η φράου Στέλλα "Θερινή συνάντηση των Γατοφυλάκων" έχει οριστεί για την Κυριακή, 26 Ιουλίου στις 20.30. Ο τόπος θα είναι πιθανότατα η οικογενειακή ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης", Σεβαστοπούλου και Καντούνη στη Νέα Φιλοθέη (κοντά στην οδό Πανόρμου).
Ωραία:up:Εγώ Σάββατο δεν θα μπορούσα γιατί θα γυρίζω από Βόλο...για Κυριακή μια χαρά είναι!Και το μεζεδοπωλείο καλό ακούγεται...:)ωραία θα είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back