Πότε θα πάμε για καφέ;

Κορίτσια, να και ο χάρτης της περιοχής, για να μη χαθείτε:P
Εκεί που έχω σημειώσει την κόκκινη κουκκίδα είναι το μαγαζί.

κανε και μια σημειωσει που ειναι το μετρο..:redface::redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μετρό - αν θυμάμαι καλά - είναι Πανόρμου και Λαρίσης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχεις αιμα μοντ μεσα σου, δεν ειναι δυνατον.......:hmm:
κοντά έπεσες :P admin για την ακριβεια :D
καλά θυμάσαι Στέλλα η μία έξοδος του μετρό είναι στο τρίγωνο Λαρίσης-Πανόρμου-Λουίζης Ριανκούρ και η άλλη απέναντι, επί της Πανόρμου
https://www.forthnet.gr/templates/dr...initialCenterY=4204785.005&initialZoomLevel=1

καλά θυμάσαι Στέλλα η μία έξοδος του μετρό είναι στο τρίγωνο Λαρίσης-Πανόρμου-Λουίζης Ριανκούρ και η άλλη απέναντι, επί της Πανόρμου
https://www.forthnet.gr/templates/dr...initialCenterY=4204785.005&initialZoomLevel=1
Εσύ όλο δεν έρχεσαι - δεν έρχεσαι, κι όλο σ' αυτό το thread τριγυρνάς :lol:
Δεν δηλώνεις κι επίσημα συμμετοχή, να τελειώνουμε; :P

Εσύ όλο δεν έρχεσαι - δεν έρχεσαι, κι όλο σ' αυτό το thread τριγυρνάς :lol:
Δεν δηλώνεις κι επίσημα συμμετοχή, να τελειώνουμε; :P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά σου λέει η Aretha. Μπορείς να φέρεις και κανα φίλο σου για παρέα να μην αισθάνεσαι μόνος. Άλλωστε η Μελίνα είπε ότι όποιος θέλει μπορεί να φέρει παρέα. Ελά ρε! θα τα πιούμε και θα κάνουμε χαβαλέ.

μαρη κουνελα που θα ελεγε και μια εδω μεσα:lol::lol::lol: σου απαντησανε!! ειναι για τις παλιες που εχουν ξαναβρεθει και αναφερει το ονομα της καθε μιας μαζι με το ψευδονυμο της!! για εμας τις νεες:cool::cool: θα φτιαξουμε την κυριακη!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Εσυ εχεις την απορια(aporw) εμενα μαλωνεις?:lol::lol::lol::lol::lol:
Δηλαδη στο σπιτι μας θα παρουμε ενα καρτελακι και θα γραψουμε ονομα και ψευδονυμο ή θα τα κανουμε στο μαγαζι?
μπερδευτηκα...:confused:

Τι τελεια υπογραφη.....Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:(:(:(:(
δεν είναι δύσκολο,απλά πάτα πάνω στην εικόνα και θα σε βγάλει στο site για να την φτιάξεις:happy:

δεν είναι δύσκολο,απλά πάτα πάνω στην εικόνα και θα σε βγάλει στο site για να την φτιάξεις:happy:
Ποτε θα πας Κρητη?
Και με ποιους?

Εσυ εχεις την απορια(aporw) εμενα μαλωνεις?:lol::lol::lol::lol::lol:
Δηλαδη στο σπιτι μας θα παρουμε ενα καρτελακι και θα γραψουμε ονομα και ψευδονυμο ή θα τα κανουμε στο μαγαζι?
μπερδευτηκα...:confused:

αααα κουνελαααα!!θα σε δαγκωσω!:mad::mad:διαβασε μαρη αυτα που εχουν γραψει!!:lol: ειπε η κοπελα οτι για μας τις καινουριες:cool: θα φερει μαρκαδορο και ταμπελακια για να γραψουμε τα ονομα τα μας!:happy:
'
αχχχ αυτα τα κουνελια!!:rolleyes::rolleyes:

αααα κουνελαααα!!θα σε δαγκωσω!:mad::mad:διαβασε μαρη αυτα που εχουν γραψει!!:lol: ειπε η κοπελα οτι για μας τις καινουριες:cool: θα φερει μαρκαδορο και ταμπελακια για να γραψουμε τα ονομα τα μας!:happy:
'
:lol::lol::lol::lol::lol: Μαρη τι δουλεια κανεις και μπορεις και γραφεις επαε? Κανονισε να παρεις αδεια 2 αυγουστου!Θα σε σφαξω! Θελω να παω Κρητηηηη:(:(:(:(:( Μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ

δουλευω δουλευω! μην βλεπετε που ξεκλεβω χρονο για να γραφω και σε σας τις τσουπρες!:P:P:lol::lol:

θα προσπαθησω!!!!:lol: αλλα δεν υποσχομαι τιποτα! :rolleyes::rolleyes:

δουλευω δουλευω! μην βλεπετε που ξεκλεβω χρονο για να γραφω και σε σας τις τσουπρες!:P:P:lol::lol:

Μπραβο παιδί μου.Τωρα που έμαθες το ϊ και το ΐ να απαιτήσεις αύξηση:P:lol::lol:

ΑΑΑ Πρεπει να ξερω νωρις!Αντε να πεισω και τους δικους μου! Μου φαινεται θα βαλω αγγελεια: "Ζητηται ατομο για διακοπες στο Ρεθυμνο,δωρεαν διαμονη,δεχομαστε και γατακια,στις 2 Αυγουστου!":lol: Αντε θελω να φυγωωωωωωωωωωωωω
Παιδια δεν την παλευω κάστανο!:(

'
Και επαναλαμβάνω ότι αυτός ο διάλογος δεν βρίσκεται πια εδώ. Μου τον πήρανε και τον μεταφέρανε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ:(

Και επαναλαμβάνω ότι αυτός ο διάλογος δεν βρίσκεται πια εδώ. Μου τον πήρανε και τον μεταφέρανε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ:(
Και δω ηντα γραφουμε?:confused:

Οχι εδώ είναι που σου απάντησε η Μελίνα και σου είπε αυτά που σου έγραψε η aporw. Αλλά η moderator πήρε ΤΑ ΨΗΤΑ ΜΟΥ ΥΥΥΥΥ!!!! και τα πήγε στο θέμα Δίαιτα και Διατροφικές συνήθειες. Ε! κατά λάθος έκοψε και αυτά μαζί.Γιαυτό δεν είναι πια εδώ.

Δε μου λέτε, εσείς οι εικοσάρηδες, τόση ραδιενέργεια φάγατε στην κοιλιά της μάνας σας με το Τσέρνομπιλ; Η μήπως ήταν απεμπλουτισμένο ουράνιο απ'τη Σερβία;;; :mad:

Εδώ, αγαπητο κουνέλι, γράφουμε τα σχετικά με την εκάστοτε συνάντησή μας, συμμετοχές, ιδέες, μέρη, ημερομηνίες, κρατήσεις, φωτογραφίες (κατόπιν της συνάντησης) και καμια φορά βγαίνουμε και εκτός θέματος :rolleyes:
Πράγματι, μίλησα για καρτελάκια και είσαι πολύ επιμελές παιδί, αφού πας μπρος πίσω και ψάχνεις το ποστ, αλλά αυτό μας το έφαγε μια Moderatrice, αυτά συμβαίνουν με τα πολλά off;)
Όπως σου επισημάνθηκε, χρυσλάκι'μ, θα έχουμε αυτοκόλλητες ετικέτες και θα συμπληρώσουμε τα στοιχεία σας (όνομα, ψευδώνυμο, Ε9, εκκαθαριστικό σημείωμα, δικαιολογητικά ψυχιατρικής κλινικής κλπ:P) την ώρα που θα δηλώσετε παρουσία στη συνάντηση...
Είμαι σαφής;; :rolleyes::rolleyes:

Δε μου λέτε, εσείς οι εικοσάρηδες, τόση ραδιενέργεια φάγατε στην κοιλιά της μάνας σας με το Τσέρνομπιλ; Η μήπως ήταν απεμπλουτισμένο ουράνιο απ'τη Σερβία;;; :mad:

Εδώ, αγαπητο κουνέλι, γράφουμε τα σχετικά με την εκάστοτε συνάντησή μας, συμμετοχές, ιδέες, μέρη, ημερομηνίες, κρατήσεις, φωτογραφίες (κατόπιν της συνάντησης) και καμια φορά βγαίνουμε και εκτός θέματος :rolleyes:
Πράγματι, μίλησα για καρτελάκια και είσαι πολύ επιμελές παιδί, αφού πας μπρος πίσω και ψάχνεις το ποστ, αλλά αυτό μας το έφαγε μια Moderatrice, αυτά συμβαίνουν με τα πολλά off;)
Όπως σου επισημάνθηκε, χρυσλάκι'μ, θα έχουμε αυτοκόλλητες ετικέτες και θα συμπληρώσουμε τα στοιχεία σας (όνομα, ψευδώνυμο, Ε9, εκκαθαριστικό σημείωμα, δικαιολογητικά ψυχιατρικής κλινικής κλπ:P) την ώρα που θα δηλώσετε παρουσία στη συνάντηση...
Είμαι σαφής;; :rolleyes::rolleyes:
Ούπςς !! Δεν μου τα είπατε εμένα αυτά.Θα είναι και η ΣΔΟΕ εκεί?:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back