Πότε θα πάμε για καφέ;

Δε μου λέτε, εσείς οι εικοσάρηδες, τόση ραδιενέργεια φάγατε στην κοιλιά της μάνας σας με το Τσέρνομπιλ; Η μήπως ήταν απεμπλουτισμένο ουράνιο απ'τη Σερβία;;; :mad:

Εδώ, αγαπητο κουνέλι, γράφουμε τα σχετικά με την εκάστοτε συνάντησή μας, συμμετοχές, ιδέες, μέρη, ημερομηνίες, κρατήσεις, φωτογραφίες (κατόπιν της συνάντησης) και καμια φορά βγαίνουμε και εκτός θέματος :rolleyes:
Πράγματι, μίλησα για καρτελάκια και είσαι πολύ επιμελές παιδί, αφού πας μπρος πίσω και ψάχνεις το ποστ, αλλά αυτό μας το έφαγε μια Moderatrice, αυτά συμβαίνουν με τα πολλά off;)
Όπως σου επισημάνθηκε, χρυσλάκι'μ, θα έχουμε αυτοκόλλητες ετικέτες και θα συμπληρώσουμε τα στοιχεία σας (όνομα, ψευδώνυμο, Ε9, εκκαθαριστικό σημείωμα, δικαιολογητικά ψυχιατρικής κλινικής κλπ:P) την ώρα που θα δηλώσετε παρουσία στη συνάντηση...
Είμαι σαφής;; :rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μου λέτε, εσείς οι εικοσάρηδες, τόση ραδιενέργεια φάγατε στην κοιλιά της μάνας σας με το Τσέρνομπιλ; Η μήπως ήταν απεμπλουτισμένο ουράνιο απ'τη Σερβία;;; :mad:

Εδώ, αγαπητο κουνέλι, γράφουμε τα σχετικά με την εκάστοτε συνάντησή μας, συμμετοχές, ιδέες, μέρη, ημερομηνίες, κρατήσεις, φωτογραφίες (κατόπιν της συνάντησης) και καμια φορά βγαίνουμε και εκτός θέματος :rolleyes:
Πράγματι, μίλησα για καρτελάκια και είσαι πολύ επιμελές παιδί, αφού πας μπρος πίσω και ψάχνεις το ποστ, αλλά αυτό μας το έφαγε μια Moderatrice, αυτά συμβαίνουν με τα πολλά off;)
Όπως σου επισημάνθηκε, χρυσλάκι'μ, θα έχουμε αυτοκόλλητες ετικέτες και θα συμπληρώσουμε τα στοιχεία σας (όνομα, ψευδώνυμο, Ε9, εκκαθαριστικό σημείωμα, δικαιολογητικά ψυχιατρικής κλινικής κλπ:P) την ώρα που θα δηλώσετε παρουσία στη συνάντηση...
Είμαι σαφής;; :rolleyes::rolleyes:
Απολυτα!Ε μα δε μου εξηγουσε και κανενας!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απολυτα!Ε μα δε μου εξηγουσε και κανενας!:lol:
Μαλλον το τσερνομπιλ φταιει!
Παρεπιπτωντως...Θα ειμαι η πιο μικρη της παρεας!:lol::lol::lol::lol::up:

Θα ειμαι η πιο μικρη της παρεας
Μπορεί να έρθει κι η κόρη μου μαζί, οπότε θα 'χεις και ένα 18χρονο για παρέα:lol:

Μπορεί να έρθει κι η κόρη μου μαζί, οπότε θα 'χεις και ένα 18χρονο για παρέα:lol:
Α ωραια αν με αντιμετωπιζετε σαν νιανιαρο δεν ερχομαι!Θα σας αντιμετωπισω κι εγω σαν πουρά!:lol::lol::lol::lol: Και 18χρονων ειναι γυναικα με τα ολα της(θα κανω κομμα με την κορη σου μου φαινεται!:lol:)

:confused::confused::confused::confused: πουρα??? κοριτσια!!!αυτο σηκώνει καβγα!!!:mad::mad:

:lol::lol::lol::lol::lol:

:confused::confused::confused::confused: πουρα??? κοριτσια!!!αυτο σηκώνει καβγα!!!:mad::mad:
:lol::lol::lol::lol::lol:Μιλησε η γηραιοτερη απ'ολες!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπορει να μην ειμαι η γηραιότερη αλλα μετα 21 σταματανε πολλοι να σε λενε δεσποινιδα και ξεκινανε να σε λενε κυρια!:mad::mad: και τους λες δεσποινις κυριε ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ!!!! :lol::lol::lol:

Ο.Κ,τι να ψελλισουμε αραγε καποιες απο μας...:whistle::whistle::whistle::whistle:
:lol::lol::lol::cool:

Μελίνα, έχεις δίκιο, τα ποστς με τα καρτελάκια μεταφέρθηκαν εκ παραδρομής στο άλλο θέμα, αλλά είχα χαζέψει με τα off-topics και τα πήρα όλα σβάρνα και τα μετέφερα :lol:
Κορίτσια, θα παρακαλούσα -στο μέτρο του δυνατού πάντα- να προσπαθήσουμε να μείνουμε στο θέμα μας και να μην παρεκτρεπόμαστε, γιατί θα γίνει πολύ δύσχρηστο για όσους θέλουν να πάρουν πληροφορίες για τη συνάντηση. Θέματα γενικού περιεχομένου έχουμε, δόξα τω Θεώ, πολλά ;). Επίσης, υπάρχουν και τα πμ :)

Α ωραια αν με αντιμετωπιζετε σαν νιανιαρο δεν ερχομαι!Θα σας αντιμετωπισω κι εγω σαν πουρά!:lol::lol::lol::lol: Και 18χρονων ειναι γυναικα με τα ολα της(θα κανω κομμα με την κορη σου μου φαινεται!:lol:)

Για μαζέψου εσύ μικρή σκατούλα, γιατί πολύ θάρρος πήρες μου φαίνεται...:mad::bleh::bleh::bleh::bleh:
Άκου εκεί πουρά!! :mad: Γυναικάρες με τα όλα μας είμαστε μαρή!!! Πιπινάκια!!:rolleyes::rolleyes: Κι έχουμε και πείρα, λόγω ηλικίας... να μας ακούς και να μας σέβεσαι!!! :P

Για μαζέψου εσύ μικρή σκατούλα, γιατί πολύ θάρρος πήρες μου φαίνεται...:mad::bleh::bleh::bleh::bleh:
Άκου εκεί πουρά!! :mad: Γυναικάρες με τα όλα μας είμαστε μαρή!!! Πιπινάκια!!:rolleyes::rolleyes: Κι έχουμε και πείρα, λόγω ηλικίας... να μας ακούς και να μας σέβεσαι!!! :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στο θέμα μας τώρα... :)
Μέχρι να βρω τη λίστα έτσι όπως έγινε το θέμα, μου πήρε λίγο χρόνο (:mad:)
Ορίστε οι συμμετοχές όπως έχουν μέχρι στιγμής:

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Μίκυ - minnielakecity
4)Κάτια - Raktia (V)
5)Λόζυ - Aristocat (V)
6)Βίκυ - vickymoon
7)ELENIP - Ελένη
8)Λέττα - Felice
9)Κωνσταντίνα - Konstans
10)aretha - Αλίκη
11)kyka - Μαριλίζα
12)Βούλα - VOULA
13)Desdemona - Όλγα
16)Nota (?)
17) Μαρία Γάτσιου
18) Μελίνα - Melini
19) dafni.ps - Δάφνη
20) marzep - Μαρία
21) Βαρβάρα - roulsydney
22) Μαριτάσια - Maritassia
23) Σιμώνη - aporw
24) Έλενα - kounelaki
25) Χριστίνα - Kristen
26) Βιβή - vi2ka

Και μερικές επισημάνσεις:

- Βούλα, είπες ότι θα φέρεις και την κόρη σου; Σε παρακαλώ επιβεβαίωσέ μου την πληροφορία :)

- Όσες έχουν ένα (V) δίπλα στο όνομά τους, ανήκουν στο είδος του Homo Vegetarianus, κοινώς χορτοφάγες ;) Αν υπάρχουν κι άλλες του ιδίου είδους, παρακαλούνται να το επισημάνουν.

- Η Πράσινη Νότα είπε ότι θα έρθει, αλλά δε με έχει ειδοποιήσει με ΡΜ. Δεν έχω τηλέφωνο να τη ρωτήσω. Μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί της και να μας ενημερώσει;

Μέχρι το μεσημέρι, θα σας στείλω μηνύματα με όλες τις πληροφορίες, και οδηγίες για την πρόσβαση. Θα σας στείλω και το τηλέφωνό μου για να με ειδοποιήσετε αν υπάρξει απρόοπτο. Παρακαλώ, αν δε μπορέσετε να έρθετε, να με ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατόν :)

αγαπητη αξια προικισμενη διοργανωτρια και λοιποι αξιοτιμοι φιλοι
δεν θα ερθω στη συναντηση διοτι θα ειμαι εκτος αθηνων τελικα.
ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε καλα.
φιλια πολλα

φιλια πολλα
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

φιλια πολλα

Φτου σου :mad::P:P:P:P

Έχουμε μερικές διαρροές, λόγω καλοκαιριού, εκτός Αθηνών και "Ανωτέρας Βίας" :P:P

1)Ιωάννα - ιβάνα
2)Στέλλα - stellak
3)Κάτια - Raktia (V)
4)Λόζυ - Aristocat (V)
5)ELENIP - Ελένη
6)Λέττα - Felice
7)Κωνσταντίνα - Konstans
8)aretha - Αλίκη
9)kyka - Μαριλίζα
10)Βούλα - VOULA
11)Desdemona - Όλγα
12) Μαρία Γάτσιου
13) Μελίνα - Melini
14) dafni.ps - Δάφνη
15) marzep - Μαρία
16) Βαρβάρα - roulsydney
17) Μαριτάσια - Maritassia
18) Σιμώνη - aporw
19) Έλενα - kounelaki
20) Χριστίνα - Kristen
21) Βιβή - vi2ka
22) Φένια72 - Φένια (?)

Έχουμε μερικές διαρροές, λόγω καλοκαιριού, εκτός Αθηνών και "Ανωτέρας Βίας" :P:P

και οταν λεμε "ανωτέρα" εννοούμε γύρω στο 1,82:lol::lol:

Κορίτσια, θα ήθελα να κάνω και μια επισήμανση...
για όσες δεν είδατε Πετρούλα χτες... :P το Σαββατοκύριακο θα μας κάνει και ολίγον υψηλές θερμοκρασίες... αισίως αναμένουμε ένα ξεγυρισμένο 42άρι... :blink:
Μήπως θα ήταν καλύτερο να στρώναμε το τραπέζι μας μέσα; Η αίθουσα κλιματίζεται. Το μόνο πρόβλημα θα είναι ότι οι καπνίστριες (συμπεριλαμβανομένης και της γράφουσας) δε θα μπορούν να καπνίσουν και θα πρέπει να βγαίνουν έξω για το τσιγαράκι τους...

Σκεφτείτε και πείτε μου :)

Κορίτσια, θα ήθελα να κάνω και μια επισήμανση...
για όσες δεν είδατε Πετρούλα χτες... :P το Σαββατοκύριακο θα μας κάνει και ολίγον υψηλές θερμοκρασίες... αισίως αναμένουμε ένα ξεγυρισμένο 42άρι... :blink:
Μήπως θα ήταν καλύτερο να στρώναμε το τραπέζι μας μέσα; Η αίθουσα κλιματίζεται. Το μόνο πρόβλημα θα είναι ότι οι καπνίστριες (συμπεριλαμβανομένης και της γράφουσας) δε θα μπορούν να καπνίσουν και θα πρέπει να βγαίνουν έξω για το τσιγαράκι τους...

Σκεφτείτε και πείτε μου :)
εγώ σαν μη καπνίστρια;)συμφωνώ γιατί το άκουσα και εγώ για την ζέστη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back