Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:36 Η Felice έγραψε: #2.661 24-07-09 16:36 Εγώ κορίτσια ότι πει η πλειοψηφία.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ότι και να αποφασίσετε είτε μέσα είτε έξω. Φιλάκια πολλά Θα περιμένω με χαρά την Κυριακή για να σας γνωρίσω και απο κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:37 Η Felice έγραψε: #2.662 24-07-09 16:37 Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η ιβανα έγραψε: #2.663 24-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Click για ανάπτυξη... ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:08 Η Felice έγραψε: #2.664 24-07-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ!!! Ευχαριστώ Ιβάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 19:42 Η aporw έγραψε: #2.665 24-07-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... ακου να σου πω!!! δεν μιλας σωστα!! με αυτα τα κοσμιτικα επιθετα δεν σε βλεπω να καθεσε ουτε κατω στο τσιμεντο!!! ολοι εχουμε αδυναμιες μωρε..αλλοι τις γατες..αλλοι το τσιγαρο..μερικες απο εμας τυχαινει να εχουμε και τις 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Η dafni.ps έγραψε: #2.666 24-07-09 20:48 κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κορίτσια ότι πει η πλειοψηφία.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ότι και να αποφασίσετε είτε μέσα είτε έξω. Φιλάκια πολλά Θα περιμένω με χαρά την Κυριακή για να σας γνωρίσω και απο κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:37 Η Felice έγραψε: #2.662 24-07-09 16:37 Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η ιβανα έγραψε: #2.663 24-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Click για ανάπτυξη... ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:08 Η Felice έγραψε: #2.664 24-07-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ!!! Ευχαριστώ Ιβάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 19:42 Η aporw έγραψε: #2.665 24-07-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... ακου να σου πω!!! δεν μιλας σωστα!! με αυτα τα κοσμιτικα επιθετα δεν σε βλεπω να καθεσε ουτε κατω στο τσιμεντο!!! ολοι εχουμε αδυναμιες μωρε..αλλοι τις γατες..αλλοι το τσιγαρο..μερικες απο εμας τυχαινει να εχουμε και τις 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Η dafni.ps έγραψε: #2.666 24-07-09 20:48 κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η ιβανα έγραψε: #2.663 24-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Click για ανάπτυξη... ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:08 Η Felice έγραψε: #2.664 24-07-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ!!! Ευχαριστώ Ιβάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 19:42 Η aporw έγραψε: #2.665 24-07-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... ακου να σου πω!!! δεν μιλας σωστα!! με αυτα τα κοσμιτικα επιθετα δεν σε βλεπω να καθεσε ουτε κατω στο τσιμεντο!!! ολοι εχουμε αδυναμιες μωρε..αλλοι τις γατες..αλλοι το τσιγαρο..μερικες απο εμας τυχαινει να εχουμε και τις 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Η dafni.ps έγραψε: #2.666 24-07-09 20:48 κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Έχω μία ερώτηση μόνο. Τι είναι οι γατόκυβοι που αναφέρει στο μηνυμά της η Μελίνα? Click για ανάπτυξη... ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 17:08 Η Felice έγραψε: #2.664 24-07-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ!!! Ευχαριστώ Ιβάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 19:42 Η aporw έγραψε: #2.665 24-07-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... ακου να σου πω!!! δεν μιλας σωστα!! με αυτα τα κοσμιτικα επιθετα δεν σε βλεπω να καθεσε ουτε κατω στο τσιμεντο!!! ολοι εχουμε αδυναμιες μωρε..αλλοι τις γατες..αλλοι το τσιγαρο..μερικες απο εμας τυχαινει να εχουμε και τις 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Η dafni.ps έγραψε: #2.666 24-07-09 20:48 κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑ!!! Ευχαριστώ Ιβάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 19:42 Η aporw έγραψε: #2.665 24-07-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... ακου να σου πω!!! δεν μιλας σωστα!! με αυτα τα κοσμιτικα επιθετα δεν σε βλεπω να καθεσε ουτε κατω στο τσιμεντο!!! ολοι εχουμε αδυναμιες μωρε..αλλοι τις γατες..αλλοι το τσιγαρο..μερικες απο εμας τυχαινει να εχουμε και τις 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Η dafni.ps έγραψε: #2.666 24-07-09 20:48 κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... ακου να σου πω!!! δεν μιλας σωστα!! με αυτα τα κοσμιτικα επιθετα δεν σε βλεπω να καθεσε ουτε κατω στο τσιμεντο!!! ολοι εχουμε αδυναμιες μωρε..αλλοι τις γατες..αλλοι το τσιγαρο..μερικες απο εμας τυχαινει να εχουμε και τις 2.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 20:48 Η dafni.ps έγραψε: #2.666 24-07-09 20:48 κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κριτσια να ρωτησω ,υπαρχει καμια που να εχει οχημα να με βολεψει για την επιστροφη για περιοχες που ειναι κοντα στο μενιδι μιλαω?γιατι το μετρο και το λεωφορειο δεν ξερω τι ωρα σταματανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η ιβανα έγραψε: #2.667 24-07-09 21:05 δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:09 Η ELENIP έγραψε: #2.668 24-07-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:18 Η ιβανα έγραψε: #2.669 24-07-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ναι, εγω δεν εχω πρόβλημα, αν και καπνίστρια!Αφου υπάρχει ανωτερα βια... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ελενη, αλλος? μεσα η εξω παιδια? πειτε μου πληηηηζζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:19 Η Raktia έγραψε: #2.670 24-07-09 21:19 Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο,τι θέλετε. Εγώ δεν καπνίζω οπότε και μέσα μια χαρά μου φαίνεται. Ούτε με την ζεστη εχω πρόβλημα οπότε και εξω κάθομαι. Ότι θέλετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:23 Η ιβανα έγραψε: #2.671 24-07-09 21:23 οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ κοριτσια, επειδη πρεπει να κλεισει θα της πω για μεσα οκ ? οι καπνιστριες θα κανουν τον κοπο να ξεχαρμανιαζουν εκτος.... την ενημερωνω αμεσως-ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η dafni.ps έγραψε: #2.672 24-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δαφνη θα σε εξυπηρετουσα εγω αλλα δε θα παρω αμαξι, λεω να ερθω με μετρο........εκτος αν θες να παμε αγ. αντωνη κ μετα να σε αφησω καπου που να σε βολευει οπως την αλλη φορα παιδια μιλησα με τη μελινα, θελει να ξερει μεσα η εξω, πειτε παιδιααααααα, να της πω μεσα λογω χριστινας ? Click για ανάπτυξη... βρε Ιωαννα μου και εγω με το μετρο θα ερθω αλλα δε ξερω τι ωρα σταματανε οι συγκοινωνιες και επειδη φανταζομαι θα το τραβηξουμεγια την επιστροφη ειναι η ερωτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η ιβανα έγραψε: #2.673 24-07-09 21:28 δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δαφνη σου στελνω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:27 Η aporw έγραψε: #2.674 24-07-09 22:27 καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καταληξαμε μεσα τελικα? ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η ιβανα έγραψε: #2.675 24-07-09 22:37 καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καταληξαμε μεσα τελικα? Click για ανάπτυξη... ναι μωρε... ελα ωραια θα ειναι, θα κανει τραγικη ζεστη, ισως ειναι καλυτερα ας ειναι! μας βλεπω να πηγαινοερχομαστε! Click για ανάπτυξη... ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:53 Η aporw έγραψε: #2.676 24-07-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι βρε, θα βγαινετε γκρουπακια των 2-3-4 να μη βαριεστε κιολας θα σας φαμε ολο το φαι κ οταν γυρισετε αμα βρειτε να μασουλησετε, εμενα να με φτυσετε Click για ανάπτυξη... αχαααα!ωστε αυτος είναι ο απότερος σας σκοπός ε??? καλα σας ειχα καταλαβει!!! μην πατε κοντρα!δεν θα μεινει ρουθουνι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 22:56 Η marzep έγραψε: #2.677 24-07-09 22:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #2.678 24-07-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειναι παιχνιδια-κυβοι για γατες, παραγγειλαμε καποια ατομα κ θα βρεθουμε να μας τα δωσει Click για ανάπτυξη... Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:12 Η aporw έγραψε: #2.679 24-07-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 133 134 135 136 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 134 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω παλι στο πηγαδι κατουρησα... Click για ανάπτυξη... Μην στεναχωριεσε!! θα παρουμε μαζι καλυτερους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η kounelaki: #2.680 24-07-09 23:14 Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μεσα μεσα μεσα!Λογω ζεστης,εγκυου και Δαφνης με αναπνευστικα προβληματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.