Καλημέρα σας

Ένα απόγευμα σας άφησα βρε και λυσσάξατε πάλι

Εχω να πω ότι βρίσκω μια πανάξια διοργανώτρια στο πρόσωπο της Λέττας

Μπράβο και χίλια μπράβο αγαπητή Felicita (όπως σε αποκαλεί η Φένια - μου άρεσε

)
Ιωάννα μου, ελπίζω να έχουμε γίνει καλά μέχρι τον Οκτώβριο, και μια εβδομάδα πριν την εκδρομή θα κλειστούμε στα σπίτια μας και ούτε θα σκύβουμε, ούτε θα σκαρφαλώνουμε, ούτε σκουπίδια θα βγάζουμε, κοινώς θα κλειστούμε σε μια γυάλα αγκαλιά με τις γάτες μας μπας και γλιτώσουμε δεύτερο γκρεμοτσάκισμα (εμένα πάντως ακόμα μου κάνει κάτι σουβλιές η μέση μου

)
Σχετικά με την εκδρομή μας τώρα:
Ο Βόλος απέχει απ'την Αθήνα 2,5 με τρεις ώρες, για κάποιον που ξέρει το δρόμο και δεν πάει γα&%$όντας, γιατί σιγά σιγά παραδίδονται τα νέα κομμάτια του δρόμου και παρακάμπτεται το πέταλο του Μαλιακού. Αντε και μια στάση για καφέ-πιπί-τσιγάρο (μισή ώρα) σύνολο τρεισήμιση

Φεύγουμε από Αθήνα στις 9, φτάνουμε στις 12.30. Κάνουμε μια βόλτα, τρώμε κατά τις 2 και αναχωρούμε στις 5.30 (θα μας πάρει λίγη ώρα να βρούμε την Κάτια, που θα έχει χάσει μυαλό και προσανατολισμό απ'τα τσίπουρα

).
Επίσης, θα είναι εύκολο να έρθουν και κορίτσια από Θεσσαλονίκη, να κάνουμε ένα τρελό συναπάντημα

Στο Κρανίδι μπορώ να πάω όποτε θέλω, από την Επίδαυρο, και στης Αλίκης θα πάω πιθανότατα το καλοκαίρι.
Οπότε ψηφίζω Βόλο

για μονοήμερη όμως, το Σάββατο ή την Κυριακή.
Αφησα για το τέλος το καλύτερο: Δώρα μου, δε θέλω να χουφτώσω όλο τον κόσμο, για ποια με πέρασες;

Εσένα θέλω να χουφτώσω, και τη Γιούλη θέλω να τη ρίξω στο κρεβάτι μου

Οι υπόλοιπες είναι ασφαλείς