Πότε θα πάμε για καφέ;

Δεν μου λέτε, για πόσα άτομα υπολογίζετε για την εκδρομούλα αυτή;
Ρωτάω -και δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθει- γιατί προκειμένου να γίνει χαβαλές στην διαδρομή και να μην υπάρχει και το θέμα με το ποιος θα πιει και ποιος θα οδηγήσει, μπορεί να μισθωθει ένα πούλμαν, μαζί με τον οδηγό.
Το κάνουμε κάθε χρόνο εμείς με το σόϊ μου που πάμε εκδρομούλες έτσι και είναι σούπερ. Φέτος είχαμε πάει Αράχωβα και Δελφούς και μέχρι να φτάσουμε στα μισά ήμασταν όλοι γκολ!!:redface: Τσίπουρα στις 9 το πρωι βλέπετε.....
Και πάλι συγνώμη αν το έχει αναφέρει κάποιος ήδη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν κορίτσια,
Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι:
Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το
Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας.
Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο.
Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές.
1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice)
2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος.
Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20?. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet.
Λοιπόν ψηφίστε
ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Περιμένω ψήφους:)
Λέττα

Καλημέρα σας :D
Ένα απόγευμα σας άφησα βρε και λυσσάξατε πάλι :P
Εχω να πω ότι βρίσκω μια πανάξια διοργανώτρια στο πρόσωπο της Λέττας :up::up: Μπράβο και χίλια μπράβο αγαπητή Felicita (όπως σε αποκαλεί η Φένια - μου άρεσε ;))
Ιωάννα μου, ελπίζω να έχουμε γίνει καλά μέχρι τον Οκτώβριο, και μια εβδομάδα πριν την εκδρομή θα κλειστούμε στα σπίτια μας και ούτε θα σκύβουμε, ούτε θα σκαρφαλώνουμε, ούτε σκουπίδια θα βγάζουμε, κοινώς θα κλειστούμε σε μια γυάλα αγκαλιά με τις γάτες μας μπας και γλιτώσουμε δεύτερο γκρεμοτσάκισμα (εμένα πάντως ακόμα μου κάνει κάτι σουβλιές η μέση μου :()
Σχετικά με την εκδρομή μας τώρα:
Ο Βόλος απέχει απ'την Αθήνα 2,5 με τρεις ώρες, για κάποιον που ξέρει το δρόμο και δεν πάει γα&%$όντας, γιατί σιγά σιγά παραδίδονται τα νέα κομμάτια του δρόμου και παρακάμπτεται το πέταλο του Μαλιακού. Αντε και μια στάση για καφέ-πιπί-τσιγάρο (μισή ώρα) σύνολο τρεισήμιση :)
Φεύγουμε από Αθήνα στις 9, φτάνουμε στις 12.30. Κάνουμε μια βόλτα, τρώμε κατά τις 2 και αναχωρούμε στις 5.30 (θα μας πάρει λίγη ώρα να βρούμε την Κάτια, που θα έχει χάσει μυαλό και προσανατολισμό απ'τα τσίπουρα :P).
Επίσης, θα είναι εύκολο να έρθουν και κορίτσια από Θεσσαλονίκη, να κάνουμε ένα τρελό συναπάντημα :up:
Στο Κρανίδι μπορώ να πάω όποτε θέλω, από την Επίδαυρο, και στης Αλίκης θα πάω πιθανότατα το καλοκαίρι.

Οπότε ψηφίζω Βόλο :) για μονοήμερη όμως, το Σάββατο ή την Κυριακή.

Αφησα για το τέλος το καλύτερο: Δώρα μου, δε θέλω να χουφτώσω όλο τον κόσμο, για ποια με πέρασες; :P Εσένα θέλω να χουφτώσω, και τη Γιούλη θέλω να τη ρίξω στο κρεβάτι μου :lol::lol: Οι υπόλοιπες είναι ασφαλείς :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφησα για το τέλος το καλύτερο: Δώρα μου, δε θέλω να χουφτώσω όλο τον κόσμο, για ποια με πέρασες; :P Εσένα θέλω να χουφτώσω, και τη Γιούλη θέλω να τη ρίξω στο κρεβάτι μου :lol::lol: Οι υπόλοιπες είναι ασφαλείς :rolleyes:
Ενα τσιπουρο κερασμενο στην κυρια...:lol::lol::lol:

Εχω να πω ότι βρίσκω μια πανάξια διοργανώτρια στο πρόσωπο της Λέττας :up::up: Μπράβο και χίλια μπράβο αγαπητή Felicita (όπως σε αποκαλεί η Φένια - μου άρεσε ;))
Ιωάννα μου, ελπίζω να έχουμε γίνει καλά μέχρι τον Οκτώβριο, και μια εβδομάδα πριν την εκδρομή θα κλειστούμε στα σπίτια μας και ούτε θα σκύβουμε, ούτε θα σκαρφαλώνουμε, ούτε σκουπίδια θα βγάζουμε, κοινώς θα κλειστούμε σε μια γυάλα αγκαλιά με τις γάτες μας μπας και γλιτώσουμε δεύτερο γκρεμοτσάκισμα (εμένα πάντως ακόμα μου κάνει κάτι σουβλιές η μέση μου :()
Ο Βόλος απέχει απ'την Αθήνα 2,5 με τρεις ώρες, για κάποιον που ξέρει το δρόμο και δεν πάει γα&%$όντας, γιατί σιγά σιγά παραδίδονται τα νέα κομμάτια του δρόμου και παρακάμπτεται το πέταλο του Μαλιακού. Αντε και μια στάση για καφέ-πιπί-τσιγάρο (μισή ώρα) σύνολο τρεισήμιση :)
Φεύγουμε από Αθήνα στις 9, φτάνουμε στις 12.30. Κάνουμε μια βόλτα, τρώμε κατά τις 2 και αναχωρούμε στις 5.30 (θα μας πάρει λίγη ώρα να βρούμε την Κάτια, που θα έχει χάσει μυαλό και προσανατολισμό απ'τα τσίπουρα :P).
Επίσης, θα είναι εύκολο να έρθουν και κορίτσια από Θεσσαλονίκη, να κάνουμε ένα τρελό συναπάντημα :up:
Στο Κρανίδι μπορώ να πάω όποτε θέλω, από την Επίδαυρο, και στης Αλίκης θα πάω πιθανότατα το καλοκαίρι.

Καλά ...δεν σας αναγνωρίζω....:blink:Τόοοοσοοο χάλια περάσατε?:lol::lol::lol:
ΥΓ...Τι σόϊ μπύρες ήπιατε καλέ και διαρκούν τόοοσοοο????:confused::confused:

Ενα τσιπουρο κερασμενο στην κυρια...:lol::lol::lol:

Αν θές να γλυτώσεις ..καφέ κέρνα την κυρία ....Με το τσίπουρο ....μμμ τα θέλει κι εσένα ο πιχ.......ης σου...:lol:

Δεν μου λέτε, για πόσα άτομα υπολογίζετε για την εκδρομούλα αυτή;
Ρωτάω -και δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθει- γιατί προκειμένου να γίνει χαβαλές στην διαδρομή και να μην υπάρχει και το θέμα με το ποιος θα πιει και ποιος θα οδηγήσει, μπορεί να μισθωθει ένα πούλμαν, μαζί με τον οδηγό.
Το κάνουμε κάθε χρόνο εμείς με το σόϊ μου που πάμε εκδρομούλες έτσι και είναι σούπερ. Φέτος είχαμε πάει Αράχωβα και Δελφούς και μέχρι να φτάσουμε στα μισά ήμασταν όλοι γκολ!!:redface: Τσίπουρα στις 9 το πρωι βλέπετε.....
Και πάλι συγνώμη αν το έχει αναφέρει κάποιος ήδη.
Κάτια,
έχω είδη επικοινωνήσει με 3 γραφεία. Όπως έγραψα πρέπει να αποφασίσετε εκδρομή και αν θα είναι ημερίσια ή διήμερη για να μας πούνε τελική τιμή.

Κάτια,
έχω είδη επικοινωνήσει με 3 γραφεία. Όπως έγραψα πρέπει να αποφασίσετε εκδρομή και αν θα είναι ημερίσια ή διήμερη για να μας πούνε τελική τιμή.

Αν επιλεγεί ο Βόλος μάλλον για ...τετραήμερη την βλέπω...για να συνέρθουν απο τα τσίπουρα...:lol:

Κάνουμε μια βόλτα, τρώμε κατά τις 2 και αναχωρούμε στις 5.30 (θα μας πάρει λίγη ώρα να βρούμε την Κάτια, που θα έχει χάσει μυαλό και προσανατολισμό απ'τα τσίπουρα :P).

Εσένα θέλω να χουφτώσω, και τη Γιούλη θέλω να τη ρίξω στο κρεβάτι μου :lol::lol: Οι υπόλοιπες είναι ασφαλείς :rolleyes:

Το αντιπαρέρχομαι το σχολιό σου μικρέ χουφτωματία.:bleh::bleh:
Εγώ είπα να σας δώσω μια λύση από μια δική μου εμπειρία, αλλά εσύ έμεινες στα ξύδια μόνο. :mad:

Καλά ...δεν σας αναγνωρίζω....

Τι σόϊ μπύρες ήπιατε καλέ και διαρκούν τόοοσοοο????:confused::confused:

Αστα καλή μου, κι εμένα τις φοβήθηκε το μάτι μου......:D:redface::blink:

:redface::redface::redface::redface::D

Το αντιπαρέρχομαι το σχολιό σου μικρέ χουφτωματία.:bleh::bleh:
Εγώ είπα να σας δώσω μια λύση από μια δική μου εμπειρία, αλλά εσύ έμεινες στα ξύδια μόνο. :mad:
Αστα καλή μου, κι εμένα τις φοβήθηκε το μάτι μου......:D:redface::blink:

Κάτια μου, εγώ την Κυριακή ήπια μόνο μια μπίρα (μια = καμία) οπότε δεν πιάνομαι... πάντως κατά τα άλλα, της ίδιας συνομοταξίας είμαστε... μάλλον μαζί θα μας ψάχνουν στην παραλία του Βόλου ;):lol::lol:

πάντως κατά τα άλλα, της ίδιας συνομοταξίας είμαστε... μάλλον μαζί θα μας ψάχνουν στην παραλία του Βόλου ;):lol::lol:

Κατάλαβα! Να μην έρθω εγώ καλύτερα διότι αν μόνες σας θα σας ψάχνουν, τις τρεις μας μαζί θα μας μαζέψει το 100 στην καλύτερη...:lol:
Οπότε δε δηλώνω συμμετοχή λόγω υπερβολικής ροπής προς το πιοτί και ακατάλληλης παρέας με τα ίδια χούγια:rolleyes:

Κάτια μου, εγώ την Κυριακή ήπια μόνο μια μπίρα (μια = καμία) οπότε δεν πιάνομαι... πάντως κατά τα άλλα, της ίδιας συνομοταξίας είμαστε... μάλλον μαζί θα μας ψάχνουν στην παραλία του Βόλου ;):lol::lol:

Όχι δεν είμαστε της ίδιας! :mad:
Εγώ δεν ήπια μόνο μια.:up::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Αχ βρε πότισες:lol::lol: μόνο εγώ είμαι ακίνδυνη - όχι λόγω χαρακτήρα, λόγω bebe - αλλά έχε χάρη που δεν θέλω (και δεν κάνει) να ταξιδέψω με πούλμαν κ τα σχετικά:(:(:(οπότε θα σας κουνάω το μαντήλι, θα αναστενάζω και θα γελάω όταν θα σας μαζεύει η πολιτσία για διατάραξη της τάξης:lol::lol::lol:
Μακάρι πάντως να μπορούσα να ερχόμουν... αν εν το μεταξύ κανονιστεί καμιά ταβερνοκατάσταση είμαι μέσα δεν το συζητώ:):)

Αχ βρε πότισες:lol::lol: μόνο εγώ είμαι ακίνδυνη - όχι λόγω χαρακτήρα, λόγω bebe - αλλά έχε χάρη που δεν θέλω (και δεν κάνει) να ταξιδέψω με πούλμαν κ τα σχετικά:(:(:(οπότε θα σας κουνάω το μαντήλι, θα αναστενάζω και θα γελάω όταν θα σας μαζεύει η πολιτσία για διατάραξη της τάξης:lol::lol::lol:
Μακάρι πάντως να μπορούσα να ερχόμουν... αν εν το μεταξύ κανονιστεί καμιά ταβερνοκατάσταση είμαι μέσα δεν το συζητώ:):)

Χριστινάκι μου, κι εμένα μου φαίνεται πολύς καιρός μακρυά σας μέχρι τον Οκτώβρη... ;) εκτός απ'την εκδρομή, μπορεί να κανονίσουμε και μια συναντησούλα το Σεπτέμβρη... αυτό θα το δούμε στην πορεία :D
Λέττα, εννοείται ότι εσύ ασχολείσαι με την εκδρομή. Τη συνάντηση αστη σε μένα ;)

Χριστινάκι μου, κι εμένα μου φαίνεται πολύς καιρός μακρυά σας μέχρι τον Οκτώβρη... ;) εκτός απ'την εκδρομή, μπορεί να κανονίσουμε και μια συναντησούλα το Σεπτέμβρη... αυτό θα το δούμε στην πορεία :D
Λέττα, εννοείται ότι εσύ ασχολείσαι με την εκδρομή. Τη συνάντηση αστη σε μένα ;)
OK. No problem;)

:up::up::up::up:

Ναι αλλα τον ψηφισες για να δεις τις Θεσσαλονικιες ατιμη.:mad::mad::mad:

Eμ από εσένα έχουμε πάρει overdose φέτος:D. Τις άλλες έχω να τις δω χρόνο:P

Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε.:mad:

Πόρτο Χέλι πάει Flying & Catamaran, θα ειναι διασκεδαστικο αλλά τσιμπημένο. Το Κρανίδι πως σας προέκυψε καλέ; Δεν ειναι δα και κανένα μέρος με τιποτα το ιδιαίτερο... Ενα Ναυπλίο πχ και κοντά του και ειναι και σουπερ συγκριτικά (λέω εγώ τωρα...)

Ανιιιιγουέι, ψηφίζω Βόλο, ψηφίζω Σάββατο και πόλμαν αν ειναι για μια μέρα ενω αν ειναι για δυο, με τα τουτού μας.
Αι ημερομηνίαι με βρισκουσι συμφωνη.

Φ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back