Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:44 Η Νεκταρια έγραψε: #2.841 28-07-09 12:44 Δυστυχως 3-4/10 θα βρισκομαι Ρουμανια σε εκθεση και παρεπιπτοντως σας ανακοινωνω οτι στις 28-29/11 θα γινει η 10η και 11η εκθεση μας στο Μαρουσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η elvenstar: #2.842 28-07-09 12:49 Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η moukelis έγραψε: #2.843 28-07-09 12:51 Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η Νεκταρια έγραψε: #2.844 28-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οφειλω να σας πω οτι η δουλεια και η επιτυχια θα ειναι ολων μας.Προετοιμαστειτε λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η Μαρία Γάτσιου: #2.845 28-07-09 13:05 Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Raktia έγραψε: #2.846 28-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχως 3-4/10 θα βρισκομαι Ρουμανια σε εκθεση και παρεπιπτοντως σας ανακοινωνω οτι στις 28-29/11 θα γινει η 10η και 11η εκθεση μας στο Μαρουσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η elvenstar: #2.842 28-07-09 12:49 Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η moukelis έγραψε: #2.843 28-07-09 12:51 Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η Νεκταρια έγραψε: #2.844 28-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οφειλω να σας πω οτι η δουλεια και η επιτυχια θα ειναι ολων μας.Προετοιμαστειτε λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η Μαρία Γάτσιου: #2.845 28-07-09 13:05 Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Raktia έγραψε: #2.846 28-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 12:51 Η moukelis έγραψε: #2.843 28-07-09 12:51 Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η Νεκταρια έγραψε: #2.844 28-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οφειλω να σας πω οτι η δουλεια και η επιτυχια θα ειναι ολων μας.Προετοιμαστειτε λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η Μαρία Γάτσιου: #2.845 28-07-09 13:05 Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Raktia έγραψε: #2.846 28-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:01 Η Νεκταρια έγραψε: #2.844 28-07-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οφειλω να σας πω οτι η δουλεια και η επιτυχια θα ειναι ολων μας.Προετοιμαστειτε λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η Μαρία Γάτσιου: #2.845 28-07-09 13:05 Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Raktia έγραψε: #2.846 28-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπράβο Νεκταρία μου Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια Νεκταρινι! Click για ανάπτυξη... Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οφειλω να σας πω οτι η δουλεια και η επιτυχια θα ειναι ολων μας.Προετοιμαστειτε λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Η Μαρία Γάτσιου: #2.845 28-07-09 13:05 Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Raktia έγραψε: #2.846 28-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:10 Η Raktia έγραψε: #2.846 28-07-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από ΘεσσαλονίκηΚαλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικάΚαι η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι... Click για ανάπτυξη... Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #2.847 28-07-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Γατιά;;; ποιός έχει γατιά από μας;;;;; Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε) να μείνουν και το βράδυ. εεεεεε;;;;; Click για ανάπτυξη... καμια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.848 28-07-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει ατιμη,οταν θα ερθεις δε θα με δεις τοτε. Click για ανάπτυξη... Άντε μαρή παραπονιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:45 Η moukelis έγραψε: #2.849 28-07-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε μαρή παραπονιάρα Click για ανάπτυξη... Θα κρυφτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #2.850 28-07-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:48 Η ιβανα έγραψε: #2.851 28-07-09 13:48 και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:51 Η Raktia έγραψε: #2.852 28-07-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #2.853 28-07-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Απο καπου πηρε το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 13:55 Η ιβανα έγραψε: #2.854 28-07-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;; Click για ανάπτυξη... γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 14:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.855 28-07-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα κρυφτω. Click για ανάπτυξη... Θα σε βρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 15:20 Η Μυρτω4038: #2.856 28-07-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες. οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? Click για ανάπτυξη... Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ Click για ανάπτυξη... Γειά σου Πασχαλομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η moukelis έγραψε: #2.857 28-07-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Click για ανάπτυξη... Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:51 Η Φένια '72: #2.858 28-07-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Κατά μάνα κατά γιό.... Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!! Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του! Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο. Γειά σου Πασχαλομάνα! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;; Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:53 Η Φένια '72: #2.859 28-07-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 141 142 143 144 145 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 143 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πεισμα..! και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια! Click για ανάπτυξη... Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #2.860 28-07-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;; Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι... Εμμονές έχω εμμονές ...! Click για ανάπτυξη... Κατω απο τη γατιά. Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις! Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.