Πότε θα πάμε για καφέ;

Δυστυχως 3-4/10 θα βρισκομαι Ρουμανια σε εκθεση:( και παρεπιπτοντως σας ανακοινωνω οτι στις 28-29/11 θα γινει η 10η και 11η εκθεση μας στο Μαρουσι.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Νεκταρία μου:up::up: Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη επιτυχια Νεκταρινι!

Μπράβο Νεκταρία μου:up::up: Καλή επιτυχία εύχομαι αν κ την έχεις εξασφαλισμένη την επιτυχία από τώρα

Καλη επιτυχια Νεκταρινι!

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας αλλα οφειλω να σας πω οτι η δουλεια και η επιτυχια θα ειναι ολων μας.:up:Προετοιμαστειτε λοιπον:)

Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από Θεσσαλονίκη:)Καλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικά:/:Και η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι...:happy:

Κορίτσια και εγώ Βόλο ψηφίζω όχι τόσο σαν μέρος γιατί πάω συνέχεια έχω σπίτι εκεί αλλά πιο πολύ για να βρεθούμε με την Δώρα και τις υπόλοιπες κοπελιές από Θεσσαλονίκη:)Καλύτερα μονοήμερη γιατί 2ήμερο κάποιες λόγω υποχρεώσεων(άντρες-παιδιά-γατιά-σκυλιά) δεν θα μπορέσουν και θα μειωθούμε δραματικά:/:Και η ημερομηνία αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καλή μου φαίνεται δεν νομίζω να προκύψει κάτι...:happy:

Γατιά;;;:blink: ποιός έχει γατιά από μας;;;;;:blink::D
Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε:whistle:) να μείνουν και το βράδυ.
εεεεεε;;;;;:D:D

Γατιά;;; :blink:ποιός έχει γατιά από μας;;;;;:blink::D
Θα μπορούσαν αν θέλανε κάποιοι να γυρίσουν και όσοι είναι ρεμάλια, χωρίς υποχρεώσεις δηλαδή (εγώ ας πούμε:whistle:) να μείνουν και το βράδυ.
εεεεεε;;;;;:D:D

:whistle::whistle::whistle::whistle: καμια!!!!!
pinokio.jpg

:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

και εγω βολο ψηφιζω να δουμε και τις βορειες.
οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? :up::up::up:

οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? :up::up::up:

Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;;:lol:

πεισμα..!:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol: και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια!:mad:
Απο καπου πηρε το παιδι...:whistle::whistle::whistle:

Είσαι κι εσυ από αυτές που δεν έχουν υποχρεώσεις γατια και τα σχετικα ε;;;:lol:

γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ:redface::redface:

πεισμα..!:rolleyes:

και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια!:mad:
Κατά μάνα κατά γιό....;):P:P
Εννοώ με τόοοοσο καταπληκτική μάνα πώς θα μπορούσε να είναι ο γατουιός!!!;)
Και είμαι και ερωτευμένη μαζί του!:whistle::whistle:
οσο γα τη διανυκετερευση μαλλον κ εγω θα κοιμηθω ενα βραδακι βολο να παω κ πηλιο για βολτα. τοσα χλμ και να μην μεινω ενα βραδακι ? :up:

Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο.:D
γατι εχω, αντρα δεν εχω, αλλα πιστεψε με και να ειχα, αν ηθελα να κανω διανυκτερευση θα την εκανα. δεν μπορω τα "απαγορευεται" και τα "οχι" κλπ:redface::redface:

Γειά σου Πασχαλομάνα!:up::up::up:

Ετσι εσυ να την καλοπιανεις την πεθερα.:lol:

Ιωάννα και μένα μ'αρέσει η ιδέα της διανυκτέρευσης, να μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο.:D

Γειά σου Πασχαλομάνα!:up::up::up:

Καλέ θα μεινουμε τι λέτε τώρα...; Ειναι ο Βολος για ξεπέτα;;;;;;;;
Κι εγώ νταρλινγκς. Απλά καταλαβαινεται πως σε αυτη την περίφτωσις πόλμαν δε θα μπορει να παίξει γιατι α) εμεις θα θελουμε αυτοκινητο για να κινηθούμε β) τα σπάσει ο αριθμος και πούλμαν δε θα συμφέρει για τα υπολοιπα κορίτσια...

πεισμα..!:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol: και μετα κατηγορεις το Σείριο για ξεροκεφαλια!:mad:

Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;;
Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι...
Εμμονές έχω εμμονές ...!

Το μήλο κάτω απο τη μηλιά, το γατί κάτι απο τιιιιιιι;;;;;;;;;
Ατιμη Δώρα...σήμερα με κατέστρεψες (άσχετο) με το τρουφάκι...
Εμμονές έχω εμμονές ...!
Κατω απο τη γατιά.:P
Οριστε,εμενα λετε ξεροκεφαλη,αυτη που εχει εμμονες δεν της λετε τιποτις!:mad:
Φενια δεν εχεις κανενα γατι τωρα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back