καλά δεν παίζεστε ε??? από εχτές που είχα να μπω και ξεράθηκα πάλι στο γέλιο
Εχω να κάνω τις εξής δηλώσεις : πρώτον, αν η κάτια δεν βάλει ταμπελάκι στο βυζί, κ δεν το ξεχάσει μετά σε τίποτα μετρό να την κοιτάζουν όλοι αυτό δεν είναι συνάντηση και εγώ δεν έρχομαι
δεύτερον, είναι αλήθεια αυτό που λένε για τις ζέστες, έχουν σφίξει, είμαστε Αθήνα κ έχουμε λαλήσει.... μόνο την Ιωάννα βλέπω σοβαρή.... ακόμα!!!
τριτον, καλά εσύ κάτια μου θα φωνάζεις χοσούλη χοσούλη με τα γνωστά επακόλουθα που πολύ σωστά επεσίμανε η νικολέτα-σιμώνη
εγώ τι θα λέω Σορμπέ σορμπέ ??? θα με περάσουν για βλαμμένη, και θα με μπουκώσουν στο παγωτό
Αυτά... α κυρία Γιούλη?? όποια κανονίσει στη πισίνα να κάνει κ μια ερώτηση για το πάρκινγκ, πήγε πρόσφατα γνωστός κ δεν βρήκε θέση ενώ την επόμενη που βρήκε του ζήτησαν να πληρώσει, λίγο χύμα δηλαδή κατάσταση. Απλά να μας έχουν ενημερώσει να ξέρουμε εμείς οι οργανωτικές (για μένα μιλάω!!!

)
και τέλος, εγώ είμαι μέσα για ζουλήγματα Λουκουμά, κ
φυσικά είστε όλες καλεσμένες, στο φτωχικό μου γατόσπιτο για να ζουλήξετε γατούλια, κοιλίτσα και ότι άλλο εκτός του σκύλου που είναι λίγο αγροίκος στην αρχή κ μόνο την βίκυ θέλει (τους άλλους ξένους απλά τους δαγκώνει!!

), θα το οργανώσουμε μετά το τέλος του μήνα να έχουν επιστρέψει και οι άλλες. Σας ενημερώνω όταν είμαι έτοιμη πλέον είμαι σπίτι.