Πότε θα πάμε για καφέ;

Μπαααα.... Στο τέλος θα μας λες ολες Σεμέλη και Καλυψω. Ε αυτά δεν ξεχνιούνται!!!! Και ειναι και μια χαρα κιόλας.

Φανταστείτε να πω κάποιο αρσενικό (διποδο) Χωσούλη ας πουμε....:hmm::D

μετα η συνεχεια να μην σου κανει εντυπωση..!!:cool::cool: :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κούκλος μου, μόνο το όνομα έχει. Τη χάρη δεν την είχε ποτέ.:/:
Τα λουτρινα και οι πιτζάμες δεν πιάνονται για ζευγαρωμα ε;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κούκλος μου, μόνο το όνομα έχει. Τη χάρη δεν την είχε ποτέ.:/:
Τα λουτρινα και οι πιτζάμες δεν πιάνονται για ζευγαρωμα ε;;;;

δεν νομιζω καλη μου..:/::/::/::/:

:lol::lol::lol::lol:

δεν νομιζω καλη μου..:/::/::/::/:

:lol::lol::lol::lol:

Κρίμα ρε γμτ. Τα θηλυκά δεν ξέρουν τι χάνουν.
Τις πιτζάμες μου τις έβλεπα πάντα πολύ ευτυχισμένες μετα από το περασμα του.... ΧΩΣΟΥΛΗ!!!!:lol::lol::lol:

Κρίμα ρε γμτ. Τα θηλυκά δεν ξέρουν τι χάνουν.
Τις πιτζάμες μου τις έβλεπα πάντα πολύ ευτυχισμένες μετα από το περασμα του.... ΧΩΣΟΥΛΗ!!!!:lol::lol::lol:

Αυτα ειναι!! μεχρι και οι πιτζαμες καλα περνουσαν..!:rolleyes::rolleyes:

καλά δεν παίζεστε ε??? από εχτές που είχα να μπω και ξεράθηκα πάλι στο γέλιο:lol::lol::lol::lol:
Εχω να κάνω τις εξής δηλώσεις : πρώτον, αν η κάτια δεν βάλει ταμπελάκι στο βυζί, κ δεν το ξεχάσει μετά σε τίποτα μετρό να την κοιτάζουν όλοι αυτό δεν είναι συνάντηση και εγώ δεν έρχομαι:lol::lol:
δεύτερον, είναι αλήθεια αυτό που λένε για τις ζέστες, έχουν σφίξει, είμαστε Αθήνα κ έχουμε λαλήσει.... μόνο την Ιωάννα βλέπω σοβαρή.... ακόμα!!!
τριτον, καλά εσύ κάτια μου θα φωνάζεις χοσούλη χοσούλη με τα γνωστά επακόλουθα που πολύ σωστά επεσίμανε η νικολέτα-σιμώνη:P εγώ τι θα λέω Σορμπέ σορμπέ ??? θα με περάσουν για βλαμμένη, και θα με μπουκώσουν στο παγωτό;););)
Αυτά... α κυρία Γιούλη?? όποια κανονίσει στη πισίνα να κάνει κ μια ερώτηση για το πάρκινγκ, πήγε πρόσφατα γνωστός κ δεν βρήκε θέση ενώ την επόμενη που βρήκε του ζήτησαν να πληρώσει, λίγο χύμα δηλαδή κατάσταση. Απλά να μας έχουν ενημερώσει να ξέρουμε εμείς οι οργανωτικές (για μένα μιλάω!!!:blink::blink: )

και τέλος, εγώ είμαι μέσα για ζουλήγματα Λουκουμά, κ φυσικά είστε όλες καλεσμένες, στο φτωχικό μου γατόσπιτο για να ζουλήξετε γατούλια, κοιλίτσα και ότι άλλο εκτός του σκύλου που είναι λίγο αγροίκος στην αρχή κ μόνο την βίκυ θέλει (τους άλλους ξένους απλά τους δαγκώνει!!:redface:), θα το οργανώσουμε μετά το τέλος του μήνα να έχουν επιστρέψει και οι άλλες. Σας ενημερώνω όταν είμαι έτοιμη;);) πλέον είμαι σπίτι.

:blink::blink: ααα ξέχασα, ίσως να έχω μαζί μου την κόρη (του φώτη;)) την Αρτεμούλα, θα το ξέρω τέλος της εβδομάδας που επιστρέφει από διακοπές κ θα μας επισκεφτεί, είναι 16ετών κ πολύ ζωόφιλο κ αυτό!! θα σας ενημερώσω

καλά δεν παίζεστε ε??? από εχτές που είχα να μπω και ξεράθηκα πάλι στο γέλιο:lol:
Εχω να κάνω τις εξής δηλώσεις : πρώτον, αν η κάτια δεν βάλει ταμπελάκι στο βυζί, κ δεν το ξεχάσει μετά σε τίποτα μετρό να την κοιτάζουν όλοι αυτό δεν είναι συνάντηση και εγώ δεν έρχομαι
δεύτερον, είναι αλήθεια αυτό που λένε για τις ζέστες, έχουν σφίξει, είμαστε Αθήνα κ έχουμε λαλήσει.... μόνο την Ιωάννα βλέπω σοβαρή.... ακόμα!!!
τριτον, καλά εσύ κάτια μου θα φωνάζεις χοσούλη χοσούλη με τα γνωστά επακόλουθα που πολύ σωστά επεσίμανε η νικολέτα-σιμώνη:P εγώ τι θα λέω Σορμπέ σορμπέ ??? θα με περάσουν για βλαμμένη, και θα με μπουκώσουν στο παγωτό
Αυτά... α κυρία Γιούλη?? όποια κανονίσει στη πισίνα να κάνει κ μια ερώτηση για το πάρκινγκ, πήγε πρόσφατα γνωστός κ δεν βρήκε θέση ενώ την επόμενη που βρήκε του ζήτησαν να πληρώσει, λίγο χύμα δηλαδή κατάσταση. Απλά να μας έχουν ενημερώσει να ξέρουμε εμείς οι οργανωτικές (για μένα μιλάω!!!:blink::blink: )

και τέλος, εγώ είμαι μέσα για ζουλήγματα Λουκουμά, κ φυσικά είστε όλες καλεσμένες, στο φτωχικό μου γατόσπιτο για να ζουλήξετε γατούλια, κοιλίτσα και ότι άλλο εκτός του σκύλου που είναι λίγο αγροίκος στην αρχή κ μόνο την βίκυ θέλει (τους άλλους ξένους απλά τους δαγκώνει!!:redface:), θα το οργανώσουμε μετά το τέλος του μήνα να έχουν επιστρέψει και οι άλλες. Σας ενημερώνω όταν είμαι έτοιμη πλέον είμαι σπίτι.

μα σε σενα ειπαμε θα καταληξουμε μετα τα ποτακια μας!:confused: ξεχασες??:blink::blink: τσικο..αγκαλιτσα..μαλλιοτραβηγματα..πατουσακια.. :blink: :lol::lol: ξεχνιεσε και δεν μ'αρεσει!:rolleyes::lol::lol:

εσυ θα τους λες με νοημα..ενα Σορμπε παρακαλω...;);):cool::cool: και οποιος καταλαβε καταλαβε..:redface::lol:

εεεε κοριτσια στην λιστα με τα ονομα προσθεστε και το δικο μου κια για τα ποτα και για τα χουφτωματα(εκτος απο γατες μπορουμε να χουφτωσουμε και διποδα αραγε???:whistle::whistle::whistle::whistle:)

προσθεσα στο προχειρο μου τη Dafni και την Αρτεμουλα λοιπον Χριστινακι! Θα ξαναβαλω τη λιστα αργοτερα οταν θα εχουμε πιο πολλα και σιγουρα ονοματα!
Ακου Νικολετα - Σιμωνη:P:lol:
Κατια, αν θες, ξεκαθαρισε το θεμα του parking οταν θα πας να κλεισεις το τραπεζι...11 του Σεπτεμβρη ολοι θα εχουν επιστρεψει και θα εχει πολυ κοσμο αφου ακομα καλα θα κρατει (ελπιζω) το καλοκαιρακι...

To parking εκεί έχει ως εξής: Κανονικα δεν είναι νόμιμο να κρατάνε θέσεις για τους πελάτες του μαγαζιού, πόσο μάλλον να απαιτούν αμοιβη για να παραχωρήσουν τη θέση. Και επειδή μιλάμε για Παρασκευή... όποιος πρόλαβε τον Κυριον είδε.
Εν κατακλείδι, θέσεις έχει πολλές αλλά αφου δεν είναι δικό τους δεν νομίζω να μπορούν να τις κλείσουν κιόλας για μας. Πάντως η περιοχή έχει γενικά κάποιες θεσούλες κα έχει και ένα άλλο parking λίγο ποιο κάτω που είναι τσάμπα και δεν το ξέρει και πολύς κόσμος.
Όλα αυτά θα τα επιβεβαιώσω όταν είναι να πάω και αν καταλήξουμε να πάμε εκεί.

σ'ευχαριστουμε Κατια...
Παντως δεν θα μας κολλησει το Parking. Kαπου θα βρουμε να παρκαρουμε αν οχι στο Parking :)

γι αυτους που δεν εχουν ουτε πατινι :blink::lol: πως μπορουν να ερθουν??:redface:

γι αυτους που δεν εχουν ουτε πατινι :blink::lol: πως μπορουν να ερθουν??:redface:

Από Ν. Κόσμο ε;:hmm:
Μπορείς να πάρεις το μετρό μέχρι Ομόνοια και απο εκεί τον ηλεκτρικο για Πειραιά. Φτάνεις τέρμα και βγαίνεις από την πλευρά της πλατείας. Εκεί ακριβώς έχει αφαιτηρία το 904 που σε αφήνει 20 μέτρα μακρυα από το μαγαζί στη στάση Πλαζ Φρεαττιδας.
Αλλιώς όλο και κάποιος από την περιοχή σου θα έχει καρο για να έρθετε μαζί.
Δεν μπορείτε να πείτε, εεεεε;;;; Σε κάλυψα σαν πάπλωμα εεεε;;;;;
Άλλος καμία ερώτηση;;;

Μπορείς να πάρεις το μετρό μέχρι Ομόνοια και απο εκεί τον ηλεκτρικο για Πειραιά. Φτάνεις τέρμα και βγαίνεις από την πλευρά της πλατείας. Εκεί ακριβώς έχει αφαιτηρία το 904 που σε αφήνει 20 μέτρα μακρυα από το μαγαζί στη στάση Πλαζ Φρεαττιδας.
Άλλος καμία ερώτηση;;;
Απιθανη:up:

Αλλη ερωτηση!
Τι να φορεσω? :lol::lol:

Άλλος καμία ερώτηση;;;

Ούτε η τύπισσες που ομιλούν στα ναβιγκέιτορ να είσουνα:lol::lol::lol: Να θυμηθώ να σε ρωτάω κάθε που χάνομαι!!

Σιμώνη αν θέλεις συναντιόμαστε κ πάμε μαζί, έχω κάρο, θέλω κ παρέα μη κ χαθώ στον Πειραιά:lol::lol::redface::redface:

Απιθανη:up:

Αλλη ερωτηση!
Τι να φορεσω? :lol::lol:

εεεεε;;;;; Όχουουουουουου!!!!!
Μην μου κάνεις και τέτοιες ερωτήσεις τώρα και με βάζεις να σκέφτομαι τι θα φορέσω κι έγω. Μπαράκι ειναι μωρέ, απλά είναι λίγο ποιο ψωνε η όλη κατάσταστη γιατι σκάνε και οι γκόμενες του τύπου που λέγαμε με το βάψιμο στην παραλία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το άτοιμο κ@λολεει για καλοκαίρι.:up: Βάλε κάτι λιτό και απέριττο. (κατι μικρό και διάφανο κοινώς).:D

Σιμώνη αν θέλεις συναντιόμαστε κ πάμε μαζί, έχω κάρο, θέλω κ παρέα μη κ χαθώ στον Πειραιά:lol::lol::redface::redface:

Πωπω εμμονή.... τσ τσ τσ! Νικολέτα είπαμε.:lol:

εεεεε;;;;; Όχουουουουουου!!!!!
Μην μου κάνεις και τέτοιες ερωτήσεις τώρα και με βάζεις να σκέφτομαι τι θα φορέσω κι έγω. Μπαράκι ειναι μωρέ, απλά είναι λίγο ποιο ψωνε η όλη κατάσταστη γιατι σκάνε και οι γκόμενες του τύπου που λέγαμε με το βάψιμο στην παραλία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το άτοιμο κ@λολεει για καλοκαίρι.:up: Βάλε κάτι λιτό και απέριττο. (κατι μικρό και διάφανο κοινώς).:D
:lol::lol:
με το λιτο και το διαφανο, αν πω κανενα γκομενο "Μορφεα", θα κοιμηθει επι τοπου στην αγκαλια μου:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back