Πότε θα πάμε για καφέ;

Koριτσάκια αν βολεύει 18 είμαι μέσα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις 18 δε μπορω εγω κοριτσια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια κλεισαμε για 18!! :P :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
μη λες μαρη τετοια και γινει κανα μπερδεμα
:P:P
μη μπερδευτω εγω δηλ. που αυτο γινεται σπανια:rolleyes::lol:

Mε τσακίσατε βρε πόσες σελίδες έχετε γράψει. Αντί να πάω να δω την κόκκινη παραλία στην Σαντορίνη κάθομαι και σας διαβάζω ώρες από το internet corner του ξενοδοχείου. Εγώ παίδες δεν ξέρω αν θα έχω γυρίσει 11 Σεπτεμβρίου γιατί πρέπει να πάω και Κέρκυρα να μαζέψω τα γατοπαιδιά μου. Μέχρι τις 15 θα έχω γυρίσει σίγουρα όμως. Αν δεν σας προλάβω να περάσετε τέλεια και τα λέμε στην εκδρομή στον Βόλο.:)
επεστρεψε εσυ μωρο μου και θα σε παω βολτα στο φεγγαρι :rolleyes::up::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
μη λες μαρη τετοια και γινει κανα μπερδεμα
:P:P
μη μπερδευτω εγω δηλ. που αυτο γινεται σπανια:rolleyes::lol:

φανταζεσε να πας και να εισαι μονη σου??:P :lol::lol::lol:

σπανιοτατα θα ελεγα..:rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol:

Αφού η λίστα έχει γίνει για τις 11 καλο θα ήταν να μείνει ετσι, να μην γράψουμε άλλες τόσες σελίδες για να κανονίζουμε για τις 18.

Και εδώ είμαστε, ξαναπάμε :):)

φανταζεσε να πας και να εισαι μονη σου??:P :lol::lol::lol:

σπανιοτατα θα ελεγα..:rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol:
ολοι οι σκαφατοι για παρτη μου:cool:
:bleh::bleh::bleh:

Αφού η λίστα έχει γίνει για τις 11 καλο θα ήταν να μείνει ετσι, να μην γράψουμε άλλες τόσες σελίδες για να κανονίζουμε για τις 18.

Και εδώ είμαστε, ξαναπάμε :):)
ακριβως ;)το 11 δεν αλλαζει γιατι οι συμμετοχες ειναι αρκετες:)

Και στις 11 και στις 18! Γιατί όχι;;:up:

Και στις 11 και στις 18! Γιατί όχι;;:up:
η βασικη συναντηση ειναι στις 11...κι αν περασουμε καλα το επαναλαμβανουμε στις 18! τι λετε?

Κατια, ποια μερα λες να πας να κανεις κρατηση?

Κατια, ποια μερα λες να πας να κανεις κρατηση?

Ε καμία βδομάδα πιο πριν μωρε. Λες να παω νωρίτερα;:hmm:

Ε καμία βδομάδα πιο πριν μωρε. Λες να παω νωρίτερα;:hmm:
αναλογα σε τι θελεις να κανεις κρατηση σε τραπεζι η σε σκαφατους??:lol::lol:

αναλογα σε τι θελεις να κανεις κρατηση σε τραπεζι η σε σκαφατους??:lol::lol:

Ελα ρε! Λες να μπορω να κάνω κράτηση και σε αυτούς;;:hmm:
Λοιπόν κρατήστε μου έναν παρακαλώ γύρω στα 30, ωραίο, καλλιεργημένο χωρίς κόμπλεξ και κατα προτίμηση ορφανό ή με γονείς που μένουν μακρυα ή έστω πολυ διακριτικούς.:up:

Ελα ρε! Λες να μπορω να κάνω κράτηση και σε αυτούς;;:hmm:
Λοιπόν κρατήστε μου έναν παρακαλώ γύρω στα 30, ωραίο, καλλιεργημένο χωρίς κόμπλεξ και κατα προτίμηση ορφανό ή με γονείς που μένουν μακρυα ή έστω πολυ διακριτικούς.:up:
Κι εμενα μ'αρεσουν οι ορφανοι!Αντε να βρεις ομως!:(

Κι εμενα μ'αρεσουν οι ορφανοι!Αντε να βρεις ομως!:(

Πάλι off θα βγουμε Ελενα. Ανοίκουμε κάργα σε άλλο θεμα!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back