ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.321 31-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδια δυστυχώς η Βασιλική μάλλον θα λειπει εκτός Αθηνών εκεινο το τριήμερο.... Click για ανάπτυξη... κριμαΑλλα να περασει πολυ ομορφα! Θα πιουμε εμεις τα ποτα τηςχικ Αρχική Δημοσίευση από aporw: το ενα βεβαια δεν αναιρει το αλλο! Click για ανάπτυξη... μωρε πιπινι κι ορφανο το καημενο δε λεει... Απ΄την αλλη 45αρης ορφανος και πιπινι δε γινεται με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η aporw έγραψε: #3.322 31-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κριμαΑλλα να περασει πολυ ομορφα! Θα πιουμε εμεις τα ποτα τηςχικ μωρε πιπινι κι ορφανο το καημενο δε λεει... Απ΄την αλλη 45αρης ορφανος και πιπινι δε γινεται με τιποτα Click για ανάπτυξη... ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.323 31-08-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η aporw έγραψε: #3.324 31-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο Click για ανάπτυξη... ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.325 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.326 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδια δυστυχώς η Βασιλική μάλλον θα λειπει εκτός Αθηνών εκεινο το τριήμερο.... Click για ανάπτυξη... κριμαΑλλα να περασει πολυ ομορφα! Θα πιουμε εμεις τα ποτα τηςχικ Αρχική Δημοσίευση από aporw: το ενα βεβαια δεν αναιρει το αλλο! Click για ανάπτυξη... μωρε πιπινι κι ορφανο το καημενο δε λεει... Απ΄την αλλη 45αρης ορφανος και πιπινι δε γινεται με τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η aporw έγραψε: #3.322 31-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κριμαΑλλα να περασει πολυ ομορφα! Θα πιουμε εμεις τα ποτα τηςχικ μωρε πιπινι κι ορφανο το καημενο δε λεει... Απ΄την αλλη 45αρης ορφανος και πιπινι δε γινεται με τιποτα Click για ανάπτυξη... ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.323 31-08-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η aporw έγραψε: #3.324 31-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο Click για ανάπτυξη... ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.325 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.326 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κριμαΑλλα να περασει πολυ ομορφα! Θα πιουμε εμεις τα ποτα τηςχικ μωρε πιπινι κι ορφανο το καημενο δε λεει... Απ΄την αλλη 45αρης ορφανος και πιπινι δε γινεται με τιποτα Click για ανάπτυξη... ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.323 31-08-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η aporw έγραψε: #3.324 31-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο Click για ανάπτυξη... ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.325 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.326 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ε καλα δεν ειπαμε και πολυ πιπινι! τι να το κανω?? εχω τα δικα μου ψυχολογικα..να εχω να λυσω και τα δικα του?? Click για ανάπτυξη... σωστο κι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:04 Η aporw έγραψε: #3.324 31-08-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο Click για ανάπτυξη... ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.325 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.326 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστο κι αυτο Click για ανάπτυξη... ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.325 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.326 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.326 31-08-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε να μην ειναι στην ηλικια του μπαμπα μου..αλλα να μην ειναι και τελειως πιπιναριο! να ειναι σκαφατος και στα χαρτια!! οχι στο ονομα του μπαμπα! Click για ανάπτυξη... ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.327 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα... πιπινια εγω θεωρω και τους 30αρηδεςαλλα εγω ειμαι περιπτωση λοιπον με το Ε9 στο χερι θα δινεις ή οχι το τηλεφωνο σου Click για ανάπτυξη... 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Η aporw έγραψε: #3.328 31-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου? Click για ανάπτυξη... 52 !! τρελο μωρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.329 31-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: 30 μια χαρα ειναι!! οτι πρεπει! ε βεβαια αγαπη μου μπατιρο εγω αν ειναι και ολος μπατιρης καηκαμε!! θα πεινασουν πολλα στοματα!! Ε9 χρυσο μου για να ειμαστε ολοι καλλυμενοι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: 52 !! τρελο μωρο! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:15 Η Μαρία Γάτσιου: #3.330 31-08-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρακι, μιας και θα ειμαστε στους σκαφατους διπλα και θα εχουμε τη τιμη να σε εχουμε κοντα μας, μηπως να ζητησουμε τραπεζι κοντα στη μαρινα να οργανωσουμε πασαρελα με τα ομορφα κοριτσια της παρεας? αν δεχθειτε, αναλαμβανω μια εκ της κριτικης επιτροπης Click για ανάπτυξη... δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.331 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.332 31-08-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα ρε...παιδι ειναι ακομα...η προηγουμενη μου σχεση ηταν στην ηλικια του μπαμπα Click για ανάπτυξη... καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:17 Η Μαρία Γάτσιου: #3.333 31-08-09 15:17 Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.334 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν γίνεται να είσαι εσύ κριτική επιτροπή γιατί θα πάρεις και εσύ μέρος εννοείται στην πασαρέλα Click για ανάπτυξη... αντε μαρη Γιουλη το ακουσες παλι το κοπλιμαν σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η aporw έγραψε: #3.335 31-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:20 Η Μαρία Γάτσιου: #3.336 31-08-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει...στη κατηγορια των βετερανων Click για ανάπτυξη... άσε μας βρε που θες να τ'ακους μου φαίνεταιΆκου βετεράνων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.337 31-08-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ειπαμε παιδι μου οι σκαφατοι! οι σκαφατοι! Click για ανάπτυξη... Αααα..οι σκαφάτοι!!Κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:22 Η Μαρία Γάτσιου: #3.338 31-08-09 15:22 Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.339 31-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 166 167 168 169 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 167 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου ειπα εγω!! τρελο μωρο!! ξανθος με γαλανα ματια μουσατος! (και με την κοιλιτσα που εχει ιδιος ο αγιος βασιλης στο ξανθο του ) Click για ανάπτυξη... η μαμα ποσο ειναι? 39? Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Κορίτσια αυτό με τα 30 ευρώ που αναφέρετε τι είναι;Θα κάτσουμε για φαγητό;Νόμιζα οτι θα πάμε για ποτάκι Click για ανάπτυξη... μονο για ποτακι/α κερασμενα ομως Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Πάρτε και μια γεύση από Πισίνα... Click για ανάπτυξη... κατσε να βαλω μαγιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.340 31-08-09 15:25 Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σιμωνη ωραιος ακουγεται ο μπαμπας σου...εχει και μουσι ε? κι η κοιλιτσα μου αρεσει στον αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.