dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 19:57 Η dafni.ps έγραψε: #3.381 31-08-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ακριβως! δεν βρισκω το λογω!! μ αυτα και μ αυτα αγχωθηκα με το τι να φορεσω... Click για ανάπτυξη... απλα κατι αερινο σεμνο και προκλητικο ταυτοχρονα...αρα το μαγιο σου χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.382 31-08-09 20:01 ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η aporw έγραψε: #3.383 31-08-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Click για ανάπτυξη... μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.384 31-08-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Click για ανάπτυξη... οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Η aporw έγραψε: #3.385 31-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Click για ανάπτυξη... ναι για πατητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.386 31-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ακριβως! δεν βρισκω το λογω!! μ αυτα και μ αυτα αγχωθηκα με το τι να φορεσω... Click για ανάπτυξη... απλα κατι αερινο σεμνο και προκλητικο ταυτοχρονα...αρα το μαγιο σου χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.382 31-08-09 20:01 ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η aporw έγραψε: #3.383 31-08-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Click για ανάπτυξη... μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.384 31-08-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Click για ανάπτυξη... οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Η aporw έγραψε: #3.385 31-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Click για ανάπτυξη... ναι για πατητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.386 31-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:03 Η aporw έγραψε: #3.383 31-08-09 20:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Click για ανάπτυξη... μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.384 31-08-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Click για ανάπτυξη... οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Η aporw έγραψε: #3.385 31-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Click για ανάπτυξη... ναι για πατητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.386 31-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι το μαγιω σου φορεσε Σιμωνη....αφου ουτως η αλλως θα σε ριξουμε στη πισινα Click για ανάπτυξη... μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.384 31-08-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Click για ανάπτυξη... οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Η aporw έγραψε: #3.385 31-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Click για ανάπτυξη... ναι για πατητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.386 31-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα αν κυκλοφορισω με το μαγιω πιο πιθανο ειναι να με ριξουνε στη πισινα οι σκαφατοι! τετοιο θεαμα δεν θα το αντεξουνε!! Click για ανάπτυξη... οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:05 Η aporw έγραψε: #3.385 31-08-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Click για ανάπτυξη... ναι για πατητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.386 31-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μονο θα σε ριξουν, θα πεσουν κι εκεινοι μετα μεσα μαζι σου Click για ανάπτυξη... ναι για πατητες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.386 31-08-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι για πατητες!!! Click για ανάπτυξη... παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Η aporw έγραψε: #3.387 31-08-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παει το Σιμωνακι μας θα μας το πνιξουνκαι ποιον θα εχω μετα εγω να γελαω καλεεεεε θα σε σωσει ο Σταματης μας Click για ανάπτυξη... μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.388 31-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μα πως δεν το σκεφτηκα αυτο!!! αν με πνιξουν θα με σωσει ο ''φανταστικος'' Σταματης! Click για ανάπτυξη... που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:19 Η aporw έγραψε: #3.389 31-08-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: που να βγαζει μωρε τωρα τη στολη να χαλασει και το μαλλι με το τζελ...τον κοβω να δειλιαζει Click για ανάπτυξη... αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.390 31-08-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αααα αν ειναι ετσι ακυρο!! Μαρια δεν τον θελω!!! μην τον φερεις καθολου!! επιτρεφουμε στο αρχικο σχεδιο ''ΣΚΑΦΑΤΟΙ''!! αμ πως! ειπα να θυσιασω ενα σκαφος για μια στολη! αν ειναι να μην βγει ουτε αυτη δεν αξιζει!! Click για ανάπτυξη... δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Η aporw έγραψε: #3.391 31-08-09 20:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βλεπεις μωρε πως ειναι? μεχρι να ξεκουμπωσει τα κουμπια...παει το Σιμωνακι μας Σκαφατοι τριανταρηδες με το σωστο Ε9 Click για ανάπτυξη... οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 21:24 Η aporw έγραψε: #3.392 31-08-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: οταν μιλαω εγω...!!! αααα παρεπιπτοντως ποια ειναι μεσα για Κυριακατικο κους κους σπιτι μου?? Click για ανάπτυξη... καμια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η dafni.ps έγραψε: #3.393 31-08-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καμια??? Click για ανάπτυξη... εγω κουκλιτσα μου θελω αλλα δε μπορω γιατι δουλευω απογευματινη βαρδια και θα γυρισω κομματια πρεπει να δω ποτε θα μου βγει ρεπο,αλλιως θα ημουν απο τις πρωτες που θα ερχοντουσαν κια για να πιω καφε παρεακι σου κια να ζουληξω λουκουμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Η Kristen έγραψε: #3.394 31-08-09 23:32 εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 23:51 Η Raktia έγραψε: #3.395 31-08-09 23:51 Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #3.396 01-09-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ποιός κοιμάται;;; Αφήνει κανέναν να κοιμηθεί ο τενόρος που βρήκα; Αχ θεε μου, ουτε εμένα, ουτε τους υπόλοιπους στο σπιτι, ουτε ολο το τετραγωνο δεν θα κοιμηθει απόψε. Λοιπόν.... τι είδα;;; Μαζωξη μετα χουφτωματος Λουκουμά;;;; Μέσα!!! Αν βέβαια ηταν και για μενα η προσκληση;;; Εκτός απροόπτου πάντα ε;;; Click για ανάπτυξη... φυσικα ισχυει και για σενα! καλο κουραγιο με τον τενορο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.397 01-09-09 08:12 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: εγώ θα έρθω Σιμώνη-Νικολέτα, θα μαζευτούμε κι άλλες καλέ, είναι βράδυ τώρα κ οι τσούπρες κοιμούντε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:51 Η Melini έγραψε: #3.398 01-09-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6 Καλο μηνα Πισινοπουλα Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:15 Η aporw έγραψε: #3.399 01-09-09 09:15 Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 168 169 170 171 172 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 170 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημεραααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.400 01-09-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλό μήνα κι από μένα... αφού το θέμα βγήκε οφ και δεν σας μαζεύει κανείς, λέω να το αποκάνω εγώ... Γιούλη, μη νομίζεις ότι τη γλίτωσες επειδή ήταν παρών ο Πέτρος στο σπίτι τις προάλλες, εγώ θα σε χουφτώσω, κι εσένα και την κόρη σου άμα χρειαστεί Click για ανάπτυξη... σε περιμενουμε αμφοτερες για χουφτωμα...ελα μια βολτα στο θεμα της Καλυψους να μας θαμαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.