Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλημερα! :)
Καλε οι μεγαλες γυναικες κοιμουνται απο τις 10 και ξυπνανε στις 6:P

Καλο μηνα Πισινοπουλα:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι γελας Νικολετα παιδι μου? Δεν αναφερομουν σε μενα:P:lol::lol::lol::lol:εγω κοιμαμαι στις 12....(βαζω ξυπνητηρι να πιω το χαπι γι'αυτο):lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι γελας Νικολετα παιδι μου? Δεν αναφερομουν σε μενα:P:lol::lol::lol::lol:εγω κοιμαμαι στις 12....(βαζω ξυπνητηρι να πιω το χαπι γι'αυτο):lol::lol::lol:

Και για να βγάλεις τη μασέλα, να τη φυλάξεις σε ένα ποτήρι νερό δίπλα σου, στο κομοδίνο!!!:P:P:P:lol::lol:

Και για να βγάλεις τη μασέλα, να τη φυλάξεις σε ένα ποτήρι νερό δίπλα σου, στο κομοδίνο!!!:P:P:P:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:P

πραγματικα μου ακουγονται πολυ ερωτικα ολα αυτα!! :rolleyes::rolleyes: :lol::lol:

πραγματικα μου ακουγονται πολυ ερωτικα ολα αυτα!! :rolleyes::rolleyes: :lol::lol:
πραγματι... ο κοιλαρας κι η ξεδοντιαρα
:lol::lol::lol:

πραγματι... ο κοιλαρας κι η ξεδοντιαρα
:lol::lol::lol:

απαπαπα!!! και μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω!! :lol::lol::lol::lol:

απαπαπα!!! και μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω!! :lol::lol::lol::lol:
μα γιατι καλε?? Αχου αυτη η νεα γενια τα εχει ολα εξιδανικευσει:lol::lol::lol:

μα γιατι καλε?? Αχου αυτη η νεα γενια τα εχει ολα εξιδανικευσει:lol::lol::lol:

ναι σωστα..γιατι να μην ειναι το ιδανικο προτυπο μας ενας κοιλαρας και μια ξεδοντιαρα..δεν καταλαβαινω..:rolleyes::rolleyes:

και μετα σου λενε εχει χαθει ο ερωτισμος αναμεσα στα ζευγαρια..:rolleyes::rolleyes:

πως να μην μου φυγει μανδαμ οταν βλεπω τον αλλον να εχει κρεμμασει μια μπακα:mad: κι εγω να εχω γινει σαν τον δρακουμελ??:mad:

:lol::lol::lol::lol:

εχεις δικιο Σιμωνη μου...κι εγω αστειευομαι φυσικα...
εμενα που "με βλεπεις":Pλιωνω στο γυμναστηριο:P...γιατι πιστευω οτι παρολο που περνανε τα χρονια ο ανθρωπος πρεπει εκτος απο το να ακονιζει το μυαλο του διαρκως, να φροντιζει και το σωμα του...κι ο Μαριος μου κορμαρα ειναι και μπρατσαρας,:inlove: αλλα εχει ολιγη κοιλιτσα λογω ηλικιας...:cool::P

Παρτε και τη νεα λιστα για να μη ξεφευγουμε απο το θεμα:lol:

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ

εχεις δικιο Σιμωνη μου...κι εγω αστειευομαι φυσικα...
εμενα που "με βλεπεις":Pλιωνω στο γυμναστηριο:P...γιατι πιστευω οτι παρολο που περνανε τα χρονια ο ανθρωπος πρεπει εκτος απο το να ακονιζει το μυαλο του διαρκως, να φροντιζει και το σωμα του...κι ο Μαριος μου κορμαρα ειναι και μπρατσαρας,:inlove: αλλα εχει ολιγη κοιλιτσα λογω ηλικιας...:cool::P

Παρτε και τη νεα λιστα για να μη ξεφευγουμε απο το θεμα:lol:

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ

τωρα που ξεφυγαμε it's too late my dear!! :cool::cool: :lol::lol::lol:

φτασαμε τα 20 ατομα ε?? ωραια!! :up::up::up:

εσυ γυμνασμενο κοριτσι θα ερθεις την Κυριακη??:happy::happy:

τωρα που ξεφυγαμε it's too late my dear!! :cool::cool: :lol::lol::lol:

φτασαμε τα 20 ατομα ε?? ωραια!! :up::up::up:

εσυ γυμνασμενο κοριτσι θα ερθεις την Κυριακη??:happy::happy:
ποια Κυριακη? Που? :hmm:πες αν ειναι να ερθω με τα βαρακια μου:lol:

ποια Κυριακη? Που? :hmm:πες αν ειναι να ερθω με τα βαρακια μου:lol:

μαρη Γιουλη δεν διαβαζεις??:mad::mad:

Ειπα να κανω μια mini γατοσυναντηση την Κυριακη στο αρχοντικο μου!:lol::lol:

βαλε τη φορμα σου, την κορδελιτσα στο κεφαλι και ξεκινα το τρεξιμο για να φτασεις!! :lol::lol::lol:

μαρη Γιουλη δεν διαβαζεις??:mad::mad:

Ειπα να κανω μια mini γατοσυναντηση την Κυριακη στο αρχοντικο μου!:lol::lol:

βαλε τη φορμα σου, την κορδελιτσα στο κεφαλι και ξεκινα το τρεξιμο για να φτασεις!! :lol::lol::lol:
α γι'αυτη μιλας? την ειδα καλη μου, αλλα θα παμε με το γιο μου στο εξοχικο μας...και θα επιστρεψουμε τη Τεταρτη...οι τελευταιες μερες ελευθεριας πριν το σχολειο:/::P

:hmm:θα ειναι κι ο μπαμπας? :redface:
Ασε μωρε, θα φυγω αν ειναι τη Δευτερα:lol::lol::lol::lol:

α γι'αυτη μιλας? την ειδα καλη μου, αλλα θα παμε με το γιο μου στο εξοχικο μας...και θα επιστρεψουμε τη Τεταρτη...οι τελευταιες μερες ελευθεριας πριν το σχολειο:/::P

πφφφφφ!!! αυτα ειναι αμας εχεις εξοχικα!:P :lol::lol:

εμεις οι ταπεινοι που μενουμε νεο κοσμο οταν λεμε εξοχικο εννοουμε την βεραντα μας που βλεπει στο ακαλυπτο!! :lol::lol::lol::lol:

:hmm:θα ειναι κι ο μπαμπας? :redface:
Ασε μωρε, θα φυγω αν ειναι τη Δευτερα:lol::lol::lol::lol:

ο μπαμπας χρυσο μου ειναι Ροδο!! :cool::cool: :lol::lol::lol:

πφφφφφ!!! αυτα ειναι αμας εχεις εξοχικα!:P :lol::lol:

εμεις οι ταπεινοι που μενουμε νεο κοσμο οταν λεμε εξοχικο εννοουμε την βεραντα μας που βλεπει στο ακαλυπτο!! :lol::lol::lol::lol:
η επομενη συναντηση θα γινει εκει....στο εξοχικο;)
θα εχω και το Σεμελακιον μαζι που του αρεσει το θαλασσινο αγερι:lol:

ο μπαμπας χρυσο μου ειναι Ροδο!! :cool::cool: :lol::lol::lol:
:blink::hmm::hmm:καλε το΄ξερα:cool:...γι'αυτο κανονισα να φυγω Κυριακη:lol::lol::lol:

η επομενη συναντηση θα γινει εκει....στο εξοχικο;)
θα εχω και το Σεμελακιον μαζι που του αρεσει το θαλασσινο αγερι:lol:

εδω αρεσει σε μενα δεν θα αρεσει στο γατι το σπιτι διπλα στη θαλασσα??:lol::lol: μηπως αν αρχισω να νιαουριζω παρεις και μενα?? :redface: :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back