Πότε θα πάμε για καφέ;

Να σου πω το σκεφτει κι εγω.:hmm: Γιατι ειναι πολλες φορες που απλά θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι και συνηθως ειναι μια μακακια:redface: ή κατι άσχετο -αλλά πάντα σχετικο- και δεν μου κολλαει πουθενα ρε γμτ.
Αντε ανοιξτε!!!
Υπαρχει το "τωρα που πηρα φορα" εδω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, :):)

Για προτείνετε...:D:D:D
Υπάρχει, υπάρχει https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/
Αλλά που να βρείτε μυαλό με τις πισίνες και τα ποτά:P

Μαζί το γράφαμε Δώρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κράτηση μόλις εγινε!!!
Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες.
Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο.
Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια.

Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!!

ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας

Η κράτηση μόλις εγινε!!!
Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες.
Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο.
Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια.

Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!!

ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας
Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει?
Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται?

Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει?
Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται?

Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;;

Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;;

εμενα το ουισκι με καλυπτει!:P:cool::cool:

Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!!:P
Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι.

Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι.

Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!!:whistle::whistle::blink::blink:

Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!!:whistle::whistle::blink::blink:

:up::up::up::up:

σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας?:P:P:lol::lol:

:up::up::up::up:

σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας?:P:P:lol::lol:

Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα.:hmm:

Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα.:hmm:

kinder εκπληξη δηλαδη!:lol::lol: αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω!:P:P

kinder εκπληξη δηλαδη!:lol::lol: αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω!:P:P

Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!!
Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!!:up:

Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!!
Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!!:up:

κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες!:lol::lol::lol:

ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων!:redface::redface: :lol::lol:

κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες!:lol::lol::lol:

ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων!:redface::redface: :lol::lol:

Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!!
Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη.
Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ.
Αναλόγως την διαθεση...

ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων!:redface::redface: :lol::lol:[/quote]
Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!:D:D:P:P:P.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!!:P

Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι.
Συμφωνώ και εγώ:happy:δεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα;)

Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!:D:D:P:P:P.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!!:P[/quote]

:blink::blink::blink: οχι ακριβως!:P:P αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι!:blink::lol::lol:

Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα:lol::lol::lol: τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ...
Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε?

Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back