aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aporw έγραψε: #3.541 07-09-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειναι πολυ πιθανο να ειμαστε ακομα εκει να να πινουμε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #3.542 07-09-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειναι πολυ πιθανο να ειμαστε ακομα εκει να να πινουμε!!! Click για ανάπτυξη... kalooooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #3.543 07-09-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να σου πω το σκεφτει κι εγω. Γιατι ειναι πολλες φορες που απλά θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι και συνηθως ειναι μια μακακια ή κατι άσχετο -αλλά πάντα σχετικο- και δεν μου κολλαει πουθενα ρε γμτ. Αντε ανοιξτε!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχει το "τωρα που πηρα φορα" εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η gatouni έγραψε: #3.544 07-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, Για προτείνετε... Click για ανάπτυξη... Υπάρχει, υπάρχει https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/ Αλλά που να βρείτε μυαλό με τις πισίνες και τα ποτά Μαζί το γράφαμε Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Raktia έγραψε: #3.545 07-09-09 14:45 Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Felice έγραψε: #3.546 07-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειναι πολυ πιθανο να ειμαστε ακομα εκει να να πινουμε!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:06 Η Felice έγραψε: #3.542 07-09-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειναι πολυ πιθανο να ειμαστε ακομα εκει να να πινουμε!!! Click για ανάπτυξη... kalooooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #3.543 07-09-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να σου πω το σκεφτει κι εγω. Γιατι ειναι πολλες φορες που απλά θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι και συνηθως ειναι μια μακακια ή κατι άσχετο -αλλά πάντα σχετικο- και δεν μου κολλαει πουθενα ρε γμτ. Αντε ανοιξτε!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχει το "τωρα που πηρα φορα" εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η gatouni έγραψε: #3.544 07-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, Για προτείνετε... Click για ανάπτυξη... Υπάρχει, υπάρχει https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/ Αλλά που να βρείτε μυαλό με τις πισίνες και τα ποτά Μαζί το γράφαμε Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Raktia έγραψε: #3.545 07-09-09 14:45 Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Felice έγραψε: #3.546 07-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ειναι πολυ πιθανο να ειμαστε ακομα εκει να να πινουμε!!! Click για ανάπτυξη... kalooooooo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:28 Η moukelis έγραψε: #3.543 07-09-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να σου πω το σκεφτει κι εγω. Γιατι ειναι πολλες φορες που απλά θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι και συνηθως ειναι μια μακακια ή κατι άσχετο -αλλά πάντα σχετικο- και δεν μου κολλαει πουθενα ρε γμτ. Αντε ανοιξτε!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχει το "τωρα που πηρα φορα" εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η gatouni έγραψε: #3.544 07-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, Για προτείνετε... Click για ανάπτυξη... Υπάρχει, υπάρχει https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/ Αλλά που να βρείτε μυαλό με τις πισίνες και τα ποτά Μαζί το γράφαμε Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Raktia έγραψε: #3.545 07-09-09 14:45 Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Felice έγραψε: #3.546 07-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να σου πω το σκεφτει κι εγω. Γιατι ειναι πολλες φορες που απλά θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι και συνηθως ειναι μια μακακια ή κατι άσχετο -αλλά πάντα σχετικο- και δεν μου κολλαει πουθενα ρε γμτ. Αντε ανοιξτε!!! Click για ανάπτυξη... Υπαρχει το "τωρα που πηρα φορα" εδω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η gatouni έγραψε: #3.544 07-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, Για προτείνετε... Click για ανάπτυξη... Υπάρχει, υπάρχει https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/ Αλλά που να βρείτε μυαλό με τις πισίνες και τα ποτά Μαζί το γράφαμε Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Raktia έγραψε: #3.545 07-09-09 14:45 Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Felice έγραψε: #3.546 07-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, Για προτείνετε... Click για ανάπτυξη... Υπάρχει, υπάρχει https://www.mypetz.gr/threads/Τώρα-που-πήρα-φόρα.219470/ Αλλά που να βρείτε μυαλό με τις πισίνες και τα ποτά Μαζί το γράφαμε Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Raktia έγραψε: #3.545 07-09-09 14:45 Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Felice έγραψε: #3.546 07-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Felice έγραψε: #3.546 07-09-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Η κράτηση μόλις εγινε!!! Για 30 περιπου άτομα με συνολικά κατ'ελαχιστο 5 φυάλες. Τις έχουμε ε;;;; Μην μου κολοσετε τωρα. Ειναι στο εξωτερικο μπαρ όπως σας είπα, στο σκεπαστο. Θα είναι σε γωνία και θα είμαστε σχετικά μαζεμένοι, όσο γίνεται βέβαια. Η κράτηση ειναι στο όνομα MY CAT -ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ μαρινα Ζεας Click για ανάπτυξη... Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:59 Η Raktia έγραψε: #3.547 07-09-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και αν καποιος δεν μπορεί να πιει ουίσκι και θέλει κάτι πιο ελαφρύ τότε πως θα γίνει? Το μπουκάλι πρέπει να είναι στάνταρ ουίσκι?Κάτι άλλο δεν γίνεται? Click για ανάπτυξη... Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Η aporw έγραψε: #3.548 07-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... εμενα το ουισκι με καλυπτει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Felice έγραψε: #3.549 07-09-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε ειναι 5 φυαλες ανεξαρτητως ειδους. Θα παρουμε και μια που θα καλυπτει τους πιο.... συνεσταλμενους ουρανίσκους. Εκει κολλας;;;; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #3.550 07-09-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η aporw έγραψε: #3.551 07-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μην μου αγχώνεσαι!! Και αν μείνει και τίποτα, το κρατάμε καβα για να έχουμε αφορμή να ξαναπάμε να πιουμε!!! Click για ανάπτυξη... σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:08 Η Raktia έγραψε: #3.552 07-09-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: σου ειπε ποσο θα παει το μεθυσι μας? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:09 Η aporw έγραψε: #3.553 07-09-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάθε μπουκάλι έχει άλλη τιμή.Τα σπεσιαλ ποτά ας πουμε, είναι πάντα πιο ακριβα. Click για ανάπτυξη... kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:12 Η Raktia έγραψε: #3.554 07-09-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: kinder εκπληξη δηλαδη! αααχχχχ αφου θελω μεθυσια θα πλερωσω! Click για ανάπτυξη... Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:14 Η aporw έγραψε: #3.555 07-09-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Βρε συ, θα κανουμε και καμια "τσατσια" και θα βάλουμε σε καμια τσαντα κανενα μπουκαλάκι απο το σπίτι. Και τσούπ!!! σε ανυποψίαστο χρόνο θα το εμφανίσουμε. Μην μου αγχώνεσαι!!! Ειμαι πολύ περίεργη να δω τι πίνεις ρε. Είσαι μπεκροκανάτα τρελή;;; Μπράβο σου κορίτσι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:21 Η Raktia έγραψε: #3.556 07-09-09 15:21 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοιτα ειμαι των ακρων..μπορει να μην θελω να πιω τιποτα αλλα οταν αποφασιζω κατεβαζω ποσοτητες! ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Αξια κορίτσι μου Ευγε!!!! Εγω στα ενδοξα νιάτα μου έκανα μεγάλες καταχρήσεις. Βλεπεις ήταν και η δουλεια μου οπότε ημουν στην πηγη. Τωρα έχω φλωρέψει τρελά. Ακόμα και με 3 ποτάκια μπορώ να γίνω γκολ. Αναλόγως την διαθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:01 Η Felice έγραψε: #3.557 07-09-09 16:01 ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! [/quote] Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η Μαρία Γάτσιου: #3.558 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ναι βρε Κάτια μου ναναι διάφορα . Γιατί δεν είμαι του ουισκιού!!!!!! Βέβαια δεν εννούσα να είναι nonalcohol.Απλά όχι όλα ουίσκι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και εγώδεν ειμαι καθόλου του ουισκιού οπότε καλό είναι που θα υπάρχουν και άλλα ποτά πχ βότκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:03 Η aporw έγραψε: #3.559 07-09-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 176 177 178 179 180 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 178 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: ενα θα σου πω! εχω πιει σε ενα βραδυ 7 bacardi cola 3 υποβρυχια και αγνωστο αριθμο σφηνακιων! Click για ανάπτυξη... Όταν λές υποβρύχια εννοείς αυτά με την βανίλια στο κουτάλιιιι!!!.ΑΑΑΑΑ αυτά και εμενα μου άρεσαν παλιά!![/quote] οχι ακριβως! αυτα που ανακατεβεις την μπυρα με το ουισκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:38 Η Kristen έγραψε: #3.560 07-09-09 21:38 Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ πάλι σε κανονικές συνθήκες τα πίνω όλα τα ποτά εννοώ μην παρεξηγηθώ... Αλλά λόγω της καταστάσεως, ούτε κοκα κολα δεν πίνω.. οπότε κάτι άλλο θα βρεθεί πιστεύω ε? Α ρε μπεκρούλιαρες δεν θα γεννήσω? θα σας βγάλω έξω, να σας κάνω γκολ, να δω πια αντέχει, τα νιάτα ή οι πιο ώριμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.