Πότε θα πάμε για καφέ;

Ολοι ημασταν λαμπεροι και κεφατοι...δεν εχω λογια...η καλη ψυχολογια κανει ομορφους τους ανθρωπους...:rolleyes:
συμφωνω απολυτα. τελικα οι ανθρωποι ειναι ομορφοι οταν ειναι κεφατοι και εχουν καλη ψυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κοριτσι μου σε σενα:)
Εεεμμμ,δεν το εννούσα αρκριβώς έτσι,αλλά τέλος πάντων...:)
Τι γλυκιες φατσες!Καλα πρεπει να ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever ε;:up:
Ναι καλέ,το συζητάς κιόλας;:P:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να προσθεσω οτι η Σοφια με απειλησε να σβησω την φωτο της την οποια και εσβησα αλλα τι να της κανω που την πηρε ξωφατσα ο φακος οταν πηγα να βγαλω την Leioμανα:lol::lol::lol::lol:

Ria μου συγνώμη για την απειλή αλλά είμαι αλλεργική στις φωτογραφίες. :|

Ναι,ναι,ξερω,ειναι ανθρωπος του υποκοσμου.Που εδωσα το παιδακι μουυυυυυ!:lol:

Δεν πρέπει να υπάρχουν στοιχεία για την ύπαρξή μου και τις κινήσεις μου! ;)

και φυσικα αφησα τελευταια τη σοφια που πηρε τον τρουφα (μετα απο μια βολτα στη λαικη και σουπερ μαρκετ μου ηρθε η εμπνευση)
η σοφια λοιπον με το αινιγματικο χαμογελο και την ζεστη ματια μας μαγνητισε με το βλεμμα της. δεν ειπε πολλα αλλα η παρουσια της ηταν εντονοτατη. και φυσικα η κοπελα εχει και καλα μουσικα ακουσματα.
τελικα σοφια και tzoutzou, μια κι ειναι σοι, μας μαγευετε με το βλεμμα σας.
κοριτσια μας φτιαξατε τη διαθεση:up::up::up:

Μιας και δεν μας βλέπετε συχνά μαζί ένα θα σας πω, η tzoutzou μιλάει για μένα, για την μάνα μας, τον πατέρα μας, για τον άντρα της, για τα γατιά μας και για όλο μας το σόι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταυρώσω λέξη όταν είμαστε μαζί με άλλους, πάντοτε με προλαβαίνει!! Γιατί να τις το χαλάσω? :P
Βίκυ τα λέμε στις 16 του μηνός!!! :up:

Κορίτσια είσαστε όλες υπέροχες!!!:up::up::up:
Λαμπερές και κεφάτες, φαίνεται να περάσατε καλά χθές!;):D
Πότε επιτέλους θα σας γνωρίσω από κοντά!:(
Αλλες φωτογραφίες δεν έχει?;)
Αλλά βάλτε και καμιά επεξηγηματική λεζάντα ε;)

τι γινεται 16 του μηνος????:hmm::hmm: θα ερθω βεβαια αλλα τι γινεται??

τι γινεται 16 του μηνος????:hmm::hmm: θα ερθω βεβαια αλλα τι γινεται??

"Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μετά τη γόνιμη συνεργασία με τον Διονύση Σαββόπουλο -που έδωσε, δισκογραφικά, τον «Σαμάνο»- και τη χειμερινή του απόσυρση για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών, μπαίνει στην περιπέτεια των καλοκαιρινών εμφανίσεων με διάθεση για αναπάντεχες, φορτισμένες και ανεπιτήδευτες στιγμές.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 2,5 ωρών, θα είναι αρκετά ανανεωμένο, προσφέροντας χώρο και στα, νέας εσοδείας, τραγούδια, που πιθανώς να έχουν κυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο."

"Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μετά τη γόνιμη συνεργασία με τον Διονύση Σαββόπουλο -που έδωσε, δισκογραφικά, τον «Σαμάνο»- και τη χειμερινή του απόσυρση για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών, μπαίνει στην περιπέτεια των καλοκαιρινών εμφανίσεων με διάθεση για αναπάντεχες, φορτισμένες και ανεπιτήδευτες στιγμές.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 2,5 ωρών, θα είναι αρκετά ανανεωμένο, προσφέροντας χώρο και στα, νέας εσοδείας, τραγούδια, που πιθανώς να έχουν κυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο."
σωστα!!!! τωρα θυμηθηκα θα τα πουμε εκει:up:

:):):) Περάσμε όμορφα όμορφα όμορφα:up::up:

Τα είπαν όλα καλέ τι να πω κ εγώ?? οι φωτό μιλάνε, ή μάλλον εμάς δείχνουν να μιλάμε (Ρία γιατί έβαλες την γελία φωτό μου?? :lol::lol::lol:) δεν καθόμουν φρόνιμη κ η κοπέλα προσπαθούσε...
Ολες - κ όλοι - ήταν υπέροχοι, αν κ όπως πολύ καλά είπατε, σχεδόν σαν βρεγμένες γάτες είμασταν:lol::lol::lol:

Πολύ κους κους και πάντα χαίρομαινα βλέπω τις γνωστές φάτσουλες κ να τα λέω, κ να γνωρίζω νέες:):), να ανακαλύπτω πόσο ωραίο:up: φόρουμε είμαστε κ να περνάμε τέλεια.

Τι να πω για εμφανίσεις... δείτε φωτό να καταλάβεται :blink::blink::blink::blink:

Τέλεια αν κ βρεγμένα:lol:

Τι να πω τι να πω!!!:) Τα κορίτσια τα είπαν ολα πιο πάνω.:)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περάσαμε τέλεια, χαρούμενα και ανάλαφρα, με γέλιο και ανεμελιά. :up::up:
Πραγματικά παιδιά, ειναι σπουδαιο να υπάρχουν τέτοιες στιγμές χαρουμενες και ανάλαφρες στην καθημερινότητά μας με ανθρώπους που εχουν καλή διάθεση, χαμόγελο και χιουμορ!!!:up:
Ευχαριστουμε τα κορίτσια που διοργάνωσαν την έξοδο αυτήν και να ευχηθουμε και σε αλλες πολλες πολλες ακόμη!!! Και ναι είμαστε το πιο χαρουμενο και ζουζουνιάρικο φόρουμ. χιχιχιχιχι:lol::lol:
:lol::up:

Καλημέρα σας :D
Αχ βρε κορίτσια, βλέπω τις φωτος και ζηλεύω :(
Εμείς τελικά δε μπορέσαμε να έρθουμε, ο καιρός ήταν απαγορευτικός, οι δρόμοι γύρω απ'το σπίτι μας είχαμ πλημυρίσει :(
Χαίρομαι πάντως που περάσατε όμορφα, αναμένω κι εγώ όλα τα κουτσομπολιά και δεσμεύομαι να μη χάσω με τίποτα την επόμενη συνάντηση, η οποία ελπίζω να γίνει κάτω από καλύτερες συνθήκες...
:)

Μας ελειψες Μελινακι...
Χουφτωνα Αναστασια...:lol:
Υπαρχει και σχετικο φωτοντοκουμεντο :redface::lol:
συντομα κοντα σας :rolleyes:

Μας ελειψες Μελινακι...
Χουφτωνα Αναστασια...:lol:
Υπαρχει και σχετικο φωτοντοκουμεντο :redface::lol:
συντομα κοντα σας :rolleyes:

Αχ βρε Γιουλάκο, κι εμένα μου λείψατε... αλλά όταν είπα στον Πέτρο να πάμε μου είπε ότι είμαι τρελή :(:( και η αλήθεια ήταν ότι έβρεχε πάααρα πολύ και ο δρόμος έξω απ'το γκαράζ μας πλημυρίζει, ήταν πολύ δύσκολο.
Χούφτωσες;; Χούφτωσες; Αχχχχ, τα καλύτερα χάνω :rolleyes:
Εσένα όμως δε σε άγγιξε κανείς ε;;; ;) Ξέρουν όλοι ότι είσαι ρεζερβέ :rolleyes::lol:

Κοριτσάκια (κ κάτι ψηλά από αγόρια) εκτός από Αναστασία -Γιούλη- Νεκταρία εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω ποια είναι ποια(άντε κ κάτι ψηλά από ποιος)

Αχ βρε Γιουλάκο, κι εμένα μου λείψατε... αλλά όταν είπα στον Πέτρο να πάμε μου είπε ότι είμαι τρελή :(:( και η αλήθεια ήταν ότι έβρεχε πάααρα πολύ και ο δρόμος έξω απ'το γκαράζ μας πλημυρίζει, ήταν πολύ δύσκολο.
Χούφτωσες;; Χούφτωσες; Αχχχχ, τα καλύτερα χάνω :rolleyes:
Εσένα όμως δε σε άγγιξε κανείς ε;;; ;) Ξέρουν όλοι ότι είσαι ρεζερβέ :rolleyes::lol:
εγω ειμαι ανεγγιχτη μωρο μου:rolleyes:...μονο χουφτωνω:lol:
Αναστασια - Γιουλη - Ursula
CIMG5236.JPG

Κοριτσάκια (κ κάτι ψηλά από αγόρια) εκτός από Αναστασία -Γιούλη- Νεκταρία εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω ποια είναι ποια(άντε κ κάτι ψηλά από ποιος)
θα τις μαθεις τωρα καλα Ελενακι:lol:

Νεκταρια - Αναστασια - Ursula:):):)

Συνημμένα

• CIMG5195.JPG
    CIMG5195.JPG
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • CIMG5211.JPG
    CIMG5211.JPG
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 8
ευχαριστούμε πολύ για αυτή την πολύ όμορφη συνάντηση , βέβαια ήταν λίγο άθλος να βρεις θέση εκεί τριγύρω αλλά άξιζε το κόπο. :)

εγω ειμαι ανεγγιχτη μωρο μου:rolleyes:...μονο χουφτωνω:lol:
Αναστασια - Γιουλη - Ursula
CIMG5236.JPG

θα τις μαθεις τωρα καλα Ελενακι:lol:

Νεκταρια - Αναστασια - Ursula:):):)

θα τις μαθεις τωρα καλα Ελενακι:lol:[/quote]
Εσας σας ξέρω καλέ :lol::lol: για τους υπόλοιπους έλεγα.
Όταν λες τώρα τι εννοείς; Τώρα, τώρα:lol:

1. Νεκταρια με τη θυγατερα Χριστινα:)
2. Μαρια Γατσιου, Κατια (Raktia):)
3. Νικολετα (Felice)
4. Βικυ (Vickymmon) - Ria23
5. Dafni

Συνημμένα

• CIMG5191.JPG
    CIMG5191.JPG
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • CIMG5197.JPG
    CIMG5197.JPG
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • CIMG5198.JPG
    CIMG5198.JPG
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • CIMG5200.JPG
    CIMG5200.JPG
    52 KB · Εμφανίσεις: 29
  • CIMG5202.JPG
    CIMG5202.JPG
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 13
Γιούλη ωραία παπαρατσο(από το παπαράτσι βγαίνει αυτό να μην παρεξηγηθώ κιόλας) δουλειά έκανες:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back