Πότε θα πάμε για καφέ;

1. EL GATO (Παυλος) - Μακης (φιλος του Νικου -drf)
2. Δαφνη - aporw (Σιμωνη - η δικη μου θυγατερα:rolleyes:)
3. Σταματης - drf (Νικος)
4. Κristen - aporw
5. Ria23 - Δαφνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG5203.JPG
    CIMG5203.JPG
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • CIMG5218.JPG
    CIMG5218.JPG
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 10
  • CIMG5221.JPG
    CIMG5221.JPG
    48 KB · Εμφανίσεις: 18
  • CIMG5233.JPG
    CIMG5233.JPG
    50 KB · Εμφανίσεις: 16
  • CIMG5235.JPG
    CIMG5235.JPG
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 10
Γιούλη ωραία παπαρατσο(από το παπαράτσι βγαίνει αυτό να μην παρεξηγηθώ κιόλας) δουλειά έκανες:up::up::up:
για τις αλλες που δεν ξερεις καλε μιλουσα:P
Τωρα τα ξερεις κι εσυ ολα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας :D
Αχ βρε κορίτσια, βλέπω τις φωτος και ζηλεύω :(
Εμείς τελικά δε μπορέσαμε να έρθουμε, ο καιρός ήταν απαγορευτικός, οι δρόμοι γύρω απ'το σπίτι μας είχαμ πλημυρίσει :(
Χαίρομαι πάντως που περάσατε όμορφα, αναμένω κι εγώ όλα τα κουτσομπολιά και δεσμεύομαι να μη χάσω με τίποτα την επόμενη συνάντηση, η οποία ελπίζω να γίνει κάτω από καλύτερες συνθήκες...
:)
Αστα εκεί έβρεχε ακόμα περισσότερο. Δεν έγινα λούτσα στο σπίτι μου και έγινα εκεί βγαίνοντας από το αμάξι και μέχρι να μπώ μέσα στο μαγαζί(Χάλασε και το μαλλί!!!!!αυτό που το πάς?).
Ασε που από την πολλή βροχή δεν μπορούσα ούτε να δώ να παρκάρω.:blink::blink:
Πάντως αν εξαιρέσουμε την δροσούλα της βροχής μέσα η θερμοκρασία ήταν πολύ ζεστή από τα πολλά χαμόγελα των κοριτσιών του my cat:P:D:D!!!!

κοιτατε κατι κοριτσαρους:up:

Μαρια Γατσιου - Κατια:):)

Συνημμένα

• CIMG5212.JPG
    CIMG5212.JPG
    50 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG5213.JPG
    CIMG5213.JPG
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Ο Νικος με την ομορφη συνοδο του Βαρβαρα επισης γατοφιλη:up::up:

Συνημμένα

• CIMG5193.JPG
    CIMG5193.JPG
    43 KB · Εμφανίσεις: 20
Μια ομαδικη:):)

Συνημμένα

• CIMG5204.JPG
    CIMG5204.JPG
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 27
για τις αλλες που δεν ξερεις καλε μιλουσα:P
Τωρα τα ξερεις κι εσυ ολα:lol:
Ναι τώρα μπήκα κ εγώ στο κλαμπ κ τα ξέρω όλα:lol:
Ο Νικος με την ομορφη συνοδο του Βαρβαρα επισης γατοφιλη:up::up:
χαχα Γιούλη σαν σχόλιο από μεσημεριανάδικο ήταν αυτό:P
Μια ομαδικη:):)
Μια ομαδική φωτογραφία (να συμπληρώσω εγώ:))

The best of...

η ομορφη εγκυουλα μας Χριστινα:up::up:

CIMG5207.JPG

η ομορφη εγκυουλα μας Χριστινα:up::up:

CIMG5207.JPG
Χριστινάκι με το καλό να έρθει κ το νέο αίμα του mycat:cool::up:

Αχ ζουζουνα μου πολυ ωραιες φωτο αλλα και ολη η παρεα:)Να κανινισουμε να παμε σε κανα ταβερνακι με ζωντανη απαλη μουσικη;)
Μωρε στειλε μου τις φωτο με μειλ,please

Να πω και εγώ ότι την Παρασκευή περάσαμε πολύ ωράια και ότι η επιλογη του μαγαζιου ήταν πράγματι πάρα πολύ καλή.
Ο βλαμένος ο καιρός μας τα χάλασε λίγο γιατί αλλιώς θα καθόμασταν και έξω που τα φώτα της πισίνας ήταν αναμένα και έδεχνε πάρα πάρα πολύ όμορφα.
Γιούλη και Κάτια ευχαριστούμε και μπράβο :up::up::up:

Kατια ευχαριστουμε πολυ!!!
Χωρος και τακτοποιηση λογαριασμων;):P ΑΨΟΓΑ:up::up::up:

Πωπω καλέ σιγά, δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο:redface::redface:
Πραγματικά κορίτσια και αγόρια, πάντα ευχαριστιέμαι πολυ οταν βγαίνουμε.:D
Ο καιρός τα είπαμε, μας τα χάλασε λιγάκι, αλλά αν έχει καλή διάθεση κανείς, ούτε καιρό λογαριάζει ούτε τίποτα.
Αυτό που μ'αρεσει πολύ είναι που κάθε φορά γνωρίζω και κάποιον καινούριο και βάζω και μια φατσούλα σε ένα όνομα.:up::up:
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την παρέα.:D

Για μενα εκανες Κατια...
Παντοτε θαυμαζα τα μαθηματικα μυαλα:P
Αν μ'αφησετε εμενα μονη μου σ'αυτα, στη φυλακη με χρεη θα με πανε:redface::lol:

Αν μ'αφησετε εμενα μονη μου σ'αυτα, στη φυλακη με χρεη θα με πανε:redface::lol:
Σιγά βρε κ εσύ το πολύ πολύ να κανεις κανένα ταξιδάκι πρώτα στη Γερμανία κ να επιστρέψεις μετά κυρία;)

Σιγά βρε κ εσύ το πολύ πολύ να κανεις κανένα ταξιδάκι πρώτα στη Γερμανία κ να επιστρέψεις μετά κυρία;)
Καλόοοοο:up::up::lol::lol:
Που τον θυμήθηκες τώρα?:lol:

Επαναλαμβανω!
Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever!
:D:D:D:D

Επαναλαμβανω!
Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever!
:D:D:D:D
κι ακομα δεν εβαλα την ομορφια μου:P:lol::lol::lol::lol:
που να τη βαλω δηλαδη? ο Παυλος τα επαιξε...10 στις 10 εβγαινα με κλειστα ματια:redface::lol::lol::lol:

Αμαν μωρε Γιουλη,ολο μου δυσκολευεις τον daddy!Του οποιου πολυ του παει το λευκο,Παυλη να βαζεις πιο συχνα!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back