ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
2. Δαφνη - aporw (Σιμωνη - η δικη μου θυγατερα
)3. Σταματης - drf (Νικος)
4. Κristen - aporw
5. Ria23 - Δαφνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για τις αλλες που δεν ξερεις καλε μιλουσαΓιούλη ωραία παπαρατσο(από το παπαράτσι βγαίνει αυτό να μην παρεξηγηθώ κιόλας) δουλειά έκανες![]()

Τωρα τα ξερεις κι εσυ ολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αστα εκεί έβρεχε ακόμα περισσότερο. Δεν έγινα λούτσα στο σπίτι μου και έγινα εκεί βγαίνοντας από το αμάξι και μέχρι να μπώ μέσα στο μαγαζί(Χάλασε και το μαλλί!!!!!αυτό που το πάς?).Καλημέρα σας
Αχ βρε κορίτσια, βλέπω τις φωτος και ζηλεύω
Εμείς τελικά δε μπορέσαμε να έρθουμε, ο καιρός ήταν απαγορευτικός, οι δρόμοι γύρω απ'το σπίτι μας είχαμ πλημυρίσει
Χαίρομαι πάντως που περάσατε όμορφα, αναμένω κι εγώ όλα τα κουτσομπολιά και δεσμεύομαι να μη χάσω με τίποτα την επόμενη συνάντηση, η οποία ελπίζω να γίνει κάτω από καλύτερες συνθήκες...
![]()
Ασε που από την πολλή βροχή δεν μπορούσα ούτε να δώ να παρκάρω.

Πάντως αν εξαιρέσουμε την δροσούλα της βροχής μέσα η θερμοκρασία ήταν πολύ ζεστή από τα πολλά χαμόγελα των κοριτσιών του my cat

!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι τώρα μπήκα κ εγώ στο κλαμπ κ τα ξέρω όλαγια τις αλλες που δεν ξερεις καλε μιλουσα
Τωρα τα ξερεις κι εσυ ολα![]()

χαχα Γιούλη σαν σχόλιο από μεσημεριανάδικο ήταν αυτόΟ Νικος με την ομορφη συνοδο του Βαρβαρα επισης γατοφιλη![]()

Μια ομαδική φωτογραφία (να συμπληρώσω εγώΜια ομαδικη![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η ομορφη εγκυουλα μας Χριστινα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ.κοιτατε κατι κοριτσαρους
Μαρια Γατσιου - Κατια![]()
Κουκλάρες

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χριστινάκι με το καλό να έρθει κ το νέο αίμα του mycatη ομορφη εγκυουλα μας Χριστινα
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Να κανινισουμε να παμε σε κανα ταβερνακι με ζωντανη απαλη μουσικη
Μωρε στειλε μου τις φωτο με μειλ,please
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο βλαμένος ο καιρός μας τα χάλασε λίγο γιατί αλλιώς θα καθόμασταν και έξω που τα φώτα της πισίνας ήταν αναμένα και έδεχνε πάρα πάρα πολύ όμορφα.
Γιούλη και Κάτια ευχαριστούμε και μπράβο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χωρος και τακτοποιηση λογαριασμων

ΑΨΟΓΑ

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά κορίτσια και αγόρια, πάντα ευχαριστιέμαι πολυ οταν βγαίνουμε.

Ο καιρός τα είπαμε, μας τα χάλασε λιγάκι, αλλά αν έχει καλή διάθεση κανείς, ούτε καιρό λογαριάζει ούτε τίποτα.
Αυτό που μ'αρεσει πολύ είναι που κάθε φορά γνωρίζω και κάποιον καινούριο και βάζω και μια φατσούλα σε ένα όνομα.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την παρέα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παντοτε θαυμαζα τα μαθηματικα μυαλα

Αν μ'αφησετε εμενα μονη μου σ'αυτα, στη φυλακη με χρεη θα με πανε

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σιγά βρε κ εσύ το πολύ πολύ να κανεις κανένα ταξιδάκι πρώτα στη Γερμανία κ να επιστρέψεις μετά κυρίαΑν μ'αφησετε εμενα μονη μου σ'αυτα, στη φυλακη με χρεη θα με πανε![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚαλόοοοοΣιγά βρε κ εσύ το πολύ πολύ να κανεις κανένα ταξιδάκι πρώτα στη Γερμανία κ να επιστρέψεις μετά κυρία![]()

Που τον θυμήθηκες τώρα?

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι ακομα δεν εβαλα την ομορφια μουΕπαναλαμβανω!
Ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever!
![]()

που να τη βαλω δηλαδη? ο Παυλος τα επαιξε...10 στις 10 εβγαινα με κλειστα ματια

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool