mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:10 Η mickey mouse: #3.841 28-09-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ερώτηση, να έρθουμε με ή χωρίς αμάξια? Που θα πάμε για φαγητό? Εκεί κοντά? Πάρκιν βρίσκεις ευκολα στην Μπιζανίου? Thanks Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως με το αμάξι θα έρθω καλού κακού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:29 Η mickey mouse: #3.842 02-10-09 12:29 Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #3.843 02-10-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Click για ανάπτυξη... Ο Πέτρος κι εγώ θα περάσουμε μια βολτίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η aretha έγραψε: #3.844 02-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς δεν θα προλάβω τελικά... Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Kristen έγραψε: #3.845 02-10-09 12:57 και εγώ χλωμό το βλέπω θα πρέπει να πάμε με το Φώτη ένα γατάκι για φιλοξενία (από το φλοίσβο) σε συγγενικό μας σπίτι κ θα μείνουμε για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η mickey mouse: #3.846 02-10-09 13:19 οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ερώτηση, να έρθουμε με ή χωρίς αμάξια? Που θα πάμε για φαγητό? Εκεί κοντά? Πάρκιν βρίσκεις ευκολα στην Μπιζανίου? Thanks Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως με το αμάξι θα έρθω καλού κακού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:29 Η mickey mouse: #3.842 02-10-09 12:29 Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #3.843 02-10-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Click για ανάπτυξη... Ο Πέτρος κι εγώ θα περάσουμε μια βολτίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η aretha έγραψε: #3.844 02-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς δεν θα προλάβω τελικά... Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Kristen έγραψε: #3.845 02-10-09 12:57 και εγώ χλωμό το βλέπω θα πρέπει να πάμε με το Φώτη ένα γατάκι για φιλοξενία (από το φλοίσβο) σε συγγενικό μας σπίτι κ θα μείνουμε για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η mickey mouse: #3.846 02-10-09 13:19 οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:39 Η Melini έγραψε: #3.843 02-10-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Click για ανάπτυξη... Ο Πέτρος κι εγώ θα περάσουμε μια βολτίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η aretha έγραψε: #3.844 02-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς δεν θα προλάβω τελικά... Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Kristen έγραψε: #3.845 02-10-09 12:57 και εγώ χλωμό το βλέπω θα πρέπει να πάμε με το Φώτη ένα γατάκι για φιλοξενία (από το φλοίσβο) σε συγγενικό μας σπίτι κ θα μείνουμε για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η mickey mouse: #3.846 02-10-09 13:19 οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Έχω και την καλύτερη ταβέρνα να προτείνω ακριβώς απέναντι απο την Κατεχάκη στο Ν.Ψυχικό!!!! Click για ανάπτυξη... Ο Πέτρος κι εγώ θα περάσουμε μια βολτίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η aretha έγραψε: #3.844 02-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς δεν θα προλάβω τελικά... Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Kristen έγραψε: #3.845 02-10-09 12:57 και εγώ χλωμό το βλέπω θα πρέπει να πάμε με το Φώτη ένα γατάκι για φιλοξενία (από το φλοίσβο) σε συγγενικό μας σπίτι κ θα μείνουμε για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η mickey mouse: #3.846 02-10-09 13:19 οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Παιδιά θα έρθει τελικά καμμιά στις ninelives ή θα είμαστε μόνες με τη Ράνια? Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς δεν θα προλάβω τελικά... Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η Kristen έγραψε: #3.845 02-10-09 12:57 και εγώ χλωμό το βλέπω θα πρέπει να πάμε με το Φώτη ένα γατάκι για φιλοξενία (από το φλοίσβο) σε συγγενικό μας σπίτι κ θα μείνουμε για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η mickey mouse: #3.846 02-10-09 13:19 οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ χλωμό το βλέπω θα πρέπει να πάμε με το Φώτη ένα γατάκι για φιλοξενία (από το φλοίσβο) σε συγγενικό μας σπίτι κ θα μείνουμε για φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η mickey mouse: #3.846 02-10-09 13:19 οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 15:05 Η Felice έγραψε: #3.847 02-10-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: οκ παιδιά έτσι κι αλλιώς είμαστε στο πολύ χαλαρό, θα τα πούμε επιτόπου με όποιον έρθει στου Παπάγου εμεις θα πάμε κατα τις 12.30 με 1 Click για ανάπτυξη... Έλεγα και εγώ να έρθω αλλά μου είπανε ότι δεν είναι και έχει και κάτι φοβερό εκεί Μόνο οι δύο σας θα είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 13:30 Η ιβανα έγραψε: #3.848 04-10-09 13:30 παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:05 Η konstans έγραψε: #3.849 05-10-09 09:05 Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 Η Felice έγραψε: #3.850 05-10-09 10:05 Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:06 Η Felice έγραψε: #3.851 05-10-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κανονίζαμε μια Κυριακή για καφέ στον Φλοίσβο; Click για ανάπτυξη... Ψηφίζω καφέ για να υπάρχει και μεγαλύτερη απαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η Melini έγραψε: #3.852 05-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παιδια????????? μηπως ηρθε η ωρα να κανονισουμε κατι σε μασα καποια στιγμη συντομα? μην ξεχναμε τις παλιες μας καλες συνηθειες.......ε, φανταστικη μελινα????? Click για ανάπτυξη... Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Λεττάκι, δεν ήσουν η μόνη , κι εμείς πήγαμε, αλλά στη 1 το μεσημέρι... είχαμε και να ψηφίσουμε βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:28 Η Raktia έγραψε: #3.853 05-10-09 10:28 Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηθελα πολυ να έρθω, αν και απ'ότι μου είπε η απογοητευμένη Λέττα που πήγε και δεν βρήκε κανέναν δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, αλλά με έφαγε η μετακόμιση. Τελικά είχε αποτέλεσμα τουλάχιστον; Ξέρει κανείς τι ποσό μαζευτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.854 05-10-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά έχω να πώ ότι την Κυριακή μήπως ήμουν η μόνη που πήγα στην Μπιζανίου????????????????????????? Κωσταντίνα εσύ τελικά πήγες που έλεγες?????????????????? Click για ανάπτυξη... Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ιβανα έγραψε: #3.855 05-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Α ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Λέτε να κανονίσουμε μια έξοδο για αρχές Νοέμβρη; (για να έχουμε καιρό να το οργανώσουμε; Click για ανάπτυξη... βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η Melini έγραψε: #3.856 05-10-09 10:57 Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου άρεσε, ήταν πολύ british κατάσταση Δεν ήταν κάτι τεράστιο βέβαια, εμείς βρήκαμε πάντως 5 βιβλία. Ούτε είχε και πολλή βαβούρα (ήταν όλο άγγλοι), πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλόζωική, με 4-5 σκυλους να τριγυρίζουν και να ζητάνε χάδια , το κέικ νοστιμότατο . Μου άρεσε πολύ σαν πρωτοβουλία, κι ελπίζω να μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Αφησα και τα στοιχεία μου για συνεισφορά την επόμενη φορά (σε βιβλία κ.α.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.857 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ και η Μίκυ πήγαμε αλλά αργά γιατί είχα ένα δυσάρεστο περιστατικό με ένα μ......α στον δρόμο. Είδαμε και την Μελίνα και αγοράσαμε και πολύ ωραία βιβλία με 1 μόνο ευρώ το ένα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ράνια.... ζεις; Το καλό ήταν όντως ότι μπορούσες να αγοράσεις όλα τα βιβλία με 1 ευρώ Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να... ελαφρύνει κανείς τη βιβλιοθήκη του, αλλά και να βρει φτηνά βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #3.858 05-10-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βεβαια, αν θελουν κ τα αλλα κοριτσια, γιατι οχι? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κάτσε να ξεμπερδέψω με τα των εκλογών, κι επιστρέφω να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 Η Voula έγραψε: #3.859 05-10-09 11:04 ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 191 192 193 194 195 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 193 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ρε Ιωάννα την ίδια κουβέντα είχαμε χτες με τη Βούλα και τη Μίκυ Click για ανάπτυξη... Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ????????? Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 11:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.860 05-10-09 11:05 Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα εννοούσαι Βουλίτσα αλλά μάλλον της έχεις γίνει βίωμα της Μελίνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.