Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

όποια το κανονίσει να τις δώσω συστάσεις για τα μαγαζιά που είναι εκεί γύρω στην γατοαποικία 
είναι ευκαιρία να επισκεφτουν όσες δεν το έχουν κάνει, κ τα γατούλια, να διαπιστούσουν την κατάσταση κ τις προσπάθειες που γίνονται 

Αντε ορίστε μια ημερομηνία κιουρίες μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέεεε! Πείτε κάτι.
Θα κανονίσω για το weekend και μετά δεν θα μπορώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία;
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναίιιιιι!!!Κανονίστε το θέλω να έρθω κι'εγώ!Felice αν ισχύει η πρότασή σου,πάμε παρέα!!![]()
Ωραία!
για να δούμε πόσοι θα είμαστε:
Βούλα (voula)
Κωνσταντίνα (konstans)
Σιμώνη (aporw)
Αλίνα (δεν την ρωτάμε, θα έρθει) (tzoutzou)
Kika
Κατια (Raktia) ?
Εγω
Κατά τις 12 το μεσημεράκι καλά δεν είναι;
Voula
Διάσημο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη.
Αφού και ενα χρόνο πριν να το κανονισουμε, παλι οι ιδιες θα ειμαστε.

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε μήπως το λέμε τελυταία στιγμή ? Μήπως είναι καλύτερα να το κάνουμε την επόμενη Κυριακή για να μπορέσουμε να ειδοποιήσουμε και μερικά άτομα ακόμη.
Στην βράση κολλάει το σίδερο. Δυο μέρες είναι νομίζω οκ γιατί ειναι σχεδόν σίγουροι ολοι για το τι θα κανουν αυτο το ΣΚ. Όσοι μπαίνουν στο φορουμ και διαβάζουν θα το δουν, δεν θα το δουν;
Αλλά αν νομίζεις οτι είναι καλύτερα το άλλο ΣΚ το κάνουμε το άλλο.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

το επόμενο αν το κανονίσετε δεν θα βάλω κάτι

αλλά μην χαλάσετε κ τα σχέδια σας για μένα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

καλο θα ειναι να δειξουν και αλλοι φυσικα ενδιαφερον ειδικα οσοι εχουν βοηθησει με τροφες-λεφτα κτλ..να δειτε ποσο καλο κανετε..και τι μεγαλη βοηθεια ειναι για αυτα τα γατακια..μην ξεχνατε οτι θα ζουλιξετε κιολας καθως πολλα ειναι πολυ ημερα και φιλικα!!!!!!!!!
για οσους το σκεφτονται υπαρχουν πολυ ωραιες καφετεριες και κει..μην σας ανησυχει οτι θα πιουμε καφε στα βραχια!!!!!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
βρε κορτσούδες!! μην στέλνετε τελευταία στιγμή μηνύματα.
Εγώ όλα αυτά που γράψατε τα είδα σήμερα το πρωί.
Όλη την εβδομάδα πάνω από το pc δεν μπορώ να κάτσω και το σαβ/κο μέσα πάνω από το pc θα τρελαθώ.

Κική σορυ που δεν απάντησα αλλά δεν γνώριζα. Και εγώ ήθελα να πάω στον Φλοίσβο. Αμα τελικά δεν πήγατε θα ήθελα πολύ να πάμε τελικά παρέα.

Φιλάκια καλή εβδομάδα
Voula
Διάσημο μέλος
Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00.
Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Λέτα δεν είσαι η μόνη που απέχεις από το pc το ΣΚ...
Λοιπόν δεν οργανώθηκε ομαδικός καφές χθες αλλά και για το επόμενο στις 12.00 το βλέπω χλωμό από πλευράς μου. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα προτιμούσα απογευματινό καφέ κατά τις 4.00.
Από κει και πέρα ότι πει η πλειοψηφία![]()
Βουλίτσα χωρίς εσένα δεν γίνεται να πάμε στον Φλοισβο!
Άρα άμα δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση να πούμε στις 4:00 το απόγευμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool