Melini
Διάσημο μέλος
Μελίνα ήμουν χθες μαζί σας και δεν το ξέρω ?????????
Εννοείται ότι συμφωνώ με την σκέψη της Κωνσταντίνας για καφέ στον Φλοίσβο.
Βουλίτσα και Ράνια συγγνώμη
Ράνια εννοούσα, Βούλα είπα... είναι που ήθελα να σε δω μαρή 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Βουλίτσα και Ράνια συγγνώμηΡάνια εννοούσα, Βούλα είπα... είναι που ήθελα να σε δω μαρή
![]()

κι εμείς θέλαμε να δούμε Βουλίτσα
μας έλειψες
αλλά συναντήσαμε μετά Μαριτασσια και Στέλλα και φάγαμε και ήπιαμε μπυρόνια στο Ν.Ψυχικό και συνεφέραμε λίγο τη Ράνια
κι ύστερα επειδή της ...

έλειψε λίγο φτύσιμο (sorry Ρανούλι
χούμορ προσπαθώ να κάμω...) ήρθαμε σπίτι μου για να συναντήσει τον Τουλάντρα μου ....και να φάγωμεν παγωτό καϊμάκι με βύσινο!! Έτσι για να ζουλέψετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
κι εμείς θέλαμε να δούμε Βουλίτσαμας έλειψες
αλλά συναντήσαμε μετά Μαριτασσια και Στέλλα και φάγαμε και ήπιαμε μπυρόνια στο Ν.Ψυχικό και συνεφέραμε λίγο τη Ράνια
κι ύστερα επειδή της ...έλειψε λίγο φτύσιμο (sorry Ρανούλι
χούμορ προσπαθώ να κάμω...) ήρθαμε σπίτι μου για να συναντήσει τον Τουλάντρα μου ....και να φάγωμεν παγωτό καϊμάκι με βύσινο!! Έτσι για να ζουλέψετε
![]()
Μια χαρά περάσατε τσούπρες....

Να ποτίζετε τη Ράνια πολλή Μπίρα, που έχει αλκοόλ, με μικροβιοκτόνες ιδιότητες 
, βάλτε και λίγο ουισκάκι να ανεβάσει θερμοκρασία και θα της περάσουν όλα 

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Δεν ντρέπεστε κάριες να παίζετε με τον πόνο μου? Θα βάλω τον Λίλο μου να με υπερασπιστεί![]()
Αστο, γιατί κάπου διάβασα ότι κι ο Λίλο σου τρώει ληγμένα...

Πιες ένα ουισκάκι μαρή, και θα σου περάσουν όλα

και κανα ρακόμελο ζεστό άμα σου περισσεύει... σκοτώνουν τα μικρόβια

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αστο, γιατί κάπου διάβασα ότι κι ο Λίλο σου τρώει ληγμένα...
Πιες ένα ουισκάκι μαρή, και θα σου περάσουν όλα
και κανα ρακόμελο ζεστό άμα σου περισσεύει... σκοτώνουν τα μικρόβια![]()
Ηπια μαρή ήπια το χτύπησα το ουισκάκι χτες βράδι. Κι όσο για το παιδί μου λίγα τα λόγια σας άκου ληγμένα το μωρό μου

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ στις 13.00 πήγα εκεί.
Melini
Διάσημο μέλος
Καλέ πότε βρεθήκατε εκεί όλοι εσείς και δεν σας είδα?Και φύγατε και παρέα.
Και εγώ στις 13.00 πήγα εκεί.
Εμείς πρέπει να φτάσαμε μετά τη μιάμιση... δε θυμάμαι κι ακριβώς
Ξέρω ότι η Ράνια και η Μίκυ ήρθαν μετά τις 2.15, γιατί κράταγα τις αγγλίδες να μην αρχίσουν να μαζεύουν ακόμα τα βιβλία 
(έλεγε ότι θα έκλεινε στις 2, και... ξέρετε πώς είναι οι άγγλοι με την ακρίβεια
)Δεν πειράζει Λέττα μου, η χειρονομία μετράει, δώσαμε λίγα χρήματα για να βοηθήσουμε μια φιλοζωική ομάδα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα που δεν σας πέτυχα.Εμείς πρέπει να φτάσαμε μετά τη μιάμιση... δε θυμάμαι κι ακριβώςΞέρω ότι η Ράνια και η Μίκυ ήρθαν μετά τις 2.15, γιατί κράταγα τις αγγλίδες να μην αρχίσουν να μαζεύουν ακόμα τα βιβλία
(έλεγε ότι θα έκλεινε στις 2, και... ξέρετε πώς είναι οι άγγλοι με την ακρίβεια
)
Δεν πειράζει Λέττα μου, η χειρονομία μετράει, δώσαμε λίγα χρήματα για να βοηθήσουμε μια φιλοζωική ομάδα![]()
Ασε,επειδή ήμουν μόνη μου και επειδή το περιβάλλον δεν ήταν όπως το περίμενα να πώ την αλήθεια δεν έκατσα πολύ ώρα γιατί κόμπλαρα φοβερά. Βρέθηκα
μέσα σε μία πολύ μεγάλη παρέα Αμερικάνων - Αγγλων (από ότι κατάλαβα αυτοί όλοι γνωρίζονταν μεταξύ τους)καθόντουσταν στην κούνια - τραπέζι και κάνανε χαβαλέ. Εγώ έψαξα-είδα τα βιβλία και αφού είδα ότι δεν πέτυχα καμία δικιά μου εκεί (και δεν υπήρχε και γωνιά για να την περιμένω!!) πήρα τηλέφωνο μιά δικιά μας να ρωτήσω και μετά έφυγα.Πάντως δεν περίμενα ότι θα ήταν σε τέτοιο περιβάλλον!!!!!.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
μου ηρθε ιδεα πρωι πρωι

θελετε -οσο ο καιρος ειναι καλος- να παμε μια βολτα απο το αττικο ζωολογικο παρκο στα σπατα ολες μαζι, να δουμε τα ζωα κ να ενισχυσουμε κ το εργο του καλου εκεινου γαλλου που τα αγαπα κ τα φροντιζει? εεεε ? θελετε να παμε μια κυριακη?

πειτε ναι πειτε ναι !
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι μέσα αλλά πρώτα έχουμε υποσχεθεί ότι θα πάμε στον Φλοίσβο στην Βούλα. Μετά μια μέρα με ήλιο πάμε να περπατήσουμε στον ζωολογικό με τις ώρες.κοριτσιαααα καλημερα !
μου ηρθε ιδεα πρωι πρωι
θελετε -οσο ο καιρος ειναι καλος- να παμε μια βολτα απο το αττικο ζωολογικο παρκο στα σπατα ολες μαζι, να δουμε τα ζωα κ να ενισχυσουμε κ το εργο του καλου εκεινου γαλλου που τα αγαπα κ τα φροντιζει? εεεε ? θελετε να παμε μια κυριακη?
πειτε ναι πειτε ναι !

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ είμαι μέσα αλλά πρώτα έχουμε υποσχεθεί ότι θα πάμε στον Φλοίσβο στην Βούλα. Μετά μια μέρα με ήλιο πάμε να περπατήσουμε στον ζωολογικό με τις ώρες.![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι ιδανικες συνθήκες είναι λίγη συνεφιά και όχι πολύ ζέστη. Πολύ περπάτημα ρε παιδιά....

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
1)Εκ πείρας λεω ότι η ιδανικές εποχες για να πάει κάποιος στον κήπο είναι τέλος φθινοπώρου, αλκυονίδες ημέρες και άνοιξη. Είχα πάει καλοκαίρι και από την πολλή ζέστη τα ζώα δεν έβγαιναν έξω, αντιθέτως στις αλκυονίδες ημέρες ήταν όλα έξω για να μαζέψουν ήλιο. Γιαυτό η ημέρα δεν πρέπει να είναι φοβερά ζεστή γιατί δεν θα δούμε τίποτα όλα θα είναι μέσα.Ρε κορίτσια, στον ζωολογικό κηπο δεν είναι ότι πιο ευκολο να πάει κανεις, μια μερα με ήλιο. Δεν ξέρω αν έχετε πάει, αλλά είναι μεγάλη η διαδρομη μέσα για να την κάνει κανείς μέσα στη ζέστη και στον ήλιο.
Οι ιδανικες συνθήκες είναι λίγη συνεφιά και όχι πολύ ζέστη. Πολύ περπάτημα ρε παιδιά....![]()
2) υπόψιν για να δεις όλον τον κήπο θέλει κανείς 4 ώρες.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκ πείρας λεω ότι η ιδανικές εποχες για να πάει κάποιος στον κήπο είναι τέλος φθινοπώρου, αλκυονίδες ημέρες και άνοιξη. Είχα πάει καλοκαίρι και από την πολλή ζέστη τα ζώα δεν έβγαιναν έξω, αντιθέτως στις αλκυονίδες ημέρες ήταν όλα έξω για να μαζέψουν ήλιο. Γιαυτό η ημέρα δεν πρέπει να είναι φοβερά ζεστή γιατί δεν θα δούμε τίποτα όλα θα είναι μέσα.
Λέττα μου, αυτά θα ειναι μέσα και εμείς σαν τα κοτόπουλα, απο την ζέστη.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να είναι μια μέτρια ημέρα .Λέττα μου, αυτά θα ειναι μέσα και εμείς σαν τα κοτόπουλα, απο την ζέστη.

Απλά πρόσθεσα για να ενημερωθουν όποιες δεν έχουν πάει εκεί ότι ο χώρος δεν είναι ένα μικρό πάρκο αλλά είναι τεράστιος και θέλει χρόνο για να το γυρίσει κάποιος.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχεις και άδικοΡε σεις, δεν ξέρω, αλλα εμένα μου φαίνεται λυπηρό το θέαμα με τα ζωάκια στα κλουβιά, για να μπορούμε εμείς οι κάφροι να πηγαίνουμε να τα βλέπουμε. Έβλεπα θυμάμαι κατί λευκά λιοντάρια, πανέμορφα, να μας κοιτάνε σαν χαζά -που πάω; τι κάνω εγώ εδώ; ποιοι είναι αυτοι που με κοιτάνε; Ενα θυμάμαι έκανε συνέχεια κυκλους στο κλουβί και μας κοιτούσε μέσα στην αποχαύνωση. Δεν μπορώ να πω ότι μ'άρεσε ιδιαίτερα το όλο θέαμα.![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι εντάξει τα ζώα εκεί τα έχουν σε πάρα πολλύ καλές εγκαταστάσειςΠαιδιά αυτά δεν είναι ζώα που ξαφνικά τα μάζεψαν από την φύση τους και τα οδήγησαν εκεί. Είναι ζώα που βρέθηκαν εγκαταλελειμένα μωρά. Οι συνθήκες γενικότερα είναι καλές πάντως. Και όσα ζώα πρέπει να τρέχουν τα έχουν σε πολύ ανοιχτούς τεράστιους χώρους όπως τα τσιτάχ.![]()
.Τα προσέχουν και τα αγαπάνε φαίνεται αυτό. Και το λέω αυτό γιατί έχω πάει και σε Ευρωπαικό ζωολογικό κήπο και μπορώ να πώ ότι ο δικός μας είναι μακράν πολύ πολύ πολύ καλύτερος. Επίσης έχει κάτι παρουσιασεις αρπακτικών πτηνών που είναι καταπληκτικες. Τις έχετε δεί? Βγάζουν 1 γεράκι και 1 αετό και τους πετάνε κομάτια κοτόπουλο στον αέρα και αυτά πετάνε πάνω από το κεφάλι σου και τα πιάνουν στον αέρα. Είναι πάρα πολύ ωραία παρουσίαση βλέπεις από πολύ κοντά αυτά τα θαυμάσια πτηνά.Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο. Τελικά ποια μέρα θα πάμε για καφέ στον Φλοίσβο ?γιατί θέλω να κανονίσω κάτι άλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool