Πότε θα πάμε για καφέ;

Eγώ παρούσα Μίκυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα προσπαθήσω κι εγώ! Θα είμαι όμως μαζί με το μωρό οπότε δεν ξέρω πόση ώρα θα αντέξουμε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δηλώνω ότι δεν μπορώ. Το Σάββατο τρέχω πάντα για τις δουλειές του σπιτιού εως τις 17.00 το απογευμα.
Και αυτοί οι άνθρωποι γιατί δεν το κάνουν μέχρι την Κυριακή που όλοι πάνε βόλτα!!!!!
Παρασκευή απόγευμα θα μπορούσα.

Εγώ δηλώνω ότι δεν μπορώ. Το Σάββατο τρέχω πάντα για τις δουλειές του σπιτιού εως τις 17.00 το απογευμα.
Και αυτοί οι άνθρωποι γιατί δεν το κάνουν μέχρι την Κυριακή που όλοι πάνε βόλτα!!!!!
Παρασκευή απόγευμα θα μπορούσα.

;) Aγαπημένη Felice
το ραντεβού είναι
στο Μετρό στο Σύνταγμα
το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί

αλλά το Bazar των Χωριών SOS Eλλάδας
διοργανώνεται απο
τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου
και ώρες 9.30 το πρωί με 9.30 το βράδυ.

;)Άρα μπορείς να πας όποια μέρα και ώρα θέλεις:up: μέσα στη βδομάδα

;) Aγαπημένη Felice
το ραντεβού είναι
στο Μετρό στο Σύνταγμα
το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί

αλλά το Bazar των Χωριών SOS Eλλάδας
διοργανώνεται απο
τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου
και ώρες 9.30 το πρωί με 9.30 το βράδυ.

;)Άρα μπορείς να πας όποια μέρα και ώρα θέλεις:up: μέσα στη βδομάδα
Α! συγνώμη εγώ νόμισα ότι δηλώνουμε παρών για να βρεθούμε επ'ευκαιρία και όλες μαζί. Γιαυτό έγραψα.:happy:

Εγώ το Σάββατο δε μπορώ να έρθω, θα μείνω σπίτι να διαβάσω (πάλι :/:)
Αλλά θα πάω σήμερα στο μπαζάρ για λίγο, είναι κοντά στη δουλειά μου :)

Εγω θα αργήσω λιγο, ελπίζω να σας γνωρισω:hmm:, θα ειμαι με ενα κοκκινο καροτσι και το κοριτσακι μου εχει στα μαλλια ενα κοκκινο κοτσιδι :P

Γυρίσαμε!!!:D Ήταν ένα υπέροχο event όπου τα παιδάκια των χωριών τραγούδησαν απο Χατζηγιάννη μέχρι we will rock you:up:. Ψωνίσαμε υπέροχα δωράκια και γνωρίσαμε εξίσου υπέροχους ανθρώπους και μάθαμε πολλά για την υπέροχη δουλειά τους με τα παιδιά!!!
Το χωριό της Βάρης φιλοξενεί σε 12 σπίτια 70 παιδιά, πολλά απο τα οποία βρίσκονται εκεί μαζί με τα αδέρφια τους, και τα φροντίζουν ανα 3-5 μένοντας μαζί τους σαν οικογένεια 24 ώρες το 24ωρο και 23 μέρες το μήνα "μάνες", τις οποίες αντικαθιστούν τις υπόλοιπες 7 μέρες του μήνα "θείες".
Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και ζούν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή.
Μας είπαν οτι προτιμούν π.χ. να τους πάμε 12 απορρυπαντικά πλυντηρίου ή 12 πεντόλιτρα λάδι ωστε να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε σπιτιού.
Για το πότε θα πάμε και πώς θα μαζέψουμε πράγματα ή λεφτά θα μιλήσουμε απο το θέμα για τα χωριά SOS αλλά και θα βάλουμε και ανακοίνωση και στο Πάμε για καφέ ωστε να ενημερωθείτε όλες όταν είναι να πάμε στη Βάρη.

Εγω θα αργήσω λιγο, ελπίζω να σας γνωρισω:hmm:, θα ειμαι με ενα κοκκινο καροτσι και το κοριτσακι μου εχει στα μαλλια ενα κοκκινο κοτσιδι :P

:Dγμτ το έχασα το μωρό :baby::baby:με το κόκκινο κοτσίδι:inlove::inlove:!!!! Έπρεπε να έχω αφήσει το τηλ μου.Γλύτωσε βέβαια πολλά χουφτώματα που δεν ξέρω αν θα τα εκτιμούσε όσο εγώ:lol::lol::lol:

:Dγμτ το έχασα το μωρό :baby::baby:με το κόκκινο κοτσίδι:inlove::inlove:!!!! Έπρεπε να έχω αφήσει το τηλ μου.Γλύτωσε βέβαια πολλά χουφτώματα που δεν ξέρω αν θα τα εκτιμούσε όσο εγώ:lol::lol::lol:

Να πάρει!!!

Έφτασα με τη "μικρή" καθυστέρηση των τριών τετάρτων:redface: και δεν βρήκα κανέναν :(. Πάντως χαζέψαμε και ψωνίσαμε, ήταν πολύ ωραία!:)
Άλλη φορά ελπίζω να τα πούμε (να τα ξαναπούμε με όσες γνωρίζόμαστε). Οσο για τα χουφτώματα(:lol:), πολλές φορές της αρέσουν κιόλας, ανάλογα με τη διάθεση, πάντως σίγουρα το δείχνει η μικρή όταν δεν τα θέλει :lol:

Να πάρει!!!

Έφτασα με τη "μικρή" καθυστέρηση των τριών τετάρτων:redface: και δεν βρήκα κανέναν :(. Πάντως χαζέψαμε και ψωνίσαμε, ήταν πολύ ωραία!:)
Άλλη φορά ελπίζω να τα πούμε (να τα ξαναπούμε με όσες γνωρίζόμαστε). Οσο για τα χουφτώματα(:lol:), πολλές φορές της αρέσουν κιόλας, ανάλογα με τη διάθεση, πάντως σίγουρα το δείχνει η μικρή όταν δεν τα θέλει :lol:

Eγώ σας ξέρω αλλά δεν σας είδα:(

Δε μου λέτε, τώρα που πλησιάζει η Έκθεση Γάτας και θα μαζευτεί κόσμος από διάφορα μέρη;) μήπως είναι κατάλληλη η ευκαιρία να κάνουμε μια ακόμη μπριζολομπιφτεκιάδα, έναν καφέ, ένα κάτι τελοσπάντων;:P Να ειδωθούμε και μεταξύ μας όσοι έχουμε καιρό...
Μια ιδέα ρίχνω, για όποιον θέλει να το οργανώσει. Εγώ αδυνατώ. Αλλά θα ήθελα να σας δω μαζεμένες, όσες θα έρθετε στην Αθήνα.

Δε μου λέτε, τώρα που πλησιάζει η Έκθεση Γάτας και θα μαζευτεί κόσμος από διάφορα μέρη;) μήπως είναι κατάλληλη η ευκαιρία να κάνουμε μια ακόμη μπριζολομπιφτεκιάδα, έναν καφέ, ένα κάτι τελοσπάντων;:P Να ειδωθούμε και μεταξύ μας όσοι έχουμε καιρό...
Μια ιδέα ρίχνω, για όποιον θέλει να το οργανώσει. Εγώ αδυνατώ. Αλλά θα ήθελα να σας δω μαζεμένες, όσες θα έρθετε στην Αθήνα.

ναιιιι!!!:up::up::up::up:

Είστε για καφέ αυτήν την Κυριακή?

Κορτσούδεεεεεεςς
είστε για κανάν καφέ αυτήν την Κυριακή?? Να βρεθουμε γιατί πέρασε πολλύς καιρός από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά.
Felice

μμμ
για που και τι ώρα;

Κορτσούδεεεεεεςς
είστε για κανάν καφέ αυτήν την Κυριακή?? Να βρεθουμε γιατί πέρασε πολλύς καιρός από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά.
Felice

:hmm::hmm: αυτη την Κυριακη νομιζω οτι δεν μπορω..:/::/: θελετε την αλλη Κυριακη??:happy::happy:

Ναι,ναι!!!:up:
Θα ερθουμε πολλες απο εκτος,θα ηταν τελεια να κανονιζαμε και για εναν ομαδικο καφε καπου κοντα στην εκθεση!!!:up:

Ναι,ναι!!!:up:
Θα ερθουμε πολλες απο εκτος,θα ηταν τελεια να κανονιζαμε και για εναν ομαδικο καφε καπου κοντα στην εκθεση!!!:up:
Η έκθεση θα είναι διήμερη και από ότι ξέρω εκ παλιάς πείρας όταν παίρνεις μέρος γίνεσαι πτώμα.
Συνήθως η πρώτη μέρα τελειώνει 19.00 αναλόγως. Εάν εσείς που θα έρθετε από μακριά πιστέυετε ότι θα αντέξετε μία συνάντηση το ποιο κοντινό κατάλληλο μέρος είναι το Avenue στην Κηφισίας. Εκεί έχει μαγαζιά για όλα τα γούστα και palmier για φαγητό.
Για εμάς που μένουμε εδώ είναι πιο εύκολο να έρθουμε εσείς που θα έχετε να τραβήξετε πολύ κούραση θα αποφασίσετε εάν θα βρεθούμε, ημέρα και ώρα.:)
Πείτε μας και εμείς θα έρθουμε.

Δεν εχω ιδεα απο Αθηνα,αν λες οτι ειναι κοντα και βολευει τοτε οκ.Την ωρα τωρα ,τι να πω,απογευματακι;Κατα τις 4 ή 5;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back