Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλησπέρα κοπελιές,
από τα κορίτσια που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον σινεμά της Κυριακής πλειοψηφεί η περιοχή Περιστέρι και Ηλιον. Νομίζω ότι ο σινεμάς με την καλύτερη πρόσβαση τρένου προς εκείνες τις περιοχές είναι τα Ster στον Άγιο Ελευθέριο. Συμφωνείτε? έχετε να προτείνετε κάτι ποιο βολικό?
Τι θα λέγατε να βρεθούμε στις 18:00? μέχρι τις 19:00 να κλείσουμε εισητήρια και να πάμε για τον καφεδάκο μας μιάμιση ωρίτσα πριν μπούμε.
Πείτε μου την γνώμη σας.
Παρακάτω έχω βάλει πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση προς τον συγκεκριμένο σινεμά.
Ster Αγ.Ελευθέριος
Προσέγγιση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος: στάση Αγ. Ελευθέριος
Τρόλεϊ: γραμμή 6, δρομολόγιο Κοκ. Μύλος-Ν. Φιλαδέλφεια-Ιπποκράτους
Λεωφορείο: γραμμή 024, δρομολόγιο Αγ. Ανάργυροι-Στ. Μετρό Αγ. Ιωάννης
γραμμή Α9, δρομολόγιο Μεταμόρφωση-Ν. Φιλαδέλφεια-Χαλκοκονδύλη
γραμμή Β9, δρομολόγιο Ν. Κηφισιά-Μεταμόρφωση-Χαλκοκονδύλη
γραμμή Γ9, δρομολόγιο Αχαρνές-Κοκ. Μύλος-Χαλκοκονδύλη
γραμμή 500, δρομολόγιο Κηφισιά-Πειραιάς (νυχτερινό)

Ευχαριστώ:)

εγω Λεττα δεν εχω προβλημα αρκει να ειναι κοντα σε μετρο κλπ..

Εχει και μπαμπα το νινί μου:) να το κρατήσεις για λίγες ώρες, δεν θα πάω εκδρομή κιόλας μαρή:P:P

ναι να ερθεις να σε γνωρισουμε και εμεις οι καινουριες:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ θα έρθω αν διοργανωθεί κόψιμο πίτας - συνηθίζεται με μεζεδοκρασοκατάσταση;);) πακέτο ή συνάντηση για καφέ-φαγητό - για σινεμά δεν μπορώ ακόμα γιατί σε τέτοιους χώρους με πολυκοσμία αποφεύγω λόγο των ιώσεων και του μωρου καταλαβαίνετε;)
Και εγώ θέλω να σε γνωρίσω εννοείτε:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μαζευτούμε μπροστά στα Ster ή στο σταθμό Αγιο Ελευθέριο στις 18:00???

εγώ θα έρθω αν διοργανωθεί κόψιμο πίτας - συνηθίζεται με μεζεδοκρασοκατάσταση;);) πακέτο ή συνάντηση για καφέ-φαγητό - για σινεμά δεν μπορώ ακόμα γιατί σε τέτοιους χώρους με πολυκοσμία αποφεύγω λόγο των ιώσεων και του μωρου καταλαβαίνετε;)
Και εγώ θέλω να σε γνωρίσω εννοείτε:D:D

ναι ναι καταλαβαινω:happy::happy:γνωριζω πολλα απο μωρα εχω ''μεγαλωσει'' 3:Pτο μονο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να θηλασω:lol::P

Θα μαζευτούμε μπροστά στα Ster ή στο σταθμό Αγιο Ελευθέριο στις 18:00???
Εγώ ψηφίζω τρένο Λία,
γιατί δεν έχω ξαναπάει εκεί και μπορεί να μας πάρει ώρα να ψαχνόμαστε:P. Να συναντηθούμε τρένο και να πάμε όλες μαζί;)
Όποια κοπέλα όμως πάει με λεωφορείο το ραντεβού μας προτεινω να είναι στα κισέ των εισητηρίων στον σινεμά. Πρώτα να κλείσουμε εισητήριο και μετά να πάμε για καφέ.
Τα άλλα κορίτσια τι λένε?

Εγώ ψηφίζω τρένο Λία,
γιατί δεν έχω ξαναπάει εκεί και μπορεί να μας πάρει ώρα να ψαχνόμαστε:P. Να συναντηθούμε τρένο και να πάμε όλες μαζί;)
Όποια κοπέλα όμως πάει με λεωφορείο το ραντεβού μας προτεινω να είναι στα κισέ των εισητηρίων στον σινεμά. Πρώτα να κλείσουμε εισητήριο και μετά να πάμε για καφέ.
Τα άλλα κορίτσια τι λένε?
εγω για αλλη μια φορα θα πω οτι δεν εχω προβλημα:lol:θα ερθει αυριο η ρανια στο σπιτι και θα κανονισουμε να δουμε πως θα ερθουμε κλπ..

Ok. ;)
Τότε για να υπάρχει περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή στο ραντεβού του σινεμά και άλλα κορίτσια αφηνουμε σαν ημερομηνία καλύτερα
απόγευμα 24 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή
:D
θελω κι εγωωωωω.....:P

θελω κι εγωωωωω.....:P
Ευπρόσδεκτή:)
μόνο στείλε με πμ το κινητό σου για να σε βρούμε.

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow
Ουρανία
din@

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow
Ουρανία
din@

μαλλον θα ερθω κι εγω!:):)

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow
Ουρανία
din@

το εστειλα,δε ξερω αν ηρθε...τελικα τι ωρα λετε και που?μπερδευτηκα λιγο με τα μνμ.:hmm:
Παραπάνω έχω γράψει με λεπτομέρειες.:up:
Εάν έρθεις με το τρένο, 18:00 στον σταθμό Αγ. ελευθέριος;)

μαλλον θα ερθω κι εγω!:):)
Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow
Ουρανία
din@
aporw

Eμένα Λέττα βάλε με με ένα ερωτηματικούλι γιατί η έξυπνη τα κατάφερα χτες με την βροχή και αρρώστησα άγρια. Ήθελα να κάνω μαγκιές. Η Ηλιάννα είδε τα χάλια μου. Αν συνέλθω μέχρι την Κυριακή θα έρθω. Προς το παρόν από το βήχα δεν σας λέω τι έχω τραβήξει συν τον ψιλοπυρετό.:(

Eμένα Λέττα βάλε με με ένα ερωτηματικούλι γιατί η έξυπνη τα κατάφερα χτες με την βροχή και αρρώστησα άγρια. Ήθελα να κάνω μαγκιές. Η Ηλιάννα είδε τα χάλια μου. Αν συνέλθω μέχρι την Κυριακή θα έρθω. Προς το παρόν από το βήχα δεν σας λέω τι έχω τραβήξει συν τον ψιλοπυρετό.:(

ναι μολις της εστειλα μηνυμα γιατι ανησυχουσε πως θα γυρισω:Pκαι της το ειπα..μακαρι να εχεις γινει καλα..αμαν βρε παιδι μου και εσυ:P

Κάποιος με μούτζωσε Ηλιάννα.

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow
Ουρανία ??
din@
aporw

Ωχ! περαστικούλια Ράνια μου.:(
Κάνε ζεματιστό ντούς και πιες από το ποτό με τα βύσσινα που έκαναν οι γιαγιάδες μας. Εγώ όταν πίνω από αυτό όλα μου περνάνε.
Φυσική αντιβίωση.:happy:

Aν και βγαίνω όφ τόπικ σου λέω μόνο ότι κυκλοφορώ με μια θερμοφόρα στο στήθος όλη την ημέρα, έχω κατεβάσει ένα πακετάκι χώλς, πίνω σιρόπι για τον βήχα, έχω πιει πόσες κούπες μέλι με λεμόνι ζεσταμένο, τσάγια, ευκάλυπτο, έχω πιεί ουίσκυ, λιμοντσέλο, κονιάκ (αλκολική θα γίνω), ρονάλ για την μύτη και πονστάν για τον πυρετό. Α ξέχασα και εντριβή με οινόπνευμα και μπαμπάκι τοποθετημένο στο λαιμό που έπαθα ένα ψιλοεγκαυματάκι:lol:. Συν πολλά υγρά που είπε ο φαρμακοποιός στην μάνα μου. Καμμιά άλλη ιδέα:D?

Aν και βγαίνω όφ τόπικ σου λέω μόνο ότι κυκλοφορώ με μια θερμοφόρα στο στήθος όλη την ημέρα, έχω κατεβάσει ένα πακετάκι χώλς, πίνω σιρόπι για τον βήχα, έχω πιει πόσες κούπες μέλι με λεμόνι ζεσταμένο, τσάγια, ευκάλυπτο, έχω πιεί ουίσκυ, λιμοντσέλο, κονιάκ (αλκολική θα γίνω), ρονάλ για την μύτη και πονστάν για τον πυρετό. Α ξέχασα και εντριβή με οινόπνευμα και μπαμπάκι τοποθετημένο στο λαιμό που έπαθα ένα ψιλοεγκαυματάκι:lol:. Συν πολλά υγρά που είπε ο φαρμακοποιός στην μάνα μου. Καμμιά άλλη ιδέα:D?

να προσεξεις το συκωτι σου:lol::lol::lol:

να προσεξεις το συκωτι σου:lol::lol::lol:

Koρόιδευε εσύ είδες τα χάλια μου:mad:

Παναγία μου:blink::blink:!!!!!!!!!!!! δεν άφησες και τίποτα:lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα:hmm:

Koρόιδευε εσύ είδες τα χάλια μου:mad:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα:hmm:

ο μπαμπας μου μου εχει πει καθε φορα που ποναει ο λαιμος μου να καταπινω μια κουταλια μελι σκετη..:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back