mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια γάτα και 5 γατάκια στον κήπο μου. Κάποια στιγμή θα πάω διακοπές και θα ήθελα να βάλω φαγητό για τις μέρες που θα λείπω. Αλλά στον κήπο έρχονται και άλλες γάτες και το φαγητό ίσως τελειώσει πολύ γρήγορα.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να φτιάξω για να μπαίνει το φαγητό ανά μέρα στο πιατάκι? Σκέφτηκα τις «θήκες» που τρώνε τα πουλάκια στο κλουβί, που αν φάνε το φαγητό που είναι στο κάτω μέρος θα μπει το επόμενο.
Μήπως ξέρετε τι να κάνω?
Πάλι καλά που η γειτονιά μου είναι πολύ καλή, έχει πράσινο και ρέμα δίπλα και πάρα πολλοί γείτονες βάζουν φαγητό στις αδέσποτες γάτες. Πάντα όταν η γάτα μου βγαίνει έξω όλο και κάτι βρίσκει να φάει. Απλά τώρα θηλάζει 5 γατάκια και για αυτή είναι πολύ δύσκολο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariasar
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλα θα ήθελα καποια άλλη λύση
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα ίσως για του χρόνου.. που θα ξαναφύγεις να έχες στειρώσει καμία.. για να μην έχεις τον διπλάσιο αριθμό .....

ruko
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν θα σε βόλευε κάτι τέτοιο...

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν δεν βρίσκεις άλλη λύση, αυτή είναι η μοναδική. Δεν πειράζει μωρέ αν φάνε κι άλλα αδεσποτάκια. Όταν θα γυρίσεις, θα τα ξαναβάλεις σε τάξη.
Άλλωστε αφού λες ότι και οι γείτονες βάζουν τροφές στα αδέσποτα, ακόμα και να τελειώσει, θα βρίσκουν να φάνε. Μην ανησυχείς.
mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Ζήλεψα τόσο πολύ αυτήν την αγάπη και την στοργή που επιθύμησα και εγω να ήμουν γατούλα και να με φροντίζει η γάτα!
mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχουν κάποιες αυτόματες ταΐστρες με χρονοδιακόπτη και ρυθμίζεις εσύ ποιες ώρες θέλεις να ανοίγουν. Νομίζω μπορείς να τις βρεις σε μεγάλα πετ σοπ (ή έστω να παραγγείλεις).
Δεν ξέρω αν θα σε βόλευε κάτι τέτοιο...![]()
κατι τέτοιο θα ήθελα, δεν ήξερα πως υπαρχει!
Ποια είναι αυτά τα μεγάλα pet shop?
mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πάντως έτσι φρόντιζω τα αδέσποτα όταν λείπω για διακοπές. Παίρνω μεγάλες σακούλες με γατοτροφή και τις βάζω στην αυτόματη ταΐστρα (με 15 ευρώ βρίσκεις σε πετ σοπ) και τρώγανε μια χαρά.
Αν δεν βρίσκεις άλλη λύση, αυτή είναι η μοναδική. Δεν πειράζει μωρέ αν φάνε κι άλλα αδεσποτάκια. Όταν θα γυρίσεις, θα τα ξαναβάλεις σε τάξη.
Άλλωστε αφού λες ότι και οι γείτονες βάζουν τροφές στα αδέσποτα, ακόμα και να τελειώσει, θα βρίσκουν να φάνε. Μην ανησυχείς.
Είναι σίγουρο οτι η γάτα μου θα βρίσκει φαί, το κακό είναι οτι τα μικρά γατάκια δεν εχουν βγεί ποτέ τους εκτός κηπου.
Πειράζει λιγάκι αν φάνε αλλα αδέσποτα γιατι δεν θα φάνε τα 5 μικρά γατακια που έχω και κυρίως τα 2 απο αυτά είναι αρρωστα.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Όπως λέει και η ruko, πάρε την ταΐστρα με τον χρονοδιακόπτη, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις στα pet city. Θα μπορούσε να βάλεις την ταΐστρα στο μπαλκόνι σου, να βάλεις και δύο-τρεις αμμοδόχους και να μείνουν εκεί τα γατάκια.
mariasar
Νεοφερμένο μέλος
Ισως να πάρω την ταίστρα με τον χρονοδιακόπτη
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδη μια τις Trixie για 5 μεριδες, με δυνατοτητα προγραμματισμου 96 ωρων, κανει γυρω στα 110 ευρω. Φοβαμαι μην στη κλεψουν αν τη δει και καποιος ''καλος'' ανθρωπος.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω αν το κατάλαβα καλα....

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Στην ουσια καθε ''μικρο πιατακι φαγητου/ χωρισμα '' ανοιγει σε μια ωρα που το εχεις προγραμματισει, και μενει ανοικτο μεχρι να ερθει η ωρα του επομενου γευματος. Το πανω μερος κινειται κυκλικα, και ανοιγει καθε χωρισμα στην ωρα που το εχεις προγραμματισει.Να ρωτήσω κάτι ασχετο?? Αν η γατα κοιμάται ή δεν είναι εκεί να φαει μόλις ανοίξει.. τί γινεται??
Δεν ξέρω αν το κατάλαβα καλα....![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ασε που κατι τέτοιο.. σε κοινή θέα είναι εύκολη λεία... -όπως είπε μια κοπέλα πιο πάνω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool