Πώς ξεχωρίζουμε το φύλο στα γατάκια;

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να και μια εικόνα σχετικά, for future reference: ;)
(αριστερά το αρσενικό γατάκι, δεξιά το θηλυκό)

kitx1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποπο ντροπή....:redface::lol:

να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης?:rolleyes:

έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε?

γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό?:hmm:

Συνημμένα

• P1000652.JPG
    P1000652.JPG
    119,1 KB · Εμφανίσεις: 4.544
Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό?:hmm:
Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι! :)

ποπο ντροπή....:redface::lol:

να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης?:rolleyes:

έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε?

γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι....:hmm:
Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του...

Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά:P
Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας.

Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; :confused:

και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι?:lol: απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής

αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ

και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει:P

Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; :confused:

Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει.
Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα :lol:

αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες...:P

αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει....:hmm::lol::lol::lol:, αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ :confused:

αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες...:P

αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει....:hmm::lol::lol::lol:, αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ :confused:

Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει:cool:

...Απορίες για το φύλο..

Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι?:hmm::hmm::hmm:

Συνημμένα

• P1000673.JPG
    P1000673.JPG
    110,5 KB · Εμφανίσεις: 554
για κοριτσάκι το βλέπω...

Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται...
Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι.
Δες και εδώ:
https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx

Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο????

Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!!:)

Συνημμένα

• P1000617.JPG
    P1000617.JPG
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 233
Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..!:baby:

Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών:P

Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη».

Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη».
:lol::lol::lol::lol:
Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής;:happy:

Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό..:hmm::hmm::hmm:

Συνημμένα

• P1000749.JPG
    P1000749.JPG
    193,1 KB · Εμφανίσεις: 731

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back