aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 16:34 Η aretha έγραψε: #21 07-05-08 16:34 Να και μια εικόνα σχετικά, for future reference: (αριστερά το αρσενικό γατάκι, δεξιά το θηλυκό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 16:52 Η mespairos: #22 07-05-08 16:52 ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LETOS έγραψε: #23 07-05-08 16:57 Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000652.JPG 119,1 KB · Εμφανίσεις: 4.561 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η Zbeebz έγραψε: #24 07-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από LETOS: Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Click για ανάπτυξη... Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η Zbeebz έγραψε: #25 07-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Click για ανάπτυξη... Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:58 Ο Elena_p έγραψε: #26 07-05-08 17:58 Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και μια εικόνα σχετικά, for future reference: (αριστερά το αρσενικό γατάκι, δεξιά το θηλυκό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 16:52 Η mespairos: #22 07-05-08 16:52 ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LETOS έγραψε: #23 07-05-08 16:57 Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000652.JPG 119,1 KB · Εμφανίσεις: 4.561 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η Zbeebz έγραψε: #24 07-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από LETOS: Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Click για ανάπτυξη... Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η Zbeebz έγραψε: #25 07-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Click για ανάπτυξη... Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:58 Ο Elena_p έγραψε: #26 07-05-08 17:58 Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 16:57 Η LETOS έγραψε: #23 07-05-08 16:57 Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000652.JPG 119,1 KB · Εμφανίσεις: 4.561 Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η Zbeebz έγραψε: #24 07-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από LETOS: Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Click για ανάπτυξη... Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η Zbeebz έγραψε: #25 07-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Click για ανάπτυξη... Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:58 Ο Elena_p έγραψε: #26 07-05-08 17:58 Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:09 Η Zbeebz έγραψε: #24 07-05-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από LETOS: Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Click για ανάπτυξη... Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η Zbeebz έγραψε: #25 07-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Click για ανάπτυξη... Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:58 Ο Elena_p έγραψε: #26 07-05-08 17:58 Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LETOS: Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό? Click για ανάπτυξη... Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:14 Η Zbeebz έγραψε: #25 07-05-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Click για ανάπτυξη... Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:58 Ο Elena_p έγραψε: #26 07-05-08 17:58 Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: ποπο ντροπή.... να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης? έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε? γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι.... Click για ανάπτυξη... Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 17:58 Ο Elena_p έγραψε: #26 07-05-08 17:58 Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aγοράκι είναι. Στα θηλυκά η ...οπή είναι πιο ψηλά Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wantcaty Νεοφερμένο μέλος Ο wantcaty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 19:28 Ο wantcaty έγραψε: #27 07-05-08 19:28 Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η mespairos: #28 08-05-08 14:16 και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και τα θυληκά "ψεκάζουν" δεν βλέπεις ντοκιμαντέρ του σκάι? απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγής αν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο Elena_p έγραψε: #29 08-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wantcaty: Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;; Click για ανάπτυξη... Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει. Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η mespairos: #30 08-05-08 14:40 αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο Elena_p έγραψε: #31 08-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mespairos: αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες... αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ Click για ανάπτυξη... Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:05 Η LETOS έγραψε: #32 08-05-08 17:05 ...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000673.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 570 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...Απορίες για το φύλο.. Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:10 Η RedCat έγραψε: #33 08-05-08 17:10 για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για κοριτσάκι το βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:16 Η toulis έγραψε: #34 08-05-08 17:16 Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως σαν κοριτσάκι φαίνεται... Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι. Δες και εδώ: https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:23 Η LETOS έγραψε: #35 08-05-08 17:23 Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000617.JPG 172,3 KB · Εμφανίσεις: 247 LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι, είναι το γκρί με τις ξανθο-άσπρες τουφίτσες.Το φουντωτούλι!Δες το...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 17:28 Η LETOS έγραψε: #36 08-05-08 17:28 Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ πολύ!!Επιτέλους και ένα κοριτσάκι..Τα άλλα τρία που γέννησε η γατούλα μου είναι αγοράκια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 18:03 Ο Elena_p έγραψε: #37 08-05-08 18:03 Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι κοριτσάκι, όπως σχεδόν το 100 % των τρίχρωμων γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζορρό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:34 Ο Ζορρό έγραψε: #38 10-05-08 18:34 Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CatGuard kyrkaf Claire Rentfield nasstazia Ρούλης και Μπία roccohooshie pepper Τσοςμή Nikos90 Δανάη_Δ anthoula123456 Ada_27 elli_auth Chris2756 julik ashira Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 18:36 Η moukelis έγραψε: #39 10-05-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746 Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kd_notorious: Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη». Click για ανάπτυξη... Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 16:49 Η LETOS έγραψε: #40 13-05-08 16:49 Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1000749.JPG 193,1 KB · Εμφανίσεις: 746
Moukelis, ξέρεις αν αυτό το γατάκι είναι αρσενικό ή θηλυκό? Μου είπαν ότι είναι αρσενικό, αλλά τα άλλα αρσενικά που έχω μου φαίνονται διαφορετικά..και αυτό νομίζω ότι είναι θηλυκό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.