aretha
Περιβόητο μέλος

(αριστερά το αρσενικό γατάκι, δεξιά το θηλυκό)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης?

έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε?
γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπα, κοντοπατριώτη... αγόραρος είναι!Βρε παιδιά προβληματίστηκα με τη φωτογραφία και το ξαναέβγαλα...Μήπως είναι θηλυκό?![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τα θηλυκά υποτίθεται ότι είναι πιο ήρεμα, πιο σπιτόγατες. Τα αρσενικά είναι πιο ζωηρά κι όταν μεγαλώσουν ζητάνε ψιψίνες αγωνιωδώς (πολλές φορές θέτοντας σε κίνδυνο και τη ζωή τους). Δύσκολα κρατιέται αρσενικό γατί κλεισμένο σε διαμέρισμα. Υποφέρουν όλοι, και το γατί και οι συγκάτοικοί του...ποπο ντροπή....
να κάνω άλλη μια ερώτηση αμπελοφιλοσοφικής κρίσης?
έχω την εντύπωση ότι τα θυληκά τα ζητάνε ποιό συχνά ή μου φαίνετε?
γιατί τέτοιος ρατσισμός στους αγόραρους? ήταν ένας γάτος γάτος πονηρός λέει το τραγούδι....![]()
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Ενας λόγος επιπλέον που ζητάνε θηλυκά είναι γιατί τα αρσενικά έχουν το κακό να ψεκάζουν κιόλας.
wantcaty
Νεοφερμένο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
απλά δεν το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν τα αρσενικά, για αυτό δεν λέμε οτί ψεκάζουν αλλά μας κατούρησε και όταν είναι σε οίστρο ουρλιάζουν και έχουν τάσεις φυγήςαν στειρωθούν σε μικρή ηλικιά είτε αρσενικά είναι είτε θηλυκά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά, πάντως προς το παρών εγώ που έχω αγόραρο δεν υποφέρω και ούτε έχει δίξει να θέλει να φύγει από το σπίτι ποτέ
και όσο για το τρυφερό του χαρακτήρα τους, επειδή έχει τύχει να έχω και θηλυκά και αρσενικά θα πω πως παντού υπάρχει ένας μύθος καθώς και εξαιρέσεις στους κανόνες που μάλον μόνο εμείς οι ίδιοι έχουμε φτιάξει

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Το οποίο όμως ψέκασμα δεν "εξαφανίζεται" με τη στείρωση;;;![]()
Οχι απαραιτήτως. Ο κανόνας λέει ότι το ψέκασμα σταματάει αλλά εμένα μου'χε τύχει αρσενικό στειρωμένο που ενώ σταμάτησε να 'ζητάει', συνέχισε να ψεκάζει.
Τα θηλυκά επίσης το κάνουν μερικές φορές, με τη διαφορά ότι δε μυρίζει τόσο άσχημα

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει....

, αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ 
Elena_p
Δραστήριο μέλος
αυτός ο αρσενικός που σας ψέκαζε στειρώθικε πριν αρχίσει να ψεκάζει ή μετα? ξέρεις τι λένε για τις κακές συνίθιες και τις κακές παρέες...
αλήθια μυρίζουν και διαφορετικά? αυτό δεν το έχω ψάξει...., αλλά δεν μου έχει τύχει ψεκασμός και ποτέ
![]()
Δε θυμάμαι και καλά..νομίζω μόλις είχε αρχίσει να ψεκάζει. Ηταν 6 μηνών πάντως. Είσαι πολύυυυυυ τυχερή που δε σου έχει τύχει

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρω ότι σας έχω πρήξει όλους με τις απορίες μου, αλλά είμαι τελείως άσχετη...Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το φύλο από αυτό το γατάκι?

Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιό είναι το γκρι με τις μπεζ τουφίτσες? Αν ναι, τότε σίγουρα κοριτσάκι είναι.
Δες και εδώ:
https://www.ailouros.gr/%CE%93%CE%AC%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%91%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%AE%CE%98%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C/tabid/84/Default.aspx
Μήπως κάποιος να μου έλεγε πως κάνω εισαγωγή link με πιο κομψο τρόπο????
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το δικό μου. Λέω να κάνω λίγο καιρό υπομονή. Και αν κάποια στιγμή που θα μεγαλώσει και αρχίσει να γυροφέρνει έξω, μου γυρίσει κάποια στιγμή έγκυος τότε θα είμαι σίγουρος για το φύλο. Μέχρι τότε λέω να το φωνάζω «Ανέστη».

Δε σου είπε ο γιατρός τι είναι;Και μιας και το ανέφερες,σκέφτεσαι τη στείρωση ή θα είναι...ελευθέρας βοσκής;

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool