Ismini
Διάσημο μέλος
Η έδρα και η μήτρα είναι κοντά στα θηλυκά, ενώ στα μεγάλα αρσενικά οι όρχεις είναι απτοί.
Μην ξεχνάτε ότι και τα αρσενικά έχουν στοιχειώδεις μαστούς, γι αυτό δεν είναι οι μαστοί σημείο διάκρισης των φύλων.
(Όποιος διαθέτει καλύτερη φωτογραφία, ας την ανεβάσει γιατί εγώ βρήκα αυτή, που δεν βγαίνει καθαρή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Αριστερά ο αρσενικός δεξιά η θηλυκιά.
Η έδρα και η μήτρα είναι κοντά στα θηλυκά, ενώ στα μεγάλα αρσενικά οι όρχεις είναι απτοί.
Μην ξεχνάτε ότι και τα αρσενικά έχουν στοιχειώδεις μαστούς, γι αυτό δεν είναι οι μαστοί σημείο διάκρισης των φύλων.
(Όποιος διαθέτει καλύτερη φωτογραφία, ας την ανεβάσει γιατί εγώ βρήκα αυτή, που δεν βγαίνει καθαρή)
Ισμήνη μου, τώρα είμαι πιό σίγουρη απο ποτέ, ότι ο Κόναν ειναι αντράκι!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σηκωνω την ουρα, και αν εχουν "ογκο"ειναι αγορακια.
Αν εχουν τρυπουλα, κοριτσακια.
Εγω στα μωρακια, οταν ειναι πανω απο 5 ημερων, μπορω να καταλαβω το φυλο.
Σηκωνω την ουρα, και αν εχουν "ογκο"ειναι αγορακια.
Αν εχουν τρυπουλα, κοριτσακια.
Εγώ δεν είδα διαφορά

Ismini
Διάσημο μέλος
Βοηθαει πολυ εαν τα κοιταζεις ολα μαζι. Θα καταλαβεις απο τις διαφορες ποια ειναι αγορια και ποια κοριτσια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν είδα διαφορά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέων
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Το θηλυκό είναι αριστερά.(?)Βάζω αυτή την φωτογραφία που πιστεύω είναι ευκρενέστερη. Την τράβηξα από το βιβλίο "Η γάτα - πλήρης οδηγός" της Καρολάιν Ντέιβις.
Subject to change
e-steki.gr Founder
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χίλια συγγνώμη που δεν διευκρίνησαΒάζω αυτή την φωτογραφία που πιστεύω είναι ευκρενέστερη. Την τράβηξα από το βιβλίο "Η γάτα - πλήρης οδηγός" της Καρολάιν Ντέιβις.
. Πάνω στην βιασύνη μου το ξέχασα
. Το θηλυκό είναι αριστερά και το αρσενικό δεξιά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
, λοιπόν όσο πιο μικρά τόσο πιο δύσκολο αλλά ο πρωκτός στα αγοράκια είναι πιο μακριά από την "αλλη" τρυπούλα...στο σαιτ του Αιλουρου έχει σχεδιάγραμμα
www.ailouros.gr πήγαινε και θα καταλάβεις αμέσως..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα πρέπει να στο ζωγραφίσω..., λοιπόν όσο πιο μικρά τόσο πιο δύσκολο αλλά ο πρωκτός στα αγοράκια είναι πιο μακριά από την "αλλη" τρυπούλα...στο σαιτ του Αιλουρου έχει σχεδιάγραμμα
www.ailouros.gr πήγαινε και θα καταλάβεις αμέσως..
Τέλειο το σχεδιάγραμμα στο site! THANKS!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι απ'το περπάτημα καμιά φορά,τα αρσενικά είναι πιο κομψά στο περπάτημα
Xaxaxaxa, έλαααααα!

drusilia
Διάσημο μέλος
Στην περίπτωση της Γκλοριάνας ομως ακόμα "μπουσουλάνε" οπότε πως θα καταλάβει η κοπέλα;;Κι απ'το περπάτημα καμιά φορά,τα αρσενικά είναι πιο κομψά στο περπάτημα

Ασε που διαφωνώ: σαν νταήδες περπατάνε τα περισσότερα αρσενικά: "Είμαι πολύ μάγκας, φοβηθείτε με!"
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως μπορεί κανένας νς μου πει το φύλο από το γατάκι της φωτογραφίας? Μου ζήτησαν θηλυκό αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
shocking!εχμ... ειναι αρσενικο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool