Πώς ξεχωρίζουμε το φύλο στα γατάκια;

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Αριστερά ο αρσενικός δεξιά η θηλυκιά.
Η έδρα και η μήτρα είναι κοντά στα θηλυκά, ενώ στα μεγάλα αρσενικά οι όρχεις είναι απτοί.
Μην ξεχνάτε ότι και τα αρσενικά έχουν στοιχειώδεις μαστούς, γι αυτό δεν είναι οι μαστοί σημείο διάκρισης των φύλων.
(Όποιος διαθέτει καλύτερη φωτογραφία, ας την ανεβάσει γιατί εγώ βρήκα αυτή, που δεν βγαίνει καθαρή)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αριστερά ο αρσενικός δεξιά η θηλυκιά.
Η έδρα και η μήτρα είναι κοντά στα θηλυκά, ενώ στα μεγάλα αρσενικά οι όρχεις είναι απτοί.
Μην ξεχνάτε ότι και τα αρσενικά έχουν στοιχειώδεις μαστούς, γι αυτό δεν είναι οι μαστοί σημείο διάκρισης των φύλων.
(Όποιος διαθέτει καλύτερη φωτογραφία, ας την ανεβάσει γιατί εγώ βρήκα αυτή, που δεν βγαίνει καθαρή)

Ισμήνη μου, τώρα είμαι πιό σίγουρη απο ποτέ, ότι ο Κόναν ειναι αντράκι!!!!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω στα μωρακια, οταν ειναι πανω απο 5 ημερων, μπορω να καταλαβω το φυλο.
Σηκωνω την ουρα, και αν εχουν "ογκο"ειναι αγορακια.
Αν εχουν τρυπουλα, κοριτσακια.

Εγω στα μωρακια, οταν ειναι πανω απο 5 ημερων, μπορω να καταλαβω το φυλο.
Σηκωνω την ουρα, και αν εχουν "ογκο"ειναι αγορακια.
Αν εχουν τρυπουλα, κοριτσακια.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Εγώ δεν είδα διαφορά:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Εγώ δεν είδα διαφορά:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Βοηθαει πολυ εαν τα κοιταζεις ολα μαζι. Θα καταλαβεις απο τις διαφορες ποια ειναι αγορια και ποια κοριτσια.

Βάζω αυτή την φωτογραφία που πιστεύω είναι ευκρενέστερη. Την τράβηξα από το βιβλίο "Η γάτα - πλήρης οδηγός" της Καρολάιν Ντέιβις.

Συνημμένα

• male female.jpg
    male female.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 5.095
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Βάζω αυτή την φωτογραφία που πιστεύω είναι ευκρενέστερη. Την τράβηξα από το βιβλίο "Η γάτα - πλήρης οδηγός" της Καρολάιν Ντέιβις.
Το θηλυκό είναι αριστερά.(?)

Βρε παιδιά, εγώ πάντα το καταλάβαινα απο τα "μπαλάκια" τους, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, αυτό είναι ΠΟΛΥ εμφανές! Εκτος αν μιλάμε για πολύ μικρά γατάκια.

Χίλια συγγνώμη που δεν διευκρίνησα:redface: . Πάνω στην βιασύνη μου το ξέχασα:redface: . Το θηλυκό είναι αριστερά και το αρσενικό δεξιά:) .

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να δούμε ποια είναι αγοράκια και ποια κοριτσάκια??? :cool:

θα πρέπει να στο ζωγραφίσω...:lol:, λοιπόν όσο πιο μικρά τόσο πιο δύσκολο αλλά ο πρωκτός στα αγοράκια είναι πιο μακριά από την "αλλη" τρυπούλα...στο σαιτ του Αιλουρου έχει σχεδιάγραμμα:lol: www.ailouros.gr πήγαινε και θα καταλάβεις αμέσως..

θα πρέπει να στο ζωγραφίσω...:lol:, λοιπόν όσο πιο μικρά τόσο πιο δύσκολο αλλά ο πρωκτός στα αγοράκια είναι πιο μακριά από την "αλλη" τρυπούλα...στο σαιτ του Αιλουρου έχει σχεδιάγραμμα:lol: www.ailouros.gr πήγαινε και θα καταλάβεις αμέσως..

Τέλειο το σχεδιάγραμμα στο site! THANKS! :up:

Κι απ'το περπάτημα καμιά φορά,τα αρσενικά είναι πιο κομψά στο περπάτημα

Xaxaxaxa, έλαααααα! :cool:

Στην περίπτωση της Γκλοριάνας ομως ακόμα "μπουσουλάνε" οπότε πως θα καταλάβει η κοπέλα;;:)
Ασε που διαφωνώ: σαν νταήδες περπατάνε τα περισσότερα αρσενικά: "Είμαι πολύ μάγκας, φοβηθείτε με!"

Χαχαχα, ναι έιναι λίγο περίεργο το περπάτημα τους,μόνο έτσι μπορεί να το χαραλτηρίσει κανείς, νταηλίκια

Σχετικά με το φύλο

Μήπως μπορεί κανένας νς μου πει το φύλο από το γατάκι της φωτογραφίας? Μου ζήτησαν θηλυκό αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1000642.JPG
    P1000642.JPG
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 1.930
:hmm:shocking!
εχμ... ειναι αρσενικο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ! Δεν πειράζει.. Ελπίζω να το θελήσει κάποιος άλλος!:( :hmm: :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back