dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα ειναι καλα,εεε!!ωραια!!!!Καινούριες φωτογραφίες και από την Πίκατσου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καινούριες φωτογραφίες και από την Πίκατσου
Γεια σου και σε εσένα Πικατσούλη πορτοκαλούλη και γλυκούλη

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι ευτυχώς ειμαστε μια χαρούλα τώρατωρα ειναι καλα,εεε!!ωραια!!!!

Γεια και σε όλα τα ζουμερά γλυκά πορτοκαλάκια της παρέαςΓεια σου και σε εσένα Πικατσούλη πορτοκαλούλη και γλυκούλη![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Άρα, τους ξεχωρίζουμε και από εκεί
Είναι δυό πανέμορφα πορτοκαλόγατα. Τί έγινε, αδέσμευτοι είναι ακόμη; Εδώ όλα τα κεραμίδια του φόρουμ έχουν βρει ταίρι!!!Αυτά τα κουκλιά, ποιά έξυπνη θα τα τυλίξει;
moukelis
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Κι άλλες φωτό με τον Πα(Τουσάκο) μου![]()
Σιμόνα, τον έρωτά μου για το γάτο αυτόν τον ξέρεις
Ελπίζω να θυμάται και ο ίδιος στην καρδούλα του τη σύντομη γνωριμία μας. ΤΟΝ ΛΑ-ΤΡΕΥ-Ω
, δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το πω, δεν υπάρχει πιο τυχερή μαμά από τη Σιμόνα που έχει ΑΥΤΟΝ το γάτο (και δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε καταλαβαίνω απόλυτα (αλίμονο αν δεν σε καταλάβαινα,δηλαδή,που τον ζω κάθε μέρα!) Είναι πολύ καλός,είναι ένας ιδιαίτερος γάτος.Πολύ τρυφερός και ομιλητικός! Θαρρώ πώς είναι άνθρωπος,ώρες ώρες.Και υπομονετικός,δεν σε ενοχλεί.Μόνο στο φαϊ έχουμε ένα θέμα με την υπομονή

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιμόνα, είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΙ και οι δύο ! Ζουληξέ τους και δώσε φιλάκια στις μουσούδες εκ μέρους μου.
Έγινε!

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης, εγώ παρατήρησα, ότι ο Πατούσας δεν φοράει λουράκιΆρα, τους ξεχωρίζουμε και από εκεί
Είναι δυό πανέμορφα πορτοκαλόγατα. Τί έγινε, αδέσμευτοι είναι ακόμη; Εδώ όλα τα κεραμίδια του φόρουμ έχουν βρει ταίρι!!!Αυτά τα κουκλιά, ποιά έξυπνη θα τα τυλίξει;
![]()
Όντως,δε φοράει λουράκι!
Δεν το ήθελε ποτέ, οπότε και δεν τον πίεσα.Του έχω βγάλει και ταυτότητα, βέβαια, με το όνομά του και το τηλέφωνό μου (όπως και στον Οραντζέλο) και πιο πολύ γι'αυτόν το λόγο ήθελα να φοράει λουράκι, παρά για ομορφιά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν χοτραίνω να βλέπω την υπογραφή σου!

Δωσ΄τους πολλά μουσουδοφιλάκια από μένα!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Πόσο είναι?
Τέτοιους γαμπρούς ονειρεύομαι για την κόρη μου!

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιμόνα θα το ξαναπώ και ας γίνομαι βαρετή, και οι δύο είναι ΟΝΕΙΡΟ!Δεν χοτραίνω να βλέπω την υπογραφή σου!
Δωσ΄τους πολλά μουσουδοφιλάκια από μένα!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Πόσο είναι?
Τέτοιους γαμπρούς ονειρεύομαι για την κόρη μου!![]()
Ο Οραντζέλο είναι 1 έτους και 10 μηνών κι ο Πατούσος είναι 11 μηνών!

Γαμπρούς;; Τα παιδιά μου είναι ντροπαλά!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ο Οραντζέλο είναι 1 έτους και 10 μηνών κι ο Πατούσος είναι 11 μηνών!
Γαμπρούς;; Τα παιδιά μου είναι ντροπαλά!!!![]()
Αχ τι κρίμα...είσαστε μικρούλια ακόμη .

Η Μυρτούλα μου είναι 5,5 χρονών, θα μπορούσε να είναι και ...προγιαγιά τους!

Πάντος και το δικό μου κορίτσι είναι ντροπαλό και με καλούς τρόπους!

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ειχα κατευθειαν αποθηκευμενο και σα χαζη δεν ειχα σημειωσει πουθενα
.....!Τι κανετε βρε πορτοκαλακια μου?? Μου λειψατε τοσο καιρο. Εμεις μεγαλωνουμε και θεριευουμε και ροχνουμε και κουρτινοξυλα αμα λαχει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα ειμαστε περιπου 6-7 μηνων!Φιλαρες πολλες
moukelis
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
θελει πολυ ωρα και μη σου πω πως ξεχασα και τη διαδικασια! μπερδευομαι μωρε. θα προσπαθησωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=jfS-...2/blog-post_2636.html&feature=player_embedded
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool