Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Ναι ,οντος του μοιάζει πολύ!
Εμένα μου θύμισε τον Αρούλη μου(που έχει περισσότερο πορτοκαλί όμως) όταν τον πήρα αγκαλιά, βούτυρο-αλοιφή και έντονο γουργούρισμα-τρακτέρ!;)Ετσι ήταν και ο Αρης μου μικρούλης!:D:D:D
Το είδα να βγαίνει από τον κήπο τον διπλανού ξενοδοχείου(δεν υπάρχουν φράχτες) και φαντάζομαι ότι είναι δικός τους μιά που ξαναγύρισε πάλι εκεί.Παντός φάνηκε πολύ εξοικιωμένος με ανθρώπινες ακγαλιές .:D:D
Σίγουρα θα έχει την επόμενη φορά που θα τον δώ ένα κέρασμα από μένα!;):D
Πράγματι και μένα μου θύμισε τον Άρη. Να φανταστείς, νόμισα ότι κρατούσες τον Άρη αγκαλίτσα....μετά διάβασα το κείμενο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι στα πορτοκαλόγατα-maniacs πρέπει να βάλω τον μικρό πρίγκιπα που μετονομάστηκε σε ρουμπι.
Ο Ρούμπι είναι ένα γατάκι περίπου 5μηνών τώρα, εδώ είναι μόλις 1,5 με 2 μηνών, μετά από μια επέμβαση στο κάτω σαγονάκι του από τραυματισμό. Ηταν τυχερός γιατί πήρα χαμπάρι σε τι ανεύθυνους ήταν και τον πήρα πίσω, και τελικά υιοθετήθηκε από εξαιρετική γατόμαμα κ εχει και γατοαδελφούλα που λατρεύονται. Το μωράκι αυτό το λατρεύω γιατί ταλαιπωρήθηκε ενώ ήταν τόσο δα αλλά αυτό δεν το έκανε να χάσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους κ να χαλάσει τον υπέροχο αγγελικό του χαρακτήρα :):)
Μόλις πάρω νεότερες φωτό από την μαμά του ή όταν τον επισκεφτώ σε κανά μήνα θα τις βάλω, για να δείτε σε τι λιονταρόγατο μεταμορφώθηκε,

σε φιλώ πριγκιπά μου:)

2d9nty1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίδιος με τον Ρούμπυ μου - το ρουμπινάκι της καρδιάς μου-που δυστυχώς "έχασα" λίγες ώρες πριν υιοθετηθεί
αλλά πήρε κι έδωσε τόσο πολλή αγάπη και τρυφερότητα στη σύντομη ζωούλα του.
Η ανάμνησή του με κάνει κομμάτια αλλά ξέρω ότι "έφυγε" μέσα στη ζέστη της αγκαλιάς μου.
Να είσαι καλά Kristen που φρόντισες έναν ακόμα Ρούμπι και με συγκίνησες

αχ εγώ να δεις τη συγκίνηση κ κλάμα τράβηξα με αυτό το μωρό:(:(:( χαιρομαι που είναι καλά, και μονίμως το έχω το νού μου μιας κ η πρώτη του υιοθεσία αποδείχτηκε επικίνδυνη για αυτόν. Τον είχα σπίτι δέκα μέρες κ το ψυχάκι μου ήταν φιλικό και καλό με τα δικά μου κ να φανταστείς ότι ο σκύλος είναι φιλικός μεν, ατσούμπαλος δε, αυτό όμως τίποτα, αγγελούδι.

Πως να μην αγαπάς αυτά τα πλάσματα????

άσχετο, σου έχω στειλει πμ για άλλο θέμα!!!1

Ψάχνω να υιοθετήσω γονείς ανάμεσα στους πορτοκαλομάνιακς!:D

Θα τους προσφέρω όλη μου την προίκα (κουτί μεταφοράς, αμμολεκάνη και παιχνίδια). Δε θα τους λείψει τίποτα, ούτε χάδια, ούτε παιχνίδια, ούτε γουργουρητά! Τα πάω περίφημα με άλλες γάτες, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα πορτοκαλόγατα. Είμαι αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη!

Θα περιμένω πορτοκαλο-υπομονετικά!:)

Συνημμένα

• DSC00666.jpg
    DSC00666.jpg
    163,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00670.jpg
    DSC00670.jpg
    331,4 KB · Εμφανίσεις: 35
φανατικοι των πορτοκαλογατων
ψαχνετε πορτοκαλογατο..κουκλι τρυφερο και γουργουριστο???????ριξε μια ματια εδω: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36741

ψαχνει αμεσα σπιτακι καθως ειναι κριμα να μεινει εξω το χειμωνα..:/::/:

γεια σας! εδώ είμαστε κι εμείς...
την ονομασία μας την κρατήσαμε αυτούσια όπως μας την έδωσε η γατοομάδα θεσσαλονίκης η οποία ομάδα πέρα από το ταλέντο στις δραστηριότητές της έχει μεγάλο ταλέντο και στις ονομασίες!

είμαστε κι εμείς πορτοκαλόγατο με άσπρο, ελπίζω το άσπρο να μη μας έμποδίζει να ενταχθούμε στην παρεούλα σας!:)

Moυσταρδούλα καλώς ήρθες. Είμαι ο Αιμίλιος. Να σου πω ότι και εγώ είμαι ασπροπορτοκαλής και ανήκω στο κλάμπ οπότε τι να σε εμποδίζει μουσταρδούλα να ενταχθείς στην παρέα μας.

Αιμίλιος speaking :cool:

γειά σου αιμίλιε! ευχαριστούμε για την υποδοχή καλέ μας μικρέ κύριε..:)

Γεια σας ,γεια σας!!!! Εδω ειμαστε κι εμεις! Δεν σας ξεχασαμε αλλα περναμε ολιγον δυσκολα τον τελευταιο καιρο και γι αυτο δεν σας γραψαμε! Καλως την μουσταρδουλα!!! Ελπιζουμε να μας τιμα με την παρουσια της και τις φωτο της!!:up:Πολλα φιλακια απο εμας και ελπιζω να σας ξαναδουμε συντομα και με νεες σουπερ Γκαρφιλντοφωτο!!

Δεν θα μπορουσε να λειπει ο Λουκουμας μου απο την παρεα των πορτοκαλογατων..!! :rolleyes::rolleyes:

IMGP2488.jpg

IMGP2495.jpg

P175401_27-09-09.jpg

IMGP2500.jpg

P175402_27-09-09.jpg

κι ενα κοντινο!:P:P

P174302_27-09-09.jpg

Πώ, πώ Σιμώνη ο Λουκουμάς είναι ένα καραμελένιο όνειρο!!!:inlove::inlove:
Να τον χαίρεσαι!!!:D:D:D
Π'οσο είναι τώρα?

Πώ, πώ Σιμώνη ο Λουκουμάς είναι ένα καραμελένιο όνειρο!!!:inlove::inlove:
Να τον χαίρεσαι!!!:D:D:D
Π'οσο είναι τώρα?

ευχαριστω!!:redface::redface:

συμφωνα με τον γιατρο πρεπει να ειναι περιπου 5 μηνων!:D:D

Για δείτε κι εδώ πορτοκαλομάνιακς μήπως θέλετε να αυξήσετε τα πορτοκαλόγατα σας;).
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37178&page=3

κι ενα κοντινο!:P:P

P174302_27-09-09.jpg

δεν ξερω αν το προσεξατε :P αλλα σ'αυτη τη φωτογραφια χαμογελαμε κιολας!:redface::redface::D

Να μαστε και μεις .. να συστηθουμε:redface: (μπορει να ειχαμε συστηθει και παλια αλλα δν πειραζει ξανακαμαρωστε μας:redface::lol::lol: )
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 2.jpg
    2.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 3.jpg
    3.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 4.jpg
    4.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 6.jpg
    6.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 38
Να μαστε και μεις .. να συστηθουμε:redface: (μπορει να ειχαμε συστηθει και παλια αλλα δν πειραζει ξανακαμαρωστε μας:redface::lol::lol: )

:blink::blink: κουκλοι ειστε!:inlove::inlove:
και αν προσεξα καλα εχετε και γαλανα ματακια??:inlove::inlove:

ευχαριστουμε και σεις δν πατε πισω:redface:
ναι ναι γαλαζοπρασσινα :cool::lol:

ευχαριστουμε και σεις δν πατε πισω:redface:
ναι ναι γαλαζοπρασσινα :cool::lol:

ευχαριστουμε πολυ..:redface::redface:
γαλαζοπρασινα??:blink::blink: λυποθυμω!:|:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back