Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κι έλεγα κι εγώ "μα ποιός λείπει;"Κι ο Αλαντίν δηλώνει παρών! Καλέ πότε το ανοίξατε το θέμα και δεν το πήρα πρέφα?!

Καλώς τονΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλως τους καλως τουςΕυχαριστούμε τα μάλλα!![]()
ο Λιμονακος ανοιξε το θεματακι!! Δεν ειναι σουπερ αιτια?????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι την λετε πρασινη?Παιδιά η πράσινη Νότα που είναι????![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δες το όνομα της μια φορά...Γιατι την λετε πρασινη?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ρου,πριτς!!!![]()
![]()
Τί γυρεύετε στο ποστ μας κυρία Μπασσετ; Να συνεννοηθείτε με τη μαμά μου και την αδελφή μου να ανοιξετε δικό σας αν θέλετε. Παλιοζηλιαρες που ειστε τα κοριτσια. Μην μας δείτε να κανουμε κάτι αμεσως να αντιγράψετε
![]()

Εγώ θα σας επισκέπτομαι τακτικά, θέλετε δεν θέλετε.Δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε κι άλλο θέμα, σε πόσα θα γράφω πια!!!
Δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα, η έρμη η γάτα

. Άντε, τώρα σας αφήνω, αν δεν σας γράφω, είναι είτε γιατί είμαι στα "Κεραμίδια" είτε στο προφίλ μου. Φιλιά, Ρου, Οραντζέλο, Πατούσο, Ήλιε, Λιμόν, Πρέστο, Μάπα, Αρούλη.........Μπάχχχχχυ.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα εσυ θα μας πεθανεις με αυτες τις ποζεςΛίγε φωτογραφίες ακόμη...

moukelis
Επιφανές μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλε εμεις που ειμαστε νηπιαΓεια σας αγορια!!!Μου αρεσουν τα πορτοκαλι αγορια και ηρθα να σας πω ενα γεια!!!Ειδικα το διδυμο Οραντζελο-Πατουσος ειναι χαρμα οφθαλμων!!!!!!Και απορω κι εγω πως τα ξεχωριζεις βρε Σιμονα!!
καμια νυφη δεν μπαινει στην καταψυξη και για μας?????
Σορυ αλλα το ονοματακι τζουτζου απο που το κονομησες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Να κι απο εμενα μερικές φωτό να δείτε τι όμορφος γάτος που είμαι παροτι ειμαι μονο μισο πορτοκαλακι (απο τον μπαμπα μου). Το λιγακι ασπρο μου το χαρισε η μαμά μου η Κείρα για να με ξεχωρίζει

Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ρου,πριτς!!!Εγώ θα σας επισκέπτομαι τακτικά, θέλετε δεν θέλετε.Δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε κι άλλο θέμα, σε πόσα θα γράφω πια!!!
Δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα, η έρμη η γάτα
. Άντε, τώρα σας αφήνω, αν δεν σας γράφω, είναι είτε γιατί είμαι στα "Κεραμίδια" είτε στο προφίλ μου.
Φιλιά, Ρου, Οραντζέλο, Πατούσο, Ήλιε, Λιμόν, Πρέστο, Μάπα, Αρούλη.........Μπάχχχχχυ.
Μια που η ομορφη μας Μπασσυ μου στελνει τα φιλακια της, να δειξω και σ'αυτο το θεματακι δικες μου φωτο.Μια παλια και μια σημερινη,αυτη στην κουζινα.Μια και η διανοουμενη Μυρτω μας βγηκε εντελως ανεπροκοπη,
Πολλα φιλακια:kiss::kiss::kiss: Μπασσυ,ξερω ποσο καλη νοικοκυρα εισαι εσυ!
ΑΡΗΣ
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
να μην φοβάται τον νεροχύτη, να πλένει και κανένα πιατάκι!Ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα γίνει, να μου το θυμηθείς!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μα τι νοικοκυράκος είναι αυτός ο Άρης μας πια! Νίκη, μπράβο, εκπαιδεύεις τον ιδανικό "σύζυγο" - γάτονα μην φοβάται τον νεροχύτη, να πλένει και κανένα πιατάκι!
Ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα γίνει, να μου το θυμηθείς!![]()
Ευχαριστουμε Στελλα για το κομπλιμαν.

Αν κρινω απο την φωτο στην υπογραφη σου και ο Νινακος ειναι της καθαριοτητας.

Για τον Αρη δεν εχω κανενα αγχος για την αποκατασταση του.

Αυτη που με στεναχωρει, την ερμη την μανα ειναι η ακαματα η μεγαλοκοπαλα μου.
Το χει ρηξει στην διανοηση, και το παιζει υπερανω.
Που να βρει γαμπρο με τα μυαλα που κουβαλαει!

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να κι απο εμενα μερικές φωτό να δείτε τι όμορφος γάτος που είμαι παροτι ειμαι μονο μισο πορτοκαλακι (απο τον μπαμπα μου). Το λιγακι ασπρο μου το χαρισε η μαμά μου η Κείρα για να με ξεχωρίζει![]()

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αρούλη, 1ον: Στην πρώτη φωτογραφία είσαι υπέροχος, σαν ζωγραφιά με χρώματα του Τισσιάνο. 2ον:Στη δεύτερη,...... τί γύρευες παιδάκι μου πάνω στον πάγκο της κουζίνας; Να συγυρίσεις;Και άντε και ανέβηκες. Χάθηκε να κατεβείς; Αποκοιμήθηκες κόλαςΜια που η ομορφη μας Μπασσυ μου στελνει τα φιλακια της, να δειξω και σ'αυτο το θεματακι δικες μου φωτο.Μια παλια και μια σημερινη,αυτη στην κουζινα.Μια και η διανοουμενη Μυρτω μας βγηκε εντελως ανεπροκοπη,αναγκαζομαι εγω να ασχοληθω με την κουζινα.Εδω ξεκουραζομαι στον παγκο.
Πολλα φιλακια:kiss::kiss::kiss: Μπασσυ,ξερω ποσο καλη νοικοκυρα εισαι εσυ!
ΑΡΗΣ
Πολύ κουραστικό το νοικοκύρεμα!! Εγώ, το μόνο που νοικοκυρεύω είναι η άμμος μου και τα παιχνίδια μου, που χώνω κάτω από τα έπιπλα. Τον πάγκο τον αφήνω στη φροντίδα της μαμάς μου
Μπάσσυ
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλε αφηστε και κανα νοικοκυρη να "κανει καμια δουλεια" εδω μεσα γιατι αλλιιως ............βρωμισαμε με τοσους τεμπεληδεςΑρούλη, 1ον: Στην πρώτη φωτογραφία είσαι υπέροχος, σαν ζωγραφιά με χρώματα του Τισσιάνο. 2ον:Στη δεύτερη,...... τί γύρευες παιδάκι μου πάνω στον πάγκο της κουζίνας; Να συγυρίσεις;Και άντε και ανέβηκες. Χάθηκε να κατεβείς; Αποκοιμήθηκες κόλαςΠολύ κουραστικό το νοικοκύρεμα!! Εγώ, το μόνο που νοικοκυρεύω είναι η άμμος μου και τα παιχνίδια μου, που χώνω κάτω από τα έπιπλα. Τον πάγκο τον αφήνω στη φροντίδα της μαμάς μου
Μπάσσυ

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool