Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Προτείνω να ανεβάσουμε φωτος των γατιών μας ενώ γυμνάζονται...Οραντζελο και Πατούσος , είδα τον πατουσακο να τεντώνεται σαν λαστιχο παρτε και εναν μαπα να γελασετε..(όταν ήταν μικρός και ΠΟΛΥ αδυνατούλης)
343.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προσπαθησα να σας δειξω φωτο:( αλλα πως ανεβαζω κι αλλη ? γιατι ειμαι ασχετη? καλα βλακεια εκανα νομιζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!! πως θα βαλω τις φωτο????????????:hmm:

:)να δω τι εκανα!

Καλε τωρα το πιασα:redface: αυτα δεν ειχαν βρεθει μαζι???????????????????

Όχι, ο δικος μου βρέθηκε μαζι με τον ασπρογκριζούλη αδελφούλη του στη Ν.Ιωνία (αγγελία Ειρήνης), απλά όταν έψαχνα όνομα για τον δικό μου, μου ήρθε στο μυαλό το Σορμπέ (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς που στο φορουμ το είχα διαβάσει) και μου άρεσε, τελικά το ονοματάκι ήταν από ένα αδελφάκι του Λιμόν. Και ο δικός μου γουργουρίζει όλη την ώρα, μα όλη την ώρα!!!:up:

Καλα ειναι πολυ γουτσου:lol:

Τι ομορφος γατουλης,και τι τρυφερα χερακια!

:) Τι αίλουρος είναι αυτός ο Μάπας! Τι λεπτός και σικάτος!:D

Κι επειδή θέλετε να δείτε ΚΙ ΑΛΛΟ,ΚΙ ΑΛΛΟ,ορίστεεεε!

O χοντρούλης και ο φουντωτός είναι ο Πατούσος.
Ο κομψός λόρδος είναι ο Οραντζέλο!:)

Στο αβατάρ,έχω τον Οραντζέλο,σε πιο παλιά φωτογραφία,βέβαια.

Έβαλα και τη φωτογραφία με την καρδιά!:up::lol::lol::lol:

Καλέ πώς τα ξεχωρίζεις;;;Είναι ίδια και είναι κουκλιά!:D:rolleyes::up:

:) Τι αίλουρος είναι αυτός ο Μάπας! Τι λεπτός και σικάτος!:D
Ναι ναι καλά όσο ήμασταν ΛΕΠΤΟΙ τώρα κάπως παχύναμε ..η αλήθεια είναι ότι ο κος Μάπας μας έχει γίνει ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!ΚΟΥΚΛΟΣ:inlove:σαν τον Οράντζελο σας!:D

Κούκλος το "πορτοκαλάκι" σου Κατερίνα!!!Και πρέπει να παχύνετε - οχι πολύ- αλλά το λίγο "τσουπωτό" είναι ωραίο πως να το κανουμε!!!! (a propos εχεισ και pm!!!;))

Είμαστε και μεις εδώ!!!! Ο Ήλιος μας είναι πέρσης αλλά και πορτοκαλούλης προς το μπεζ! μας δεχόσαστε στην παρέα των πορτοκαλιών?? Τώρα η γατομαμά είναι ταξίδι αλλά θα προσπαθήσει να βάλει φωτογραφία. Εχουμε βάλει αλλά είναι στο ποστ "Να σας συστήσω τον Ήλιο".
Είναι ο Ήλιος ένας μικρός τζαναμπετάκος, ένας ζωηρούλης, ένα λουκουμαδάκι, ένα πανέξυπνο γατουλάκι με μεγάλα πανέμορφα μουστάκια, ένας πραγματικός λιονταρούλης. Κάνει παρέα με τον Χουχουδίτο και την Ελίνα κι είναι ευτυχισμένος στο σπιτάκι του. Σε λίγες μέρες θα παρθεί η τελική απόφαση αν θα μείνει στο σπίτι αυτό ή αν θα προχωρήσει σε υιοθεσία.
ΜΠΡΑΒΟ που κάνατε ποστ για τα πορτοκαλένια γατάκια κεραμιδιού και -όπως εμείς- άλλα!

Είμαστε και μεις εδώ!!!! Ο Ήλιος μας είναι πέρσης αλλά και πορτοκαλούλης προς το μπεζ! μας δεχόσαστε στην παρέα των πορτοκαλιών?? Τώρα η γατομαμά είναι ταξίδι αλλά θα προσπαθήσει να βάλει φωτογραφία. Εχουμε βάλει αλλά είναι στο ποστ "Να σας συστήσω τον Ήλιο".
Είναι ο Ήλιος ένας μικρός τζαναμπετάκος, ένας ζωηρούλης, ένα λουκουμαδάκι, ένα πανέξυπνο γατουλάκι με μεγάλα πανέμορφα μουστάκια, ένας πραγματικός λιονταρούλης. Κάνει παρέα με τον Χουχουδίτο και την Ελίνα κι είναι ευτυχισμένος στο σπιτάκι του. Σε λίγες μέρες θα παρθεί η τελική απόφαση αν θα μείνει στο σπίτι αυτό ή αν θα προχωρήσει σε υιοθεσία.
ΜΠΡΑΒΟ που κάνατε ποστ για τα πορτοκαλένια γατάκια κεραμιδιού και -όπως εμείς- άλλα!
οχουτα τα κουτσουνια σου, γλυκα ειναι:rolleyes:και βεβαια ειστε ευπροσδεκτοι:hello: οσοι πιστοι προσελθετε!!!!

Κούκλος το "πορτοκαλάκι" σου Κατερίνα!!!Και πρέπει να παχύνετε - οχι πολύ- αλλά το λίγο "τσουπωτό" είναι ωραίο πως να το κανουμε!!!! (a propos εχεισ και pm!!!;))
:DΚαλέ ο μικρός μου δεν είναι έτσι πλέον...Είναι ενας γεροδεμένος έφηβος!!!!Δες πως τον έχει καβαλήσει η γεροδεμένη εφηβη αδερφή του στην υπογραφή μου!!!!:lol::lol::lol:

καλώς τον, ένας πορτοκαλί ήλιος μας χρειαζόταν σίγουρα στην παρέα.
Αλήθεια, για πες μας Ηλιε. Τα πορτοκαλί γατόνια είναι σπάνια στην ράτσα σου;

Οραντζέλο (σε περσινές φωτογραφίες,όμως) και Πατούσος (μικρός) ;):D

Συνημμένα

• DSCF6276.jpg
    DSCF6276.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCF7142.JPG
    DSCF7142.JPG
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF7184.JPG
    DSCF7184.JPG
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCF0790.JPG
    DSCF0790.JPG
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF0791.JPG
    DSCF0791.JPG
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Πατούσος (μικρός) ;):D

Αχ, θα πάθω συγκοπή με το γατί αυτό. Δεν είναι παιδί, πάει και τελείωσε! Είναι θαύμα!

Είχατε δεν είχατε, γίνατε ξεχωριστό θέμα πορτοκαλόγατα:|:|Ορίστε, και τί καταλάβατε, όλο πορτοκαλί, και πορτοκαλί, και κιτρινοπρτοκαλί και δώστου πορτοκαλοκίτρινο:PΠορτοκάλισε το μάτι μου:cool::cool:Ενώ, άμα κάνουμε ξεχωριστό θέμα εμείς οι ταρταρούγες και calicos γατούλες, μία όμοια δεν θα βρείτε. Και μάλλον πρέπει να κάνουμε, γιατί εσείς, εκτός του ότι όλοι φοράτε την ίδια στολή, είσαστε 99/100 αγόρια, ενώ, εμείς είμαστε στο 100/100 κορίτσια:up::up::up: Ας πούμε, εσείς είστε το Κολλέγιο και εμείς το Αρσάκειο, το "Αρρένων" και το "Θηλέων":lol:
ΜΠΑΣΣΕΤ

Είχατε δεν είχατε, γίνατε ξεχωριστό θέμα πορτοκαλόγατα:|:|Ορίστε, και τί καταλάβατε, όλο πορτοκαλί, και πορτοκαλί, και κιτρινοπρτοκαλί και δώστου πορτοκαλοκίτρινο:PΠορτοκάλισε το μάτι μου:cool::cool:Ενώ, άμα κάνουμε ξεχωριστό θέμα εμείς οι ταρταρούγες και calicos γατούλες, μία όμοια δεν θα βρείτε. Και μάλλον πρέπει να κάνουμε, γιατί εσείς, εκτός του ότι όλοι φοράτε την ίδια στολή, είσαστε 99/100 αγόρια, ενώ, εμείς είμαστε στο 100/100 κορίτσια:up::up::up: Ας πούμε, εσείς είστε το Κολλέγιο και εμείς το Αρσάκειο, το "Αρρένων" και το "Θηλέων":lol:
ΜΠΑΣΣΕΤ
:mad: :mad: :mad: Τί γυρεύετε στο ποστ μας κυρία Μπασσετ; Να συνεννοηθείτε με τη μαμά μου και την αδελφή μου να ανοιξετε δικό σας αν θέλετε. Παλιοζηλιαρες που ειστε τα κοριτσια. Μην μας δείτε να κανουμε κάτι αμεσως να αντιγράψετε:down:
:P

Κι ο Αλαντίν δηλώνει παρών! Καλέ πότε το ανοίξατε το θέμα και δεν το πήρα πρέφα?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back