dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Αστείες φωτογραφίες με τον Οραντζέλο![]()
Αμα τα ζουμπιξω θα βγαλουνε χυμο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γουναρικό πορτοκαλί και δυό πράσινα μάτια,
μου κλέβουν την καρδούλα μου, με κάνουνε κομμάτια!
Τι όμορφο ανήψι έχω καλέ!!!! Φτού Φτού να μην σε ματιάσω!!!!![]()
ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙ![]()
Ευχαριστούμε κορίτσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με πήγαν στο γιατρό, ήμουν φρόνιμος πολύ, και ο καλός γιατρούλης - γγρρρ
- είπε στους περήφανους γονείς μου ότι είμαι ημιαιμο Τούρκις Βαν παρακαλώ
,Ναι ναι και εγώ τώρα το έχω πάρει επάνω μου και καμαρώνω γιατί είμαι πορτοκαλόγατος και Τούρκις Βαν μαζί!!! Σας φιλώ όλους γλυκά
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γειά σας σύντροφοι πορτοκαλόγαταΣήμερα η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με πήγαν στο γιατρό, ήμουν φρόνιμος πολύ, και ο καλός γιατρούλης - γγρρρ
- είπε στους περήφανους γονείς μου ότι είμαι ημιαιμο Τούρκις Βαν παρακαλώ
,
Ναι ναι και εγώ τώρα το έχω πάρει επάνω μου και καμαρώνω γιατί είμαι πορτοκαλόγατος και Τούρκις Βαν μαζί!!! Σας φιλώ όλους γλυκά
:cry::cry::cry:Θέλουμε κι εμείς Τούρκις Βαν. Αφού ίδια φάτσα έχουμε καλέ

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry:Θέλουμε κι εμείς Τούρκις Βαν. Αφού ίδια φάτσα έχουμε καλέ![]()
Βάλτε καμια φωτο να σας καμαρώσουμε, να δουμε πόσο μοιάζουμε,

Θα βάλουμε και εμείς καινούργιες μας φωτό, μόλις βρει η μαμά μου το βρωμοκαλώδιο της φωτογραφικής - όχι δεν το πηρα εγώ το καλώδιο -
η μαμά μου είναι ξεμιαλισμένη και το έχασε
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βάλτε καμια φωτο να σας καμαρώσουμε, να δουμε πόσο μοιάζουμε,
Θα βάλουμε και εμείς καινούργιες μας φωτό, μόλις βρει η μαμά μου το βρωμοκαλώδιο της φωτογραφικής - όχι δεν το πηρα εγώ το καλώδιο -η μαμά μου είναι ξεμιαλισμένη και το έχασε
![]()
Καλέ έχουμε βάλει αν πας πολύ λίγο πιο πίσω στο θέμα. Και σήμερα βάλαμε μια καινούρια παρέα με την σκυλίτσα μας στο Κεραμιδιού μάνιακς

tzoutzou
Διάσημο μέλος
πλακα εχει!ηξερες οτι τζουτζου στα αφρικανικα λενε τα μαγια και στην αμερικη λενε το φυλαχτο? αρα παιχτο κι εσυ ψαγμενη και μην κολλας καθολου!!
![]()
ΜΑΓΙΑ?
Ελα ρε!!!!!!Τελειο!!!Και για αλλη μια φορα καταληγω στο "τιποτα δεν ειναι τυχαιο"!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω whity για τις πληροφοριες!!!!Τωρα θα το παιζω και πολυ ψαγμενη!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Εδώ σας παρουσιάζω τον άντρα που "έφτυνε" όλες τις γυναίκες

(του site ως επι το πλείστον!!!) και του οποίου την μουστάκα έχω την αποστολή και τιμή να κουβαλάω στο πορτοφόλι μου και να διαφυλάσσω με θυσία της ζωής μου ακόμα ,αν χρειαστεί!!!
stellak
Διάσημο μέλος
Ό,τι και να κάνει, με τέτοια ομορφιά, του τα συγχωρεί κανείς ΟΛΑ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
κυνηγάμε τα ψάρια, με τις ώρες
Συνημμένα
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)πως σας φαινεται το τσιτσινι μου?
καλα το καινουριο εχει πλακα! οταν σηκωνομαι απ τον καναπε να κατσω στον η/υ παει και καθεται στην θεση μου και χαζευει με τις ωρες τηλεοραση!!
δυστυχως ετσι οπως ειναι τα επιπλα δεν εχω καλη γωνια να τον βγαλω φωτο!
Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Στολη ψαροντουφεκα ποτε θα παρετε να το διευκοληνετε το παιδι στο ψαρεμα?Για δείτε πόσο έξυπνο γατάκι είμαστεκυνηγάμε τα ψάρια, με τις ώρες
![]()
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Στολη ψαροντουφεκα ποτε θα παρετε να το διευκοληνετε το παιδι στο ψαρεμα?
Καλό, δεν το είχα σκεφτεί
Εμείς αντίθετα με το Τσιτσίνι παραπάνω, παρακολουθούμε μόνο Ντοκυμαντέρ, και μάλιστα ζωντανό, επειδή δεν βλέπουμε πολύ TV στο σπιτι, όποτε την ανοίγουμε, ο Σορμπέ στρογγυλοκάθεται στον καναπέ και παρακολουθεί...

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
πα δεν με ρωταει! απο τωρα στα βαθια......χαζευε Θεμο και οταν το πηρα χαμπαρι τον πηγα στο κρεβατι τουΤο τσιτσίνι σου είναι μια γλύκα!!Ελπίζω τουλάχιστον , όταν κάθεται στο χαζοκούτι, να παρακολουθεί επιμορφωτικά προγράμματα ,κατάλληλα, και με τη γονική συναίνεση!!!
.Αντε το ανηλικο που ξεθαρεψε ακομα δεν βγηκε απ τ αυγο! απο σημερα μονο κινουμενα σχεδια

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Αμέσως το θεματάκι του παρακαλούμε!!!!
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ το κουκλάκι μου!!!Σαν βασίλισσα την έχεις!!!Γεια σας! Το θυμάστε το Τρελό Μωρό από Θεσσαλονίκη? Να τη στο καινούριο της σπίτι. Παίζει και γουργουρίζει συνέχεια. Είναι υπέροχη!![]()
Βάζε μας συχνά φωτό της να την καμαρώνουμε!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool