Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Γουναρικό πορτοκαλί και δυό πράσινα μάτια,
μου κλέβουν την καρδούλα μου, με κάνουνε κομμάτια!

Τι όμορφο ανήψι έχω καλέ!!!! Φτού Φτού να μην σε ματιάσω!!!!:D

ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙ:happy::happy::D

Ευχαριστούμε κορίτσια :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας σύντροφοι πορτοκαλόγατα:) Σήμερα η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με πήγαν στο γιατρό, ήμουν φρόνιμος πολύ, και ο καλός γιατρούλης - γγρρρ:mad: - είπε στους περήφανους γονείς μου ότι είμαι ημιαιμο Τούρκις Βαν παρακαλώ :) ,
Ναι ναι και εγώ τώρα το έχω πάρει επάνω μου και καμαρώνω γιατί είμαι πορτοκαλόγατος και Τούρκις Βαν μαζί!!! Σας φιλώ όλους γλυκά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας σύντροφοι πορτοκαλόγατα:) Σήμερα η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με πήγαν στο γιατρό, ήμουν φρόνιμος πολύ, και ο καλός γιατρούλης - γγρρρ:mad: - είπε στους περήφανους γονείς μου ότι είμαι ημιαιμο Τούρκις Βαν παρακαλώ :) ,
Ναι ναι και εγώ τώρα το έχω πάρει επάνω μου και καμαρώνω γιατί είμαι πορτοκαλόγατος και Τούρκις Βαν μαζί!!! Σας φιλώ όλους γλυκά

:cry::cry::cry:Θέλουμε κι εμείς Τούρκις Βαν. Αφού ίδια φάτσα έχουμε καλέ:D

:cry::cry::cry:Θέλουμε κι εμείς Τούρκις Βαν. Αφού ίδια φάτσα έχουμε καλέ:D

Βάλτε καμια φωτο να σας καμαρώσουμε, να δουμε πόσο μοιάζουμε,:)

Θα βάλουμε και εμείς καινούργιες μας φωτό, μόλις βρει η μαμά μου το βρωμοκαλώδιο της φωτογραφικής - όχι δεν το πηρα εγώ το καλώδιο - :happy: η μαμά μου είναι ξεμιαλισμένη και το έχασε;)

Βάλτε καμια φωτο να σας καμαρώσουμε, να δουμε πόσο μοιάζουμε,:)

Θα βάλουμε και εμείς καινούργιες μας φωτό, μόλις βρει η μαμά μου το βρωμοκαλώδιο της φωτογραφικής - όχι δεν το πηρα εγώ το καλώδιο - :happy: η μαμά μου είναι ξεμιαλισμένη και το έχασε;)

Καλέ έχουμε βάλει αν πας πολύ λίγο πιο πίσω στο θέμα. Και σήμερα βάλαμε μια καινούρια παρέα με την σκυλίτσα μας στο Κεραμιδιού μάνιακς:)

πλακα εχει!:lol: ηξερες οτι τζουτζου στα αφρικανικα λενε τα μαγια και στην αμερικη λενε το φυλαχτο? αρα παιχτο κι εσυ ψαγμενη και μην κολλας καθολου!!:up::up::up:

ΜΑΓΙΑ?:cool: Ελα ρε!!!!!!Τελειο!!!Και για αλλη μια φορα καταληγω στο "τιποτα δεν ειναι τυχαιο"!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω whity για τις πληροφοριες!!!!Τωρα θα το παιζω και πολυ ψαγμενη!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι για να μην νομίζετε πως ενας Τούλης θα λείπει απο το πάνθεον των κοκκινόγατων!!!!

Εδώ σας παρουσιάζω τον άντρα που "έφτυνε" όλες τις γυναίκες:lol::lol: (του site ως επι το πλείστον!!!) και του οποίου την μουστάκα έχω την αποστολή και τιμή να κουβαλάω στο πορτοφόλι μου και να διαφυλάσσω με θυσία της ζωής μου ακόμα ,αν χρειαστεί!!!

3yne3ynemistamatas.JPG

DSC03638.JPG

Stonfysikomouxwro.jpg

_806472.jpg

CopyofDSC00258.JPG

MICKEY094.jpg

MICKEY109.jpg

MICKEY090.jpg

_686688.jpg

.jpg

Τώρα τι να πούμε για τον άντρα αυτό ... που έφτυνε όλες τις γυναίκες...:rolleyes: Ό,τι και να κάνει, με τέτοια ομορφιά, του τα συγχωρεί κανείς ΟΛΑ!

Για δείτε πόσο έξυπνο γατάκι είμαστε:up: κυνηγάμε τα ψάρια, με τις ώρες:up:

Συνημμένα

• AA-Picture 015.jpg
    AA-Picture 015.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • BB-Picture 007.jpg
    BB-Picture 007.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • GG-Picture 017.jpg
    GG-Picture 017.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 25
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)πως σας φαινεται το τσιτσινι μου?
καλα το καινουριο εχει πλακα! οταν σηκωνομαι απ τον καναπε να κατσω στον η/υ παει και καθεται στην θεση μου και χαζευει με τις ωρες τηλεοραση!!:lol: δυστυχως ετσι οπως ειναι τα επιπλα δεν εχω καλη γωνια να τον βγαλω φωτο!:lol:

Συνημμένα

• grace files 702.jpg
    grace files 702.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 30
  • grace files 664.jpg
    grace files 664.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • grace files 656.jpg
    grace files 656.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 32
Το τσιτσίνι σου είναι μια γλύκα!!Ελπίζω τουλάχιστον , όταν κάθεται στο χαζοκούτι, να παρακολουθεί επιμορφωτικά προγράμματα ,κατάλληλα, και με τη γονική συναίνεση!!!

Για δείτε πόσο έξυπνο γατάκι είμαστε:up: κυνηγάμε τα ψάρια, με τις ώρες:up:
Στολη ψαροντουφεκα ποτε θα παρετε να το διευκοληνετε το παιδι στο ψαρεμα?

Στολη ψαροντουφεκα ποτε θα παρετε να το διευκοληνετε το παιδι στο ψαρεμα?

:up: Καλό, δεν το είχα σκεφτεί:)
Εμείς αντίθετα με το Τσιτσίνι παραπάνω, παρακολουθούμε μόνο Ντοκυμαντέρ, και μάλιστα ζωντανό, επειδή δεν βλέπουμε πολύ TV στο σπιτι, όποτε την ανοίγουμε, ο Σορμπέ στρογγυλοκάθεται στον καναπέ και παρακολουθεί... ;)

Το τσιτσίνι σου είναι μια γλύκα!!Ελπίζω τουλάχιστον , όταν κάθεται στο χαζοκούτι, να παρακολουθεί επιμορφωτικά προγράμματα ,κατάλληλα, και με τη γονική συναίνεση!!!
πα δεν με ρωταει! απο τωρα στα βαθια......χαζευε Θεμο και οταν το πηρα χαμπαρι τον πηγα στο κρεβατι του:lol:.Αντε το ανηλικο που ξεθαρεψε ακομα δεν βγηκε απ τ αυγο! απο σημερα μονο κινουμενα σχεδια:lol::lol::lol::lol:

Γεια σας! Το θυμάστε το Τρελό Μωρό από Θεσσαλονίκη? Να τη στο καινούριο της σπίτι. Παίζει και γουργουρίζει συνέχεια. Είναι υπέροχη!:up:

Συνημμένα

• DSC00712.jpg
    DSC00712.jpg
    203,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC00733.jpg
    DSC00733.jpg
    179,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC00736.jpg
    DSC00736.jpg
    195,8 KB · Εμφανίσεις: 37
Μωρέ τί μωρό ειν' τούτο!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Αμέσως το θεματάκι του παρακαλούμε!!!!

Χθες είχα κόσμο στο σπίτι και η μικρή τρελάθηκε! Χαιδεύτηκε σε όλους, έπαιξε με όλους, κοιμήθηκε πάνω σε όλους. Είναι σκέτη γλύκα!

δεν στα έλεγα εγώ καλέ είναι βουτυρόγατα τα πορτοκαλάκια:)

Γεια σας! Το θυμάστε το Τρελό Μωρό από Θεσσαλονίκη? Να τη στο καινούριο της σπίτι. Παίζει και γουργουρίζει συνέχεια. Είναι υπέροχη!:up:
Αχ το κουκλάκι μου!!!Σαν βασίλισσα την έχεις!!!:up:Βάζε μας συχνά φωτό της να την καμαρώνουμε!!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back