whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΤΤΤΕΛΕΙΑ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αυτή η ροζ γλωσσίτσα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Ace αυτό το γατί είναι που θα'ρθει να πιάσει το ποντίκι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το νεο μας κρεβατι για τις ζεστες μερες!!!!!!![]()
Καλέ δεν είναι κρεβάτι...spa είναι!

Μόλις ετοιμάζεται και για μιά κούρα ομορφιάς!!!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι Ace η φωτογραφία είναι φανταστική!!!
Αυτή η ροζ γλωσσίτσα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Ace αυτό το γατί είναι που θα'ρθει να πιάσει το ποντίκι???![]()

Thanks!Ναι η συγκεκριμένη δεσποινίς (Ντάλια) είναι ΤΡΟΜΕΡΗ κυνηγός!Ότι κινείται πυροβολείται...really!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεχομαι!!!!!!!!!!Garfield σε παντρεύομαι...![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Thanks!Ναι η συγκεκριμένη δεσποινίς (Ντάλια) είναι ΤΡΟΜΕΡΗ κυνηγός!Ότι κινείται πυροβολείται...really!
Ace η "συγκεκριμένη δεσποινίδα" είναι, που μας προτίνεις να έρθει στο οικόπεδο μας στο χωριό, να μας εξολοθρεύσει το ποντίκι???

Μα αυτή είναι η όμορφη Ντάλια!!!

Για τα μάτια της οποίας δημιουργήθηκε... ολόκληρο επισόδειο μεταξύ Νόρας και Αρη!

Πες μου τώρα εγώ τι να κάνω???

Θέλω να καλέσω την Ντάλια, να τελειώνουμε μιά για πάντα με το ποντίκι μιά που τα δικά μου έχουν "σηκώσει ψηλά τις πατούσες" και δηλώνουν αδυναμία!

Αλλά αν "παρεκτραπεί" ο Αρης
, εγώ πώς καθαρίζω μετά με την Νόρα?
Μήπως να την καλέσω και αυτήν να...επιτηρεί τον αρραβωνιαστικό της?

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ace η "συγκεκριμένη δεσποινίδα" είναι, που μας προτίνεις να έρθει στο οικόπεδο μας στο χωριό, να μας εξολοθρεύσει το ποντίκι???
Μα αυτή είναι η όμορφη Ντάλια!!!
Για τα μάτια της οποίας δημιουργήθηκε... ολόκληρο επισόδειο μεταξύ Νόρας και Αρη!
Πες μου τώρα εγώ τι να κάνω???
Θέλω να καλέσω την Ντάλια, να τελειώνουμε μιά για πάντα με το ποντίκι μιά που τα δικά μου έχουν "σηκώσει ψηλά τις πατούσες" και δηλώνουν αδυναμία!
Αλλά αν "παρεκτραπεί" ο Αρης, εγώ πώς καθαρίζω μετά με την Νόρα?
![]()
Μήπως να την καλέσω και αυτήν να...επιτηρεί τον αρραβωνιαστικό της?![]()
Άντε πάλι αυτή η Ντάλια μπροστά μου

Πεθερούλα μου μην την δεχτείτε στο οικόπεδο.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να σώσω τη σχέση μου:cry:
Η μαμα μου δεν μ'αφηνει να έρθω εκεί γιατι ειναι μακρυά

Nora in despair
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην στεναχωριέστε....η Ντάλια άρχισε να γλυκοκοιτά τον Garfield....τον οποίο πρώτη καψουρευτηκέ η Κορίνα μου...κι έχουμε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στις 2 αδερφούλες για τα μάτια του Garfield...
Η Ντάλια έρχεται άμεσα στο οικόπεδο,μπορώ να στείλω και την Κορίνα για να την συγκρατήσει!!!!
Πάντως ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνουμε,είναι συμβουλή της μαμάς μας

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μην στεναχωριέστε....η Ντάλια άρχισε να γλυκοκοιτά τον Garfield....τον οποίο πρώτη καψουρευτηκέ η Κορίνα μου...κι έχουμε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στις 2 αδερφούλες για τα μάτια του Garfield...
Η Ντάλια έρχεται άμεσα στο οικόπεδο,μπορώ να στείλω και την Κορίνα για να την συγκρατήσει!!!!
Πάντως ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνουμε,είναι συμβουλή της μαμάς μας![]()
Tι ωραία νέα!!! Να ζήσετε

Αφου δεν εχεις βλέψεις για τον αγαπημένο μου τότε να γίνουμε κι εμεις φίλες
.Υ.Γ Σωστή η μαμα
Μεγαλώνετε σε ωραίο περιβάλλον, με αρχές
Νόρα η καθυσηχασμένη

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Tι ωραία νέα!!! Να ζήσετε
Αφου δεν εχεις βλέψεις για τον αγαπημένο μου τότε να γίνουμε κι εμεις φίλες.
Υ.Γ Σωστή η μαμαΜεγαλώνετε σε ωραίο περιβάλλον, με αρχές
Νόρα η καθυσηχασμένη![]()
Νοράκι γλυκειά μου νυφούλα, μην ανησυχείς τόσο πολύ για τον Αρη!

Σου δίνω τον λόγω μου ότι θα τον προσέχω για όλο το καλοκαίρι!

Σήμερα ό Αρης είναι πολύ χαρούμενος γιατί του είπα ότι έκλεισα ξενοδοχείο για τις διακοπές μας στην Χαλκιδική και συνενοήθηκα να τον πάρω και αυτόν μαζί με την Μυρτώ.
Αλλά εκεί θα είναι κλεισμένος στο δωμάτιο και μόνο στο μπαλκόνι θα βγαίνει.

Και στο χωριό που θα πάμε μετά τον προσέχει η αδερφή του, να μην κάνει ...ύποπτες παρέες.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η δίποδη πεθερά σου

ELENIP
Διάσημο μέλος
Νοράκι γλυκειά μου νυφούλα, μην ανησυχείς τόσο πολύ για τον Αρη!
Σου δίνω τον λόγω μου ότι θα τον προσέχω για όλο το καλοκαίρι!
Σήμερα ό Αρης είναι πολύ χαρούμενος γιατί του είπα ότι έκλεισα ξενοδοχείο για τις διακοπές μας στην Χαλκιδική και συνενοήθηκα να τον πάρω και αυτόν μαζί με την Μυρτώ.Αλλά εκεί θα είναι κλεισμένος στο δωμάτιο και μόνο στο μπαλκόνι θα βγαίνει.
Και στο χωριό που θα πάμε μετά τον προσέχει η αδερφή του, να μην κάνει ...ύποπτες παρέες.![]()
Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Η δίποδη πεθερά σου![]()

Ευχαριστώ πεθερούλα μου! Αφου θα τον προσέχετε εσείς, δεν φοβάμαι

Και μετα η Μυρτώ που είναι λοχαγός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της...
Μια χαρά.Αν και θα καταπιέστεί λίγο ο κακομοίρης με τόσα μάτια πάνω του!Νόρα
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α! ωραια αφου τα βρηκαν τα ζευγαρια παλι καλα!Tι ωραία νέα!!! Να ζήσετε
Αφου δεν εχεις βλέψεις για τον αγαπημένο μου τότε να γίνουμε κι εμεις φίλες.
Υ.Γ Σωστή η μαμαΜεγαλώνετε σε ωραίο περιβάλλον, με αρχές
Νόρα η καθυσηχασμένη![]()
κι.....αν καταληξουν οι ερωτεμενες γατουλες (ε να μην δημιουργουμε κ διχονιες στην οικογενεια!) μπορουμε να βγουμε κ για γατοκαφε 

τα ζευγαρια! Παντως κοριτσια (μεταξυ μας) αν δεν καταληξετε εγω σας θελω κ τις 2!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να σας θυμίσω ότι η Μυρτώ είναι αρραβωνιασμένη μαζί μου. Εγώ λέγομαι Πάρης και είμαι πορτοκαλόγατος για όσους δεν με γνωρίζουν ή με έχουν ξεχάσειΑ! ωραια αφου τα βρηκαν τα ζευγαρια παλι καλα!κι.....αν καταληξουν οι ερωτεμενες γατουλες (ε να μην δημιουργουμε κ διχονιες στην οικογενεια!) μπορουμε να βγουμε κ για γατοκαφε
τα ζευγαρια!
Παντως κοριτσια (μεταξυ μας) αν δεν καταληξετε εγω σας θελω κ τις 2!![]()

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσια εχω προβλημα! Εδω και 4 μερες ερχεται στο παραθυρι μας ενας μαυρος γατος και τσακωνεται με τον γκαρφιλντκο μου αναμεσα απ τις σιτες (παρεπιπτοντως μου χει σπασει ολες τις γλαστρες για να σκαρφαλωνει!) Αχ τι θα κανω που μου πειραζει το μωρακι μου ο παλιονταης???![]()
'Εχεις βάλει κάπου στην αυλή φαγάκι για αδέσποτα; 'Ερχεται για να φάει;
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι μωρε εχω αλλα εξω απ την αυλη και το σπιτι κι αυτος δεν ειναι της γειτονιας! ερχεται μονο για τον καβγα γμτ!'Εχεις βάλει κάπου στην αυλή φαγάκι για αδέσποτα; 'Ερχεται για να φάει;
kyka
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/posts/5542830/
Είναι ολοπορτόκαλο τιγρέ θηλυκό, κάτι σχετικά σπάνιο αφού 4 στα 5 πορτοκαλί μονόχρωμα τιγρέ είναι αρσενικά.
Είναι έρωτας..

Ένα σπιτάκι και γι' αυτό?
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α! ωραια αφου τα βρηκαν τα ζευγαρια παλι καλα!κι.....αν καταληξουν οι ερωτεμενες γατουλες (ε να μην δημιουργουμε κ διχονιες στην οικογενεια!) μπορουμε να βγουμε κ για γατοκαφε
τα ζευγαρια!
Παντως κοριτσια (μεταξυ μας) αν δεν καταληξετε εγω σας θελω κ τις 2!![]()
Γεια σου ρε Garfield, sex-symbol έχει γίνει...

Μάλλον η Κορίνα θα σε κατακτήσει πιο εύκολα,γιατί η Ντάλια είναι υπεράνω και περισσότερο "γυναίκα-ανεξάρτητη"

Συνεχίζουν όμως να σε γλυκοκοιτάνε και οι δύο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool