Πoρτοκαλόγατα-maniacs

ορθιαααα καλεεε κρατησουυ :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ορθιαααα καλεεε κρατησουυ :lol::lol:

πρωτα μου πετας οτι εχετε γαλαζοπρασινα ματια και μετα μου λες να κρατηθω??:mad::mad::redface::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε τι να κανουμε κοπελια?:cool::mad:φταιμε π ειμαστε ομορφογατα?:cool:
:lol::lol::lol:

Ε τι να κανουμε κοπελια?:cool::mad:φταιμε π ειμαστε ομορφογατα?:cool:
:lol::lol::lol:

σωστα δεν φταιτε εσεις!!η μανα σου φταιει που μας τα πεταει στα μουτρα!:mad::lol::lol:

Να 'μαστε κ εμεις!!

γεια σας !!! ειμαι ο Αρης και ειμαι ενας ομορφος πορτοκαλογατος 7 μηνων!:D χαιρομαι που μπαινω κι εγω στο κλαμπ με τα αλλα πορτοκαλογατακια!!
DSC02990i.jpg

DSC03016.jpg

DSC02959.jpg

γεια σας !!! ειμαι ο Αρης και ειμαι ενας ομορφος πορτοκαλογατος 7 μηνων!:D χαιρομαι που μπαινω κι εγω στο κλαμπ με τα αλλα πορτοκαλογατακια!!
DSC02990i.jpg

DSC03016.jpg

DSC02959.jpg

:blink::blink::blink: Αρηηη δεν ερχεσε καμια βολτα Αθηνα μερια??:whistle::whistle::whistle:

:blink::blink::blink: Αρηηη δεν ερχεσε καμια βολτα Αθηνα μερια??:whistle::whistle::whistle:

μα βεβαια, ενα τσιγαρο δρομος ειναι:P:P:lol::lol:

μα βεβαια, ενα τσιγαρο δρομος ειναι:P:P:lol::lol:

και στην συγκεκριμενη περιπτωση μια κονσερβα δρομος!:cool::P:lol::lol:

DSC02990i.jpg

DSC03016.jpg

DSC02959.jpg

Τι όμορφος που είναι ο συνονόματος μας Αρούλης! Και μοιάζει εκπληκτικά με τον δικό μου Άρη στην ηλικία του, αν εξαιρέσεις το πιό μακρύτριχο τρίχωμα και το σημαδάκι στην μυτούλα.Έχουν την ίδια αθώα έκφραση και το ίδιο γλυκό μουσουδάκι.;):D
Δες μας στην ηλικία 6 μηνών λίγο πριν τον υιοθετήσω επίσημα πιά.
Δεν μοιάζουν;;;;):D

Και η άλλη γατούλα μοιάζει πολύ στην αδερφή του Άρη, την Αίντα που δεν υπάρχει πιά.:(

Ο "δικός σας" Άρης ζεί μόνιμα στην Κύπρο;;;:)
Πες μας δυό λόγια για να τον γνωρίσουμε καλύτερα!!!;):D:D:D

στο υφος και την γλυκητιτα μοιαζουν παρα πολυ!!!:):)
ο αρης ζει μονιμα κυπρο, στην αυλη της μαμας μου, μαζι με την αδερφη του την Καλλυ, την μαμα του την Μαλου, την θεια Σισσυ, τον εξαδερφο Τiger, και την γιαγια Λουλου! πριν 3 βδομαδες περιπου στειρωθηκε και αυτος και η αδερφουλα του! ειναι πολυ γλυκο γατακι, του αρεσουν τα χαδια αλλα και τα παιχνιδια παρα πολυ, αν και η αδερφη του ειναι ακομη πιο ζωηρη απο αυτον. επισης η γουνα του ειναι υπεροχη γιαυτο θελεις να τον ζουλας με τις ωρες!!!:D

στο υφος και την γλυκητιτα μοιαζουν παρα πολυ!!!:):)
ο αρης ζει μονιμα κυπρο, στην αυλη της μαμας μου, μαζι με την αδερφη του την Καλλυ, την μαμα του την Μαλου, την θεια Σισσυ, τον εξαδερφο Τiger, και την γιαγια Λουλου! πριν 3 βδομαδες περιπου στειρωθηκε και αυτος και η αδερφουλα του! ειναι πολυ γλυκο γατακι, του αρεσουν τα χαδια αλλα και τα παιχνιδια παρα πολυ, αν και η αδερφη του ειναι ακομη πιο ζωηρη απο αυτον. επισης η γουνα του ειναι υπεροχη γιαυτο θελεις να τον ζουλας με τις ωρες!!!:D

Τι υπέροχη γατοοικογένεια!:up::up::up:
Σε μας δυστυχώς είναι πολύ πιό άσχημα τα νέα.:(
Ούτε η μαμά του Άρη ,ούτε η αδερφή του τα κατάφεραν....:(:(:(
έμεινε μοναχούλης του, ο Άρης.:(
Αλλά ευτυχώς .....αυτός ζεί και βασιλεύει!!!:D:D:D

Έβελυν, να χαίρεστε όλη αυτήν την υπέροχη γατοπαρέα!:D
Και για ένα πλήρες φωτορεπορταζ, να γνωρίσουμε όλο το γατοσοί...δεν θα λέγαμε όχι!;):cool::lol:

Τι υπέροχη γατοοικογένεια!:up::up::up:
Σε μας δυστυχώς είναι πολύ πιό άσχημα τα νέα.:(
Ούτε η μαμά του Άρη ,ούτε η αδερφή του τα κατάφεραν....:(:(:(
έμεινε μοναχούλης του, ο Άρης.:(
Αλλά ευτυχώς .....αυτός ζεί και βασιλεύει!!!:D:D:D

Έβελυν, να χαίρεστε όλη αυτήν την υπέροχη γατοπαρέα!:D
Και για ένα πλήρες φωτορεπορταζ, να γνωρίσουμε όλο το γατοσοί...δεν θα λέγαμε όχι!;):cool::lol:

ευχαριστουμε νικη μου, λυπαμαι για την αδερφη και την μαμα του Αρη..οταν ζουν εξω ειναι πολλοι οι κινδυνοι δυστυχως..:(
πλουσιο φωτορεπορταζ εβαλα εδω!!:):):) https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36048&page=288

DSC02990i.jpg

DSC03016.jpg

DSC02959.jpg

Evelyn που το βρήκες αυτό το γατόνι???:blink::blink::blink::blink: καταλαβαίνεις τι σκέφτηκα μόλις το είδα..:happy::happy:
Είναι ίδιος με τον σομπεδάκο, με εξαίρεση την μυτούλα που έχει μουτζουράκι:blink::blink::blink: μα ίδιος όμως..
Είναι αδεσποτάκι? :/:

Evelyn που το βρήκες αυτό το γατόνι???:blink::blink::blink::blink: καταλαβαίνεις τι σκέφτηκα μόλις το είδα..:happy::happy:
Είναι ίδιος με τον σομπεδάκο, με εξαίρεση την μυτούλα που έχει μουτζουράκι:blink::blink::blink: μα ίδιος όμως..
Είναι αδεσποτάκι? :/:
οντως μοιαζουν παρα πολύ!!:)
δεν ξερω αν μπορεις να πεις οτι ειναι αδεσποτος, ειναι 1 απο τα 6 γατακια που φροντιζει η μαμα μου..βεβαια ζουν στην αυλη, αλλα προσπαθει να τα φροντισει οσο γινεται:)

Γειας σας γεια σας πορτοκαλογονεις!!!! Εδω ειμαι κι εγω...:). Χαθηκαμε γιατι δεν εχω πλεον ιντερνετ.:(. Ο Γκαρφιλντ εχει γινει εντελως γομαρακι, χοντρουλης κι οπως παντα γλυκουλης. Οταν μπορεσω θα σας βαλω και φωτο να δειτε τι κουκλος εγινε!!!!!!!!!!!!!!!!

Δειτε το γλυκυτατο Πικατσουλινι!
017.jpg
018.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε το γλυκυτατο Πικατσουλινι!
017.jpg
018.jpg

:eek::eek::eek: τι κουκλος ειναι αυτος?? :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

ποιανου ειναι???:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι κουκλος,ειναι κουκλα,της Ελενας (elvenstar).

Δεν ειναι κουκλος,ειναι κουκλα,της Ελενας (elvenstar).

ops! λαθος!:redface::redface::redface: απλα εχω συνηθησει να βλεπω πορτοκαλογατα και να σκεφτομαι οτι ειναι αρσενικα..:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back