le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Το μαξιλάρι που βλέπετε στη τελευταία φωτογραφία είναι ο μεγάλος έρωτας της Ρόκυ. Από όταν της το έδωσα το ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δεν το αποχωρίζεται λεπτό. Να φανταστείτε σήμερα της το πήρα μερικές ώρες για να καθαρίσω και όταν της το γύρισα πίσω το βράδυ και συγχρόνως της έβαλα και φαγητό (και παρ'ότι ήταν η καθιερωμένη της ώρα για να φάει και φυσικά πεινούσε) παράτησε το πιάτο της και πήγε και θρονιάστηκε πάλι στο μαξιλάρι της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα....μαρη κουμπαρα...ακομα και στα σκυλακια κανεις προξενιο;;;Είναι πανέμορφη , είναι γλύκα!![]()
Να την χαίρεσαι κουμπάρα!
Και μην νομίσεις ότι θα την αφήσουμε έτσι!
Θα της κάνω προξενιό με τον Ταζ
Αλλά κάτσε να μεγαλώσει λίγο και αυτός, να μάθει να κατουράει στο σωστό μέρος, και μετά οι έρωτες!
(αλλά ήδη το ψήνω με πμ)
αχαχχααχχαχαχαχαχα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα....μαρη κουμπαρα...ακομα και στα σκυλακια κανεις προξενιο;;;![]()
Νομίζω πάντως πως πρέπει να φτιάξουμε ειδικό βραβείο για τα επιτυχημένα προξενιά που κάνει η Μαρίνα.

Βραβείο "Χρυσού Κουφέτου".

marina289
Περιβόητο μέλος
Ακόμα καλύτερα! Σαν φυσικό μποτοξάκι θα λειτουργήσει για την (μιλφάρα) Ρόκυ σου το κονέ με τον πιπινοΤάζ!Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Και ιδιαιτέρως φυσικά την κουμπάρα που θέλει να μας αποκαταστήσει με το πιτσιρικάκι. Αν δεν κάνω λάθος ο Ταζ είναι μωρό, σωστά??Γιατί εμείς τα 6 (ναι ντε..χρόνια) πρέπει να τα έχουμε κλείσει.

Εννοείται!Ε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα....μαρη κουμπαρα...ακομα και στα σκυλακια κανεις προξενιο;;;![]()

Αν στραβώσει το πράμα με Ρόκυ και Ταζ, θα στραφώ στην Πανδώρα της Pennylane!

Για την ώρα καλύπτομαι πλήρως με τον τίτλο ¨επιφανές μέλος¨Νομίζω πάντως πως πρέπει να φτιάξουμε ειδικό βραβείο για τα επιτυχημένα προξενιά που κάνει η Μαρίνα.
Βραβείο "Χρυσού Κουφέτου".![]()

elenidn
Νεοφερμένο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

Άλλο ένα πετυχημένο προξενιό!
Περιμένω να βάλεις φώτο του, και θα το ανακοινώσω επίσημα!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως αν συμφωνεί η κηδεμόνας του Ταζ εγώ δεν φέρνω καμία αντίρρηση!!Μια χαρά μας φαίνεται το τεκνάκι και θα του μάθουε και όλα τα κόλπα. Διότι μπορεί τώρα να έχουμε σπίτι και να λιώνουμε στα μαξιλάρια,αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε την καταγωγή μας και πάντα μπορούμε να κάνουμε τα κόλπα του δρόμου(μόνο σε αυτούς που πρέπει βεβαίως βεβαίως)!!

marina289
Περιβόητο μέλος
Άλλο ένα πετυχημένο προξενιό τελεσφόρησε !
Μιλφάρα είναι υποκοριστικό ,βγαίνει από το μιλφέιγ το γλυκό...Μιλφάρα????? What is this κυρία Ντένη μου??

και το λες για μια γυναίκα όταν θέλεις να πεις ότι είναι γλυκιά σαν μιλφειγ...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μιλφάρα είναι υποκοριστικό ,βγαίνει από το μιλφέιγ το γλυκό...
και το λες για μια γυναίκα όταν θέλεις να πεις ότι είναι γλυκιά σαν μιλφειγ...![]()
Ναι ναι!
Ακριβώς αυτό σημαίνει!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Όχι, βρε!
Δεν μας την κακοχαρακτηρίζει καθόλου, το αντίθετο θα έλεγα!

marina289
Περιβόητο μέλος
)όπως καταλαβαίνεις η έκβαση του προξενιού είναι στο χέρι σου ... (στο ένα χέρι το τσιγάρο, στο άλλο η έκβαση του προξενιού)
Κανόνισε. Πρόσεξε τί θα πεις....

marina289
Περιβόητο μέλος

Όταν έγραφα το μήνυμα , είχες ήδη απαντήσει (και πολύ σωστά μάλιστα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Άντε η Ραλλού αποκαταστάθηκε, η γατούλα μου αποκαταστάθηκε με τον Οδυσσέα, να δώσω και την Ρόκυ να ησυχάσω και εγώ!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πιστεύω όμως να μεγαλοδείχνει ο πιτσιρικάς..γιατί τότε δεν θα τον θέλουμε!!!![]()
Ώπα!
Τον θέλει και να μικροδείχνει;
Προβλέπω να τον τραγανίσει κανονικά η Ρόκυ...

marina289
Περιβόητο μέλος
το εξέλαβα σαν ενδοιασμό, αναστολή και επιφύλαξη...Αν δεν κάνω λάθος ο Ταζ είναι μωρό, σωστά??Γιατί εμείς τα 6 (ναι ντε..χρόνια) πρέπει να τα έχουμε κλείσει.
Πού να ξέραμε ότι η κυρία ήθελε απλά να ...σιγουρευτεί ότι ο Ταζ είναι πιπίνι για να προχωρήσει ακάθεκτη;;

Όπως και να'χει, το προξενιό έκλεισε και μας χαροποίησε όλους (και κυρίως την Ρόκυ!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ γλύκια να τη χέραισε!!!!!!!!!!
είσαι πολύ τυχερή που έχεις ένα γατούνι να σου κρατάει σύντροφια.
εγώ δεν μπορώ, η αδερφή μου έχει αλεργεία.Και παλύ να την χέραισε!!!!!!
Εεεπ
Αδιαβαστη!

Απο τα συνημμένα. Αλλά μάλλον έκανα μια εξυπνάδα!
Επαναλαμβάνω λοιπόν:
![]()
![]()
![]()
![]()
Χμμμ.. ίσως θάμπωσε η οθόνη σας από την ομορφάδα της.. για αυτό δεν φαίνονταν οι φωτογραφίες!!
Σου μοιάζει με γατί εσένα?!?!?!?!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Το καλοκαίρι με κάνουν κάπως έτσι:
Λένε ότι το κάνουν για να μην ζεσταίνομαι. Μα καλά, δεν σκέφτονται ότι για μία δεσποινίδα σαν και εμένα το παν είναι η ομορφιά???Και έτσι φαίνονται και τα περιττά μου κιλάκια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool