Ρόκυ..το πιο χαρούμενο πλάσμα!!

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Και ιδιαιτέρως φυσικά την κουμπάρα που θέλει να μας αποκαταστήσει με το πιτσιρικάκι. Αν δεν κάνω λάθος ο Ταζ είναι μωρό, σωστά??Γιατί εμείς τα 6 (ναι ντε..χρόνια) πρέπει να τα έχουμε κλείσει.
Το μαξιλάρι που βλέπετε στη τελευταία φωτογραφία είναι ο μεγάλος έρωτας της Ρόκυ. Από όταν της το έδωσα το ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δεν το αποχωρίζεται λεπτό. Να φανταστείτε σήμερα της το πήρα μερικές ώρες για να καθαρίσω και όταν της το γύρισα πίσω το βράδυ και συγχρόνως της έβαλα και φαγητό (και παρ'ότι ήταν η καθιερωμένη της ώρα για να φάει και φυσικά πεινούσε) παράτησε το πιάτο της και πήγε και θρονιάστηκε πάλι στο μαξιλάρι της.:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφη , είναι γλύκα! :)
Να την χαίρεσαι κουμπάρα!
Και μην νομίσεις ότι θα την αφήσουμε έτσι!
Θα της κάνω προξενιό με τον Ταζ
Αλλά κάτσε να μεγαλώσει λίγο και αυτός, να μάθει να κατουράει στο σωστό μέρος, και μετά οι έρωτες! :crazy:
(αλλά ήδη το ψήνω με πμ :lol: )
αχαχχααχχαχαχαχαχα!!!
Ε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα....μαρη κουμπαρα...ακομα και στα σκυλακια κανεις προξενιο;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα....μαρη κουμπαρα...ακομα και στα σκυλακια κανεις προξενιο;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομίζω πάντως πως πρέπει να φτιάξουμε ειδικό βραβείο για τα επιτυχημένα προξενιά που κάνει η Μαρίνα. ;)
Βραβείο "Χρυσού Κουφέτου". :hehe:

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Και ιδιαιτέρως φυσικά την κουμπάρα που θέλει να μας αποκαταστήσει με το πιτσιρικάκι. Αν δεν κάνω λάθος ο Ταζ είναι μωρό, σωστά??Γιατί εμείς τα 6 (ναι ντε..χρόνια) πρέπει να τα έχουμε κλείσει.
Ακόμα καλύτερα! Σαν φυσικό μποτοξάκι θα λειτουργήσει για την (μιλφάρα) Ρόκυ σου το κονέ με τον πιπινοΤάζ! :lol:

Εννοείται! :P
Αν στραβώσει το πράμα με Ρόκυ και Ταζ, θα στραφώ στην Πανδώρα της Pennylane! :lol:

Νομίζω πάντως πως πρέπει να φτιάξουμε ειδικό βραβείο για τα επιτυχημένα προξενιά που κάνει η Μαρίνα. ;)
Βραβείο "Χρυσού Κουφέτου". :hehe:
Για την ώρα καλύπτομαι πλήρως με τον τίτλο ¨επιφανές μέλος¨ :pfff:
th_7b5d2cf2.png

γιατί να στραβώσει το κονέ ?? έχει ορέξεις ο ταζάκος μας από 2 μηνών... είναι και λευκός κρέμ ταιριάζουνεεεε :) :P

Ωραία!:clapup:
Άλλο ένα πετυχημένο προξενιό!
Περιμένω να βάλεις φώτο του, και θα το ανακοινώσω επίσημα! :D

Μιλφάρα????? What is this κυρία Ντένη μου??
Πάντως αν συμφωνεί η κηδεμόνας του Ταζ εγώ δεν φέρνω καμία αντίρρηση!!Μια χαρά μας φαίνεται το τεκνάκι και θα του μάθουε και όλα τα κόλπα. Διότι μπορεί τώρα να έχουμε σπίτι και να λιώνουμε στα μαξιλάρια,αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε την καταγωγή μας και πάντα μπορούμε να κάνουμε τα κόλπα του δρόμου(μόνο σε αυτούς που πρέπει βεβαίως βεβαίως)!!:redface:

Έκλεισε κομπάρα! :thumbup:
Άλλο ένα πετυχημένο προξενιό τελεσφόρησε !

Μιλφάρα????? What is this κυρία Ντένη μου??
Μιλφάρα είναι υποκοριστικό ,βγαίνει από το μιλφέιγ το γλυκό... :whistle:
και το λες για μια γυναίκα όταν θέλεις να πεις ότι είναι γλυκιά σαν μιλφειγ... :whistle:

Μιλφάρα είναι υποκοριστικό ,βγαίνει από το μιλφέιγ το γλυκό... :whistle:
και το λες για μια γυναίκα όταν θέλεις να πεις ότι είναι γλυκιά σαν μιλφειγ... :whistle:

Ναι ναι!
Ακριβώς αυτό σημαίνει! :hehe::hehe::hehe:

Γιώργο.. αν μας κακοχαρακτηρίζει χωρίς να το καταλαβαίνουμε, πρέπει να μου το πεις τώρα. Μην το δώσω το κορίτσι μου έτσι στα τυφλά και την πάθω στο τέλος.

:hehe::hehe::hehe:
Όχι, βρε!
Δεν μας την κακοχαρακτηρίζει καθόλου, το αντίθετο θα έλεγα! ;)

Γιώργο ( :crazy: )
όπως καταλαβαίνεις η έκβαση του προξενιού είναι στο χέρι σου ... (στο ένα χέρι το τσιγάρο, στο άλλο η έκβαση του προξενιού)
Κανόνισε. Πρόσεξε τί θα πεις.... ;)

ααααα, ,με πρόλαβες Ζωρζ!! :hehe:
Όταν έγραφα το μήνυμα , είχες ήδη απαντήσει (και πολύ σωστά μάλιστα! :P )

Δε μπορείς να πεις, τα καλύτερα λέω για να πετύχει το προξενιό! :P

Εντάξει λοιπόν παίδες..με πείσατε(λέμε τώρα!!!). Κανω πίσω και το προξενιό προχωράει κανονικά. Αναμένουμε λοιπόν φωτογραφίες του γλυκού μας Ταζ. Δεν πιστεύω όμως να μεγαλοδείχνει ο πιτσιρικάς..γιατί τότε δεν θα τον θέλουμε!!!:clapup::clapup:
Άντε η Ραλλού αποκαταστάθηκε, η γατούλα μου αποκαταστάθηκε με τον Οδυσσέα, να δώσω και την Ρόκυ να ησυχάσω και εγώ!!

Δεν πιστεύω όμως να μεγαλοδείχνει ο πιτσιρικάς..γιατί τότε δεν θα τον θέλουμε!!!:clapup::clapup:

Ώπα!
Τον θέλει και να μικροδείχνει;
Προβλέπω να τον τραγανίσει κανονικά η Ρόκυ... :D:P

Πού να ξέραμε και μεις;; Εγώ στην αρχή αυτό:
Αν δεν κάνω λάθος ο Ταζ είναι μωρό, σωστά??Γιατί εμείς τα 6 (ναι ντε..χρόνια) πρέπει να τα έχουμε κλείσει.
το εξέλαβα σαν ενδοιασμό, αναστολή και επιφύλαξη...
Πού να ξέραμε ότι η κυρία ήθελε απλά να ...σιγουρευτεί ότι ο Ταζ είναι πιπίνι για να προχωρήσει ακάθεκτη;; :P
Όπως και να'χει, το προξενιό έκλεισε και μας χαροποίησε όλους (και κυρίως την Ρόκυ! :D )

Άντε όμως περιμένουμε να μπούμε και στη επίσημη σελίδα των προξενιών για να μην μπορεί καμία άλλη να του κουνήσει την ουρά και να ισχυριστεί μετά ότι δεν γνώριζε περί έρωτος και άλλων δαιμονίων.

Πολύ γλύκια να τη χέραισε!!!!!!!!!!
είσαι πολύ τυχερή που έχεις ένα γατούνι να σου κρατάει σύντροφια.

εγώ δεν μπορώ, η αδερφή μου έχει αλεργεία.Και παλύ να την χέραισε!!!!!!

Εεεπ
Αδιαβαστη!:P

Απο τα συνημμένα. Αλλά μάλλον έκανα μια εξυπνάδα!
Επαναλαμβάνω λοιπόν:

p4100366-jpg.177025

p6140001-jpg.177026

p6140003-jpg.177027

p6140004-jpg.177028

Χμμμ.. ίσως θάμπωσε η οθόνη σας από την ομορφάδα της.. για αυτό δεν φαίνονταν οι φωτογραφίες!!

Σου μοιάζει με γατί εσένα?!?!?!?!

Τελευταία επεξεργασία:
Ευτυχώς που είναι χειμώνας και έχουν αφήσει το καταπληκτικό μου τρίχωμα να είναι μακρύ και είμαι τόσο όμορφη.
Το καλοκαίρι με κάνουν κάπως έτσι:

p7250367-jpg.177176

Λένε ότι το κάνουν για να μην ζεσταίνομαι. Μα καλά, δεν σκέφτονται ότι για μία δεσποινίδα σαν και εμένα το παν είναι η ομορφιά???Και έτσι φαίνονται και τα περιττά μου κιλάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P7250367.JPG
    P7250367.JPG
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 120

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back