Ρόκυ..το πιο χαρούμενο πλάσμα!!

Τόμμυ:

Δεν πειράζει κουκλίτσα μου έτσι με κάνει και μένα η μαμά μου και έχω και εγώ περιττά κιλάκια:redface:
Κοίτα εδώ χάλι :(
hair_cut.jpg

αλλά τι να κάνουμε βλέπεις μας αγαπάνε και μας προσέχουν πρέπει και εμείς αναγκαστικά να ανεχτούμε τα βίτσια τους;)

Καλά τέτοια κουκλίτσα πως μου ξέφυγε εμένα και την πρόλαβε άλλος γαμπρός:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή προξενήτρα του φόρουμ:
Το αγόρι που διάλεξες για εμένα, εξαφανίστηκε και με παράτησε.Έμεινα πάλι μόνη. Εγώ το ηξερα από την αρχή ότι αυτός είναι πολύ νεαρός και κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει μόνο να κάνει το κέφι του. Εσύ όμως επέμενες ότι είναι καλή περίπτωση!!
Τώρα??Τι θα γίνει με εμένα??Τι??
Η βρες αυτόν....ή βρες μου άλλον!!!!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον βρήκα! :D

Κοίτα απλώς ...από πάνω σου....... :whistle:

Θα συμπεθερέψεις με την Κρητικιά συμπεθέρα μου!:D

Στον βρήκα! :D

Κοίτα απλώς ...από πάνω σου....... :whistle:

Θα συμπεθερέψεις με την Κρητικιά συμπεθέρα μου!:D

Ώστε τόσο εύκολα αφήνεις τον Ταζ.. εντάξει λοιπόν, αφού τον αφήνεις εσύ τον αφήνω και εγώ!!!!!!!!!:eek:
Τόμι γλυκέ μου, τι λέγαμε????:redface:

Ώστε τόσο εύκολα αφήνεις τον Ταζ.. εντάξει λοιπόν, αφού τον αφήνεις εσύ τον αφήνω και εγώ!!!!!!!!!:eek:
Τόμι γλυκέ μου, τι λέγαμε????:redface:
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα!!!

Εεεεε δεν υπάρχεις!!!!! :hehe:

Ωπ τι έγινε εδώ έχασα κανένα επεισόδιο? Κοριτσάκι με ζητάει? Εμένα σίγουρα?

tommy_majilari_629292.jpg

Φατσούλα μου γλυκιά εσύ..με τα μακριά σου τα αυτάκια!!!
Θέλω να σου αφιερώσω μια φωτογραφία μου.Έψαχνα ώρα στο άλμπουμ για να μην πω model book μου και μιας και εσύ έχεις αδελφούλα, που την αγαπάς, θέλω να σου αποδείξω ότι και εγώ αγαπάω τα γατάκια και η Ροζαλία θα είναι ασφαλής μαζί μου..
P7250364.JPG

Συνημμένα

• P7250364.JPG
    P7250364.JPG
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • P7250364.JPG
    P7250364.JPG
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 41
Τελευταία επεξεργασία:
Άσε μας βρε Ροκυ! Ας μπορούσες να κάνεις και αλλιώς!... :P
Αφού ξέρουμε όλοι ότι το γατόνι σε έχει (με το ένα το νυχάκι!...) :D

( την κουρεύετε χειμώνα καλοκαίρι; )

Το γατάκι αυτό (αξεπέρστο πλάσμα)την είχε πραγματικά. Αν και ήταν μια σταλιά ασκούσε πολύ μεγάλη επιρροή πάνω της. Γενικά δεν πειράζει καθόλου τις γάτες αλλά τις γαυγίζει (ειδικά αν κινηθούν απότομα), το μικρό ούτε καν που το γαύγιζε. Αν το κρατούσαμε λόγο παραπάνω νομίζω θα κοιμόνταν αγκαλιά.Ήταν βέβαια και αυτός ο διάολος, κολλημένος με τους σκύλους.
Όχι μόνο μία φορά λίγο πριν το καλοκαίρι της παίρνουμε την χαίτη, κυρίως για την ζέστη αλλά και για να δυναμώνει το τρίχωμα.

Οι σκύλοι τις τρέμουν τις γάτες συνήθως, είναι πολύ επιθετικές οι άτιμες...
Θυμάμαι είχα διαβάσει ότι την βρήκες έγγυο...

Και θυμάμαι ότι είσαι και σε καλή γειτονιά!... (πολύ ζηλεύω...:P)

Οι σκύλοι τις τρέμουν τις γάτες συνήθως, είναι πολύ επιθετικές οι άτιμες...
Θυμάμαι είχα διαβάσει ότι την βρήκες έγγυο...

Και θυμάμαι ότι είσαι και σε καλή γειτονιά!... (πολύ ζηλεύω...:P)

Ναι είμαι σε καλή γειτονιά αλλά αυτές τις χαρές τις απολαμβάνει μόνο η γάτα..ο σκύλος δεν βγαίνει έξω μόνος του, γιατί απομακρύνεται πολύ και δεν πρέπει, αφενός λόγω αυτοκινήτων, αφετέρου γιατί κάποιοι τρομάζουν με τους σκύλους. Η μικρή όμως έμαθε από την αρχή έξω και δεν ψήνεται καθόλου για μέσα, εκτός από τώρα που είναι χειμώνας και μας κάνει την τιμή να κοιμάται μέσα τα βράδια.
Πάντως το μαύρο γατάκι είχε πάντα έρωτα με τους σκύλους:
Ιδού η απόδειξη:
Από το σπίτι που υιοθετήθηκε
DSCN0322.jpg

Συνημμένα

• DSCN0322.jpg
    DSCN0322.jpg
    291,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSCN0322.jpg
    DSCN0322.jpg
    291,8 KB · Εμφανίσεις: 54
Βρε το σκατούλι!
(Υπέροχη φωτογραφία!!)

Αγάπη μου γλυκιά χαίρομαι πολύ που δεν έχεις πρόβλημα με την αδερφούλα μου, γιατί είμαι και ο μεγάλος της αδερφός και θα πρέπει να της κάνουμε babysitting πότε πότε...
Θα της πω όταν θα πάει τσάρκα με τον Αχιλλέα της στο παλιό λιμάνι να πάμε και εμείς μαζί να το κάνουμε διπλό το ραντεβού, τι λες?

Τόμμυ γλυκέ μου, εννοείται και διπλό και τριπλό ραντεβού σε όλα μέσα είμαι..Αρκεί να είμαι μαζί σου!

PA020616.JPG
Μα γιατί δεν μου δίνει κανείς εμένα λίγη σημασία.. μπορεί να μην είμαι σαν εσάς (δηλαδή γάτα)αλλά παραμένω γλυκούλα και ενδιαφέρουσα!

Συνημμένα

• PA020616.JPG
    PA020616.JPG
    216 KB · Εμφανίσεις: 59
  • PA020616.JPG
    PA020616.JPG
    216 KB · Εμφανίσεις: 59
Και είσαι πανέμορφο ζουζούνι ψυχούλα μου!!
Θα βοηθούσε όμως αν η μανούλα σου μας πόσταρε και κανένα βιντεάκι σου ή μας έγραφε για τις ζαβολιές σου, έτσι για να σε γνωρίσουμε καλύτερα κι εμείς που ποτέ δεν είχαμε σκυλάκι παραμόνο γάτες.. ;)

Πανεμορφη και παρα πολυ γλυκια!! Η κουτσουνα μου..:D

Και είσαι πανέμορφο ζουζούνι ψυχούλα μου!!
Θα βοηθούσε όμως αν η μανούλα σου μας πόσταρε και κανένα βιντεάκι σου ή μας έγραφε για τις ζαβολιές σου, έτσι για να σε γνωρίσουμε καλύτερα κι εμείς που ποτέ δεν είχαμε σκυλάκι παραμόνο γάτες.. ;)

Κυρία Ριάννα μου.. δεν μου βγάζουνε πολλά βιντεάκια.. όλο αυτές ....τις γάτες τους τραβάνε. Σας υπόσχομαι όμως ότι τώρα που είναι Άνοιξη και όλα είναι πιο όμορφα, θα έχετε σύντομα και από αυτό. Όσο για τις ζαβολιές μου και γενικά για την ζωή μου.. ρωτήστε με και..ορκίζομαι να μην σας κρύψω τίποτα.Θα απαντήσω σε όλα.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι πολύ συγκινητική η ιστορία σας.. τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Μας αρέσει να κάνουμε μεγάλες βόλτες. Τις Κυριακές πάμε και πολύ μακριά και εγώ μάλιστα κουράζομαι από το τόσο περπάτημα και βγάζω την γλωσσίτσα έξω και ενίοτε και αν τα πάρω πολύ στυλώνω τα ποδαράκια μου και δεν θέλω καθόλου να κουνηθώ.
Επίσης είμαι πολύ καλή στο fetching ειδικά αν το αντικείμενο που πρέπει να πιάσω είναι παντόφλα. Βέβαια όταν την πιάνω την παντόφλα δεν την δίνω πίσω - όπως κάνουν όλα τα σκυλάκια που σέβονται τον εαυτό τους- αντ' αυτού πάω με την παντόφλα σε μία γωνία και κάθομαι επάνω της για να μην μου την πάρει κανένας.
Άλλη αγαπημένη συνήθεια είναι να μπαίνω μέσα στο σπίτι και να ξαπλώνω μπροστά ακριβώς από τα πόδια της μαμάς μου. Δεν κουνιέμαι καθόλου γιατί έχω και φουντωτή ουρά και αν αρχίσω τις βόλτες θα κάνω πολλές ζημιές. Οπότε ξαπλώνω, κοιμάμαι και είμαι τόσο χαρούμενη και χαλαρή τότε που ροχαλίζω πολύ δυνατά..τόσο που η μαμά μου κάποια στιγμή ανησύχησε και με πήγε στον γιατρό..αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι, απλά είμαι υπναρού.:whistle:
Τώρα βέβαια φημολογείται ότι στο πάρκο που πάμε βόλτες κάποιοι κακοί άνθρωποι ρίχνουν αυτά τα απαίσια δηλητηριώδη φαγητά και η μαμά μου φοβάται πάρα πολύ και όποτε πάμε βόλτα αν χώσω τα μουτράκια μου σε πυκνά χορτάρια, μέσα στα οποία δεν μπορεί να δει την πιάνει υστερία γιατί φοβάται μην φάω τίποτα επικίνδυνο. Αυτό τις τελευταίες μέρες μας έχει χαλάσει λίγο, διότι εκεί που πηγαίναμε χαλαρές βολτούλες τώρα αυτή είναι μέσα στον πανικό και μου κάνει διάφορες υστερίες. ΄Και εγώ νευριάζω γιατί τα χορτάρια είναι το αγαπημένο μου σημείο.
Πάρτε και μια φωτογραφία απο διακοπές μας στο χωριό, που είναι πολύ ωραία γιατί έχει μεγάλη αυλή να παίζω και να τρέχω όλη μέρα ελεύθερη..
Untitled.png

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    182,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Untitled.png
    Untitled.png
    182,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back