ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει κουκλίτσα μου έτσι με κάνει και μένα η μαμά μου και έχω και εγώ περιττά κιλάκια

Κοίτα εδώ χάλι

αλλά τι να κάνουμε βλέπεις μας αγαπάνε και μας προσέχουν πρέπει και εμείς αναγκαστικά να ανεχτούμε τα βίτσια τους

Καλά τέτοια κουκλίτσα πως μου ξέφυγε εμένα και την πρόλαβε άλλος γαμπρός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Το αγόρι που διάλεξες για εμένα, εξαφανίστηκε και με παράτησε.Έμεινα πάλι μόνη. Εγώ το ηξερα από την αρχή ότι αυτός είναι πολύ νεαρός και κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει μόνο να κάνει το κέφι του. Εσύ όμως επέμενες ότι είναι καλή περίπτωση!!
Τώρα??Τι θα γίνει με εμένα??Τι??
Η βρες αυτόν....ή βρες μου άλλον!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Κοίτα απλώς ...από πάνω σου.......

Θα συμπεθερέψεις με την Κρητικιά συμπεθέρα μου!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Στον βρήκα!
Κοίτα απλώς ...από πάνω σου.......
Θα συμπεθερέψεις με την Κρητικιά συμπεθέρα μου!![]()
Ώστε τόσο εύκολα αφήνεις τον Ταζ.. εντάξει λοιπόν, αφού τον αφήνεις εσύ τον αφήνω και εγώ!!!!!!!!!

Τόμι γλυκέ μου, τι λέγαμε????

marina289
Περιβόητο μέλος
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα!!!Ώστε τόσο εύκολα αφήνεις τον Ταζ.. εντάξει λοιπόν, αφού τον αφήνεις εσύ τον αφήνω και εγώ!!!!!!!!!
Τόμι γλυκέ μου, τι λέγαμε????![]()
Εεεεε δεν υπάρχεις!!!!!

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
houlieta
Δραστήριο μέλος

Αφού ξέρουμε όλοι ότι το γατόνι σε έχει (με το ένα το νυχάκι!...)

( την κουρεύετε χειμώνα καλοκαίρι; )
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Όχι μόνο μία φορά λίγο πριν το καλοκαίρι της παίρνουμε την χαίτη, κυρίως για την ζέστη αλλά και για να δυναμώνει το τρίχωμα.
houlieta
Δραστήριο μέλος
Θυμάμαι είχα διαβάσει ότι την βρήκες έγγυο...
Και θυμάμαι ότι είσαι και σε καλή γειτονιά!... (πολύ ζηλεύω...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Οι σκύλοι τις τρέμουν τις γάτες συνήθως, είναι πολύ επιθετικές οι άτιμες...
Θυμάμαι είχα διαβάσει ότι την βρήκες έγγυο...
Και θυμάμαι ότι είσαι και σε καλή γειτονιά!... (πολύ ζηλεύω...)
Ναι είμαι σε καλή γειτονιά αλλά αυτές τις χαρές τις απολαμβάνει μόνο η γάτα..ο σκύλος δεν βγαίνει έξω μόνος του, γιατί απομακρύνεται πολύ και δεν πρέπει, αφενός λόγω αυτοκινήτων, αφετέρου γιατί κάποιοι τρομάζουν με τους σκύλους. Η μικρή όμως έμαθε από την αρχή έξω και δεν ψήνεται καθόλου για μέσα, εκτός από τώρα που είναι χειμώνας και μας κάνει την τιμή να κοιμάται μέσα τα βράδια.
Πάντως το μαύρο γατάκι είχε πάντα έρωτα με τους σκύλους:
Ιδού η απόδειξη:
Από το σπίτι που υιοθετήθηκε

Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
(Υπέροχη φωτογραφία!!)
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Θα της πω όταν θα πάει τσάρκα με τον Αχιλλέα της στο παλιό λιμάνι να πάμε και εμείς μαζί να το κάνουμε διπλό το ραντεβού, τι λες?
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Θα βοηθούσε όμως αν η μανούλα σου μας πόσταρε και κανένα βιντεάκι σου ή μας έγραφε για τις ζαβολιές σου, έτσι για να σε γνωρίσουμε καλύτερα κι εμείς που ποτέ δεν είχαμε σκυλάκι παραμόνο γάτες..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Και είσαι πανέμορφο ζουζούνι ψυχούλα μου!!
Θα βοηθούσε όμως αν η μανούλα σου μας πόσταρε και κανένα βιντεάκι σου ή μας έγραφε για τις ζαβολιές σου, έτσι για να σε γνωρίσουμε καλύτερα κι εμείς που ποτέ δεν είχαμε σκυλάκι παραμόνο γάτες..![]()
Κυρία Ριάννα μου.. δεν μου βγάζουνε πολλά βιντεάκια.. όλο αυτές ....τις γάτες τους τραβάνε. Σας υπόσχομαι όμως ότι τώρα που είναι Άνοιξη και όλα είναι πιο όμορφα, θα έχετε σύντομα και από αυτό. Όσο για τις ζαβολιές μου και γενικά για την ζωή μου.. ρωτήστε με και..ορκίζομαι να μην σας κρύψω τίποτα.Θα απαντήσω σε όλα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης είμαι πολύ καλή στο fetching ειδικά αν το αντικείμενο που πρέπει να πιάσω είναι παντόφλα. Βέβαια όταν την πιάνω την παντόφλα δεν την δίνω πίσω - όπως κάνουν όλα τα σκυλάκια που σέβονται τον εαυτό τους- αντ' αυτού πάω με την παντόφλα σε μία γωνία και κάθομαι επάνω της για να μην μου την πάρει κανένας.
Άλλη αγαπημένη συνήθεια είναι να μπαίνω μέσα στο σπίτι και να ξαπλώνω μπροστά ακριβώς από τα πόδια της μαμάς μου. Δεν κουνιέμαι καθόλου γιατί έχω και φουντωτή ουρά και αν αρχίσω τις βόλτες θα κάνω πολλές ζημιές. Οπότε ξαπλώνω, κοιμάμαι και είμαι τόσο χαρούμενη και χαλαρή τότε που ροχαλίζω πολύ δυνατά..τόσο που η μαμά μου κάποια στιγμή ανησύχησε και με πήγε στον γιατρό..αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι, απλά είμαι υπναρού.

Τώρα βέβαια φημολογείται ότι στο πάρκο που πάμε βόλτες κάποιοι κακοί άνθρωποι ρίχνουν αυτά τα απαίσια δηλητηριώδη φαγητά και η μαμά μου φοβάται πάρα πολύ και όποτε πάμε βόλτα αν χώσω τα μουτράκια μου σε πυκνά χορτάρια, μέσα στα οποία δεν μπορεί να δει την πιάνει υστερία γιατί φοβάται μην φάω τίποτα επικίνδυνο. Αυτό τις τελευταίες μέρες μας έχει χαλάσει λίγο, διότι εκεί που πηγαίναμε χαλαρές βολτούλες τώρα αυτή είναι μέσα στον πανικό και μου κάνει διάφορες υστερίες. ΄Και εγώ νευριάζω γιατί τα χορτάρια είναι το αγαπημένο μου σημείο.
Πάρτε και μια φωτογραφία απο διακοπές μας στο χωριό, που είναι πολύ ωραία γιατί έχει μεγάλη αυλή να παίζω και να τρέχω όλη μέρα ελεύθερη..

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool