Ρόκυ..το πιο χαρούμενο πλάσμα!!

Αγάπη μου αξιολάτρευτη με τη φουντωμένη σου ουρά.. :inlove::inlove::inlove:
Κάποιες φορές οι μανούλες κάνουν σαν υστερικές (το ξέρω καλά αυτό γιατί είμαι κι εγώ μια απ' αυτές :redface: )
Να την ακους όμως τη μανούλα σου γιατί δεν είναι την παντόφλα που κρατάς πιο γερά αλλά την καρδιά της..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PA020616.JPG
Μα γιατί δεν μου δίνει κανείς εμένα λίγη σημασία.. μπορεί να μην είμαι σαν εσάς (δηλαδή γάτα)αλλά παραμένω γλυκούλα και ενδιαφέρουσα!

Αχ καλέ, αυτό το κουκλί πρέπει να το βλέπουμε πιο συχνά!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια το λέτε??? Ενδιαφέρεστε για μένα παρότι δεν είμαι γάτα????
Αχχχχ...τι ωραία!!!!Τότε με την πρώτη ευκαιρία θα σας βάλω φωτογραφίες μου από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, που είχαμε πάει στο χωριό και εγω υποτίθεται ότι θα έλιωνα στα παιχνίδια αλλά επειδή είμαι τεμπέλα τρύπωνα συνέχεια μέσα στο σπίτι και ξάπλωνα για να κάνω γλύκες σε όλους!!!

Καλε ποιος τα λεει αυτα,πως δεν ενδιαφερομαστε για σενα επειδη δεν εισαι γατα....;...Εισαι ενα γλυκο,ομορφο και αγαπησιαρικο σκυλακι και θα χαρουμε να δουμε τις φωτογραφιες σου.:D:D

Ομορφούλι, φυσικά και σε θέλουμε!! Έχω κι εγώ 3 σκυλιά στων γονιών μου και μου λείπουν...

Ισα ισα,που εγω λατρευω τα σκυλακια.:DΠεριμενουμε,η μαλλον..ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τις φωτο!:kissing:

Θέλω... να... δω... τον... Ρόκυ.......

24505314891365351586865.jpg

Υπογραφή: Brownie.

χαχαχααχαχχααχ....φοβερη φωτο!:hehe::hehe::hehe:

Θέλω... να... δω... τον... Ρόκυ.......

24505314891365351586865.jpg

Υπογραφή: Brownie.

Ομορφη φατσουλα με πολυ γλυκο ονομα.!!!!!!!!!:clapup::clapup:

Παιδιά το όνομά του είναι Brownie!!! Γλυκό όνομα και πράγμα δηλαδή.. :slourp::slourp::slourp:

Χαχαχχα ευχαριστούμε! Αλλά ο Μπράουνι δεν ήρθε να μαζέψει κοπλιμέντα (όσο κι αν της αρέσει, της ψωνάρας... μία ωραιοπάθεια αυτός ο σκύλος, δε φαντάζεστε).
Θέλει Ρόκυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το καλαζάρ χτύπησε και την δική μας πόρτα. Το σκυλάκι μου είναι πολύ άρρωστο!:(

Όχι, ρε γαμώτο... :(
Ο γιατρός τι λέει για την κατάσταση του;
Μπορεί να γίνει κάτι;

:( Βρε το δόλιο... Γιατί λες "πολύ άρρωστο"; Ξέρω σκυλάκια που έζησαν με καλαζάρ....

Λέω πολύ άρρωστο γιατί ο τίτλος είναι πολύ υψηλός (237 με την παλιά μέτρηση 1/1600). Και γιατί κανείς δεν ξέρει αν η θεραπεία θα την πιάσει. Το έχει πολύ καιρό και το κακό είναι ότι δεν είχε και δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Δείχνει μια χαρά. Το βρήκαμε με τυχαίες αιματολογικές εξετάσεις. Αν δεν της είχα κάνει δεν θα φαινόταν τίποτα. Η γιατρός την είχε δει για εμβόλια και δεν κατάλαβε τίποτα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την θεραπεία της!:bigarmhug

Καλή επιτυχία, τότε. Εύχομαι ν'αποδειχτεί ότι το καλαζάρ δεν είναι καταδίκη, όπως έχω δει κι αλλού... Σας εύχομαι το καλύτερο!!
:bigarmhug

Oχι ρε γμτ..:(
Ο γιατρος τη λεει;Θεραπεια θα παρει;

Εννοείται Έφη μου. Θα το παλέψουμε. Απλά τα αποτελέσματα είναι λίγο αβέβαια. Το καλό είναι ότι δεν έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα, όπως νεφρά και συκώτι. Θα ξεκινήσουμε μάλλον με "μιτελφοράν"-ή κάπως έτσι τέλος πάντων και κάτι άλλα χάπια.
Βασικά δεν ξέρω και πολλά πράγματα για την ασθένεια και για την θεραπεία και έχω πελαγώσει. Διαβάζω στο ίντερνετ, ακούω τον γιατρό, μερικές φορές αυτά που λένε δεν ταιριάζουν απόλυτα και βρίσκομαι σε σύγχυση. Θα πάω και σε δεύτερο γιατρό για να βεβαιώσω ότι η αγωγή είναι η καλύτερη δυνατή και θα την ξεκινήσω.

Ο δεύτερος γιατρός επικύρωσε την αγωγή. Σήμερα το απόγευμα πάμε και σε μια τρίτη, που μου είπαν ότι είναι πολύ έμπειρη στην συγκεκριμένη ασθένεια. Τα φάρμακα τα έχω προμηθευτεί και είμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε θεραπεία.
Ο ν.2 γιατρός μου είπε ότι αν ένα σκυλάκι είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο και περνάει καλά, έχει περισσότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί καλά στην αγωγή και να θεραπευτεί. Πρέπει να φροντίσω να είναι πολύ ευτυχισμένο το κοριτσάκι μου!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back