Ρόκυ..το πιο χαρούμενο πλάσμα!!

le chat noir

Τιμώμενο Μέλος

Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
Η (ναι...η είναι) Ρόκυ μας βρέθηκε στην γειτονιά μια ωραία πρωία, τι άλλο αδέσποτη!!! Ήταν κάπως σαν να έπεσε από τον ουρανό. Ήμουν στη Αθήνα θυμάμαι εκείνες τις μέρες και με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου, η οποία μου είπε ότι ένα φοβερό σκυλάκι έχει εμφανιστεί στην γειτονιά και όλο κάθεται στην αυλή μας. Χάρηκα ομολογουμένως στην σκέψη ότι όταν θα επέστρεφα θα την έβλεπα. Πράγματι μετά από 2 περίπου εβδομάδες που γύρισα ήταν ακόμη εκεί. Μόλις την είδα πάγωσα. Πανέμορφη (λευκή με μελί), υπερβολικά φιλική, όλο κουνούσε την ουρίτσα της και ήταν σαν να γελούσε συνέχεια. Την χαρά διαδέχτηκε η απορία. Το σκυλί ήταν καθαρό και φροντισμένο. Μα από που είχε έρθει τέλος πάντων??Δεν φοβόταν, δεν ήταν ιδιαιτέρως λυπημένη, ήταν υγιέστατη, είχε όρεξη για νέες γνωριμίες και ήταν πολύ κοινωνικοποιημένη.
Εδώ στην γειτονιά είχε επαφές με τους πάντες. Όλοι την ταίζαμε, την παίζαμε και αυτή συνόδευε τα παιδια της γειτόνισσας, που ήταν μικρά στο σχολείο. Ομολογουμένως δεν είχα σκεφτεί ποτέ να την υιοθετήσω. Όπως έχω ξαναπει έχω την τύχη να μένω σε μια γειτονιά, που δεν είμαστε συνηθισμένοι σε φόλες και λοιπά δυσάρεστα, οπότε κατά μία έννοια πίστευα – αφελώς ομολογουμένως- ότι το σκυλί θα συνεχίσει να είναι της γειτονιάς.
Παρ’όλα αυτά η κακιά στιγμή δεν άργησε να έρθει. Και η κακιά στιγμή μεταφράζεται σε εγκυμοσύνη. Πέντε κουταβάκια γέννησε η κυρία και ήταν και τα πέντε τα πιο όμορφα ζουζούνια του κόσμου. Την χαρά φυσικά διαδέχτηκε η ανησυχία. Τι θα απογίνονταν όλες αυτές οι ψυχούλες? Και η μανούλα και τα μικρά!! Εγώ δε τότε πηγαινοερχόμουν και στην Αθήνα και δεν είχα πλήρη εικόνα της κατάστασης. Το επόμενο πράγμα, που θυμάμαι, ήταν ότι κάποιος σκέφτηκε να καλέσει την φιλοζωική, προκειμένου να αναλάβει την καρπερή κυρία και τα κουταβάκια της. Η φιλοζωική μας είπε ότι θα τα πάρει όλα και θα τα δώσει για υιοθεσία στην Γερμανία. Αυτό ήταν!! Θυμάμαι τον εαυτό μου να κόβεται στα 2. Πως θα άφηνα το σκυλάκι, που ήταν ήδη σχεδόν 4 μήνες μαζί μας?? Άρχισα δε τότε να ψάχνω τα περί υιοθεσιών στο εξωτερικό. Ομολογουμένως διάβασα πράγματα, που με φόβισαν και με άγχωσαν πολύ. Δεν ήθελα αυτό το χαρούμενο πλάσμα να διατρέξει τον παραμικρό κίνδυνο. Από την άλλη το να κρατήσω και τα κουταβάκια, μου ήταν αδιανόητο. Τότε δε, δεν ήξερα ότι μπορείς να προωθησεις μόνος σου ζωάκια για υιοθεσία. Σκέφτηκα να κρατήσω λοιπόν αυτήν και να πάρει τα κουταβάκια η φιλοζωική. Οι δικοί μου δεν ήθελαν ούτε να το ακούσουν. Και εγώ τότε ήμουν αρκετά πιτσιρίκα για να το απαιτήσω. Η μάνα μου δε, μου έλεγε να δώσουμε την μανούλα και να κρατήσουμε ένα από τα κουταβάκια της, που και πανέμορφα ήταν και μικρά έτσι ώστε να μπορέσουμε να το εκπαιδεύσουμε. Καλά ως προς αυτό, ούτε λόγος!!!Σιγά να μην άφηνα την σκυλίτσα μου μετά από 4 μήνες για να πάρω κουτάβι, επειδή απλά ήταν πιο όμορφο. Για εμένα αυτή ήταν ήδη το δικό μου σκυλάκι. Κάπως έτσι η Ρόκι έγινε μέλος της οικογένειας. Πολύ δύσκολα στην αρχή, καθώς δεν είχα απολύτως καμία ιδέα από σκύλους. Αλλά ακόμη και τώρα δεν έχω καταφέρει να μάθω πολλά πράγματα. Ακόμη δυσκολεύομαι, αλλά το περίεργο είναι ότι αυτή έχει την υπομονή να με εκπαιδεύσει. Μου έχει μάθει ένα σωρό πράγματα και ακόμη και σήμερα με μαθαίνει καινούργια. Πάνω από όλα με έχει μάθει πως είναι να αγαπάς αγνά και άδολα κάποιον και να τον βάζεις πάνω από όλα.
Μάλλον σας έχω κουράσει. Έχω πολλές ακόμη ιστορίες να σας πω για αυτήν (όπως για παράδειγμα την ιστορία του τραγικού ονόματος της. Μα είναι δυνατόν????Θηλυκο σκυλάκι και να την λέμε Ρόκυ?????), τις οποίες θα σας αφηγηθώ εν καιρώ!!!
Προς το παρόν απολαύστε μερικές φωτογραφίες της!!
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απολαύσαμε το κείμενο αλλά οι φωτο που είναι ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τις βλέπω κανονικα..μήπως κάνουν πουλάκια τα μάτια μου??

Ουτε και εγω βλεπω τιποτα..το απολυτο κενο,Με τι browser μπαινεις ναταλια;Τις ανεβασες απο τα συννημενα,αποτο γκαλερυ ή απο το photobucket;

Απο τα συνημμένα. Αλλά μάλλον έκανα μια εξυπνάδα!
Επαναλαμβάνω λοιπόν:

p4100366-jpg.177025

p6140001-jpg.177026

p6140003-jpg.177027

p6140004-jpg.177028

Χμμμ.. ίσως θάμπωσε η οθόνη σας από την ομορφάδα της.. για αυτό δεν φαίνονταν οι φωτογραφίες!!

Συνημμένα

• P4100366.JPG
    P4100366.JPG
    88,2 KB · Εμφανίσεις: 731
  • P6140001.JPG
    P6140001.JPG
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 731
  • P6140003.JPG
    P6140003.JPG
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 729
  • P6140004.JPG
    P6140004.JPG
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 733
Αγαααααααπη μου...μα ειναι μια πανεμορφη σκυλιτσα καλε!!:D..να την χαιρεστε Ναταλια μου..:D

Καλά έκανες και την κράτησες!!! Θα στενοχωριόταν η Ρόκυ αν έχανε τους αγαπημένους της ανθρώπους και το περιβάλλον της:)

Κουκλίτσα η Ρόκυ να τη χαίρεσαι!!!
Και ωραία η ιστορία της!
Την έχετε στειρώσει τώρα πιά?

Εννοείται ότι στειρώθηκε προτού καν μπει στο σπίτι :P. Αν και όταν ήταν πλέον υπό την φροντίδα μου είχε κάνει και άλλα κουταβάκια θα είχα πεθάνει από τύψεις. Αρκετά τα 5 που έκανε όταν ήταν αδεσποτάκι. Πάντως παιδιά, όντως εκείνα τα κουταβάκια ήταν καταπληκτικά και αυτή φοβερή μανούλα!!

Ναταλία, να την χαίρεστε! :)
Είναι πραγματικά πολύ όμορφη! ;)

Πολύ γλύκια να την χαίρεσε !!!!!!!!!!!
είσαι πολύ τυχερή που έχεις ενα γατούνι να σου κρατάει σύντροφια

εγώ δεν μπορώ γιατι η αδερφή μου εχεί αλεργεία . Και παλύ να την χέραισε !!!!!! y:

Πανεμορφη η Ροκυ μια σκυλιτσα με τα ολα της!!!!!Μμμμ....Οντως τα χρωματα της ειναι πολυ-πολυ ομορφα!!!Αχ!!!!!Μελακι μου.....

Σας ευχαριστούμε όλους για τα όμορφα λόγια σας.. είναι πράγματι μια καταπληκτική σκυλίτσα.Μόνο να αγαπάει ξέρει και να κουνάει την ουρίτσα της..
Και όταν κάνει κρύο..σκεπαζόμαστε και καθόμαστε σαν γριούλες!!
pb280053-jpg.177034

Συνημμένα

• PB280053.JPG
    PB280053.JPG
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 257
Είναι πανέμορφη , είναι γλύκα! :)
Να την χαίρεσαι κουμπάρα!
Και μην νομίσεις ότι θα την αφήσουμε έτσι!
Θα της κάνω προξενιό με τον Ταζ
Αλλά κάτσε να μεγαλώσει λίγο και αυτός, να μάθει να κατουράει στο σωστό μέρος, και μετά οι έρωτες! :crazy:
(αλλά ήδη το ψήνω με πμ :lol: )
αχαχχααχχαχαχαχαχα!!!

χαχα...ασε μαρινάκι γιατί το αγόρι μας από τώρα έχει άγριες διαθέσεις...το πόδι μας το έχει ξετινάξει αν κ δε ξέρουμε τι ακριβώς κάνει !!! θα ψάχνουμε σύντομα για νύφη και εμείς !!!:P:P:P:P

Για να μην κάνουν... γούβα τα πόδια σας , -και για το δικό του το καλό-
κάποια στιγμή όταν έρθει η ώρα
προτείνω στειρωσούλα...
αλλά για το πλατωνικόν και το συναισθηματικόν του πράγματος
εγώ την έκανα την πρότασή μου... :pfff:
Αν συμφωνούν και οι δύο πλευρές να το ανακοινώσουμε επίσημα το αίσθημα!
Αγνοείστε το ¨γατό¨ στον τίτλο, όλοι οι καλοί χωράνε! :)

μα από τόσο μικρός να μας ξετινάζει το πόδι ?? τσ τσ ... :P:P:P

Είναι μια κούκλα να τη χαίρεσαι και μπράβο σου που τη μάζεψες την καημένη!!

αχαχαχ μαρίνα με τα προξενιά σου:P

πολύ όμορφη όντως!:D να τη χαίρεστε!

Τι ζουζούνι αγαπησιάρικο είν' αυτό!!! Να σαι καλά κουκλίτσα μου που την μάζεψες απ' το κρύο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back