Ρόκυ..το πιο χαρούμενο πλάσμα!!

Βρε βρε τη Ρόκυ, και σε ντολμαδάκι να της βάλεις το χάπι, ικανή να το ξετυλίξει για να το βγάλει είναι!!! :D
(βέβαια να μην τα λέω δυνατά αυτά μη μ'ακούσει και πάρει ιδέες) :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχα...σε λιγο θα ζητησει και....κοκορετσι!:hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι ναι.. ήρθε η μέρα.. Βαρεθήκαμε και το μοσχάρι με ρύζι!!!!

Χαχαχαα, μωρέ σε βλέπω να της δίνεις σούσι με τα ξυλάκια στο στόμα!!! Τα άτιμα, πώς μας κάνουν ό,τι θέλουν... :)

Ρε δεν ξέρω.Από την μία είναι αστείο, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ζω κάθε μέρα με το άγχος αν θα φάει και συνακόλουθα αν θα πάρει το φάρμακο της. Εν τω μεταξύ έχω το εξής θέμα. Από το σιρόπι πρέπει να παίρνει με βάση το βάρος της 1,9 ml/ημερησίως.Το φάρμακο έχει 60 ml περιεχόμενο. Οπότε αφού θα το πάρει για 28 ημέρες πρέπει να πάρει σύνολο 53,2ml φαρμάκου. Το μπουκάλι με τα 60ml κοστίζει 180 ευρώ. Και πραγματικά σε συνδυασμό με τις εξετάσεις της και όλα τα άλλα έξοδα που έχουν ανακύψει, μου είναι πολύ δύσκολο να της πάρω και καινούργιο. Οπότε αν δεν φάει το φαγητό της ξαφνικά μία μέρα δεν μπορώ έτσι αβασάνιστα να της αλλάξω το φαγητό και να της βάλω καινούργιο φάρμακο.
Γι αυτό προσπαθώ να προβλέψω την όρεξη της για το επόμενο πρωι, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως.
Πάντως σωτήριο το φάρμακο από την μία αλλά αισχροκέρδεια ρε παιδί μου.

Παίζει να της το δώσεις με σύριγγα κατευθείαν στο στόμα; Έστω λίγο λίγο;

Μου είπε ο κτηνίατρος να το αποφύγω γιατί είναι πολύ δυνατό το φάρμακο και υπάρχει ο κίνδυνος να της κάνει ζημιά αν το πάρει εντελώς σκέτο. Βέβαια στην ανάγκη αυτό θα γίνει αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να το αποφύγω για να μην ρισκάρω. 11 μέρες μας έχουν μείνει ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις.

Αν το ανακατέψεις με κάποιο άλλο υγρό; Με γάλα, νερό, ή με πουρέ ή πολροποιημένη κονσέρβα;

Νερό δεν πρόκειται να πίνει τόσο πολύ. Γάλα το ψιλοφοβάμαι σε ποσότητα μην μου κάνει καμιά διάροια και κονσέρβα την οποία την λιώνω και την κάνω σαν πατέ είναι μία από τις επιλογές που χρησιμοποιώ. Απλά αυτός ο σκύλος έχει αυτό το περίεργο πράγμα που εγώ δεν το έχω ξαναδει άλλη φορά. Μπορεί να μείνει πολλές μέρες νηστικός. Συνήθως τα φυσιολογικά σκυλάκια του κόσμου αν δεν φάνε χαλάνε τον κόσμο.Αυτή αν δεν της αρέσει το φαγητό της, μπορεί να μείνει και 2 μέρες νηστική. Και δεν χάνει και το κέφι του το όργιο..Μυστήριο πλάσμα.

Αχ τι να σου πω καλό μου, κουράγιο... Πολτοποίησε όσα μέρη του φαγητού της μπορείς, να τα ανακατεύεις με φάρμακο και μετά με το υπόλοιπο φαΐ, και θα περάσουν οι μέρες... :)

Βασικά Ναταλία μου καμιά θαυματουργή συνταγή δεν υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Μόνο υπομονή κι εσύ που είσαι η μανούλα της και την ξέρεις καλύτερα θα ψάχνεις με πολλή κόπο λύσεις κάθε μέρα.. και θα αγωνιάς...αυτά εχουν οι αρρώστιες.
Όμως σου υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρεις και ότι το σκυλάκι σου θα γίνει καλά. Πάντα βγαίνει ο ήλιος μετά από τη βροχή! :)

ήμερα πήραμε τις επαναληπτικές εξετάσεις της Ρόκυ μετά από 4 μήνες θεραπείας..
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Το παράσιτο υποχώρησε και ο δείκτης από 237 έπεσε σε 59,5.
Είμαι τόσο χαρούμενη. Πάει πάρα πολύ καλά. Τώρα θα συνεχίσουμε τα χάπια για 2 μήνες και μετά τα σταματάμε όλα και κάνουμε ανα το τόσο εξετάσεις. Έχω το πιο δυνατό σκυλάκι του κόσμου..

Μπραβο ναταλια μου,χαιρομαι παρα πολυ!!Χουφτωσε την απο μενα!!:D

Μπράβο, βρε Ναταλία! :D
Αυτό είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο και μακάρι να συνεχίζουν να πηγαίνουν όλα τόσο καλά! :clapup:

Πάνω που είμαστε καλύτερα και χαρήκαμε..χτες είπαμε ναπάμε μια πιο μεγάλη βόλτα για να αρχίσουμε λίγο πιο έντονα την γυμναστική (ο κτηνίατρος είπε ότι έχει αρπάξει και να χάσει κανά δύό κιλά) και έπεσε μέσα σε ένα φρεάτιο!Έχει χαζεψει το ζωντανό!!:P

Αχ βρε Ρόκυ, συγκεντρώσου καλή μου, πώς θα λάμβει η ομορφιά σου στη γειτονιά, αν πηγαίνεις σαν εμένα που όλο κοπανιέμαι δεξιά κι αριστερά;
Θα μου πεις, εσύ έχεις τέσσερα πόδια να συντονίσεις, εγώ μόνο με δύο και τρώω τα μούτρα μου...

Πάντα με υγεία, κούκλα, πολύ χάρηκα με τα καλά νέα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστούμε Γίδι μας. Περπάταγε αμέριμνη, περνάει με τα μπροστά πόδια το φρεάτιο και μάλλον κάτι δεν υπολόγισε καλά στα πίσω. Και βρέθηκε στο φρεάτιο το οποίο ήταν στενό και χωρούσε με τα δύο πόδια μόνο όρθια, με τα πίσω πόδια στον πάτο και τα μπροστά στην επιφάνεια, τεντωμένη σαν σκοινί μπουγάδας.
Τώρα γελάω αλλά μέχρι να την βοηθήσω να βγει και να δω ότι δεν έχει σπάσει τπτ και δεν πονάει, έφαγα μια φρίκη.Εκ των υστέρων όμως μια φωτογραφία θα ήταν πολύ καλή..ελπίζω να μην θεωρηθεί ότι παίζω με τον πόνο της..:redface:

Χεχεχε όχι καλέ, μεταξύ μας... ;)
Αφού είχε εσένα δίπλα της, δεν είχε κάτι να φοβάται. Βρε τη Ρόκυ!!!

Ναταλία μου, άμα περάσατε τα δύσκολα, το φρεάτιο θα σας σταματήσει τώρα; Μπα, δεν νομίζω! Πάντα σιδερένια!!! :)

Ρε παιδιά, αμάν, δεν μπορώ άλλο.Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Στην γειτονιά μου ζούσε ένας πολύ καλός ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος είχε έναν γέρικο σκυλάκο. Αγαπούσε όλα τα ζώα, τάιζε και γατούλες και την Ρόκυ μου, όσο ήταν ακόμη αδεσποτούλα.Την προηγούμενη εβδομάδα, αυτός ο κύριος ξαφνικά, πέθανε. Και ενώ ο σκυλακος είναι γέρος και αρρωστούλης, οι συγγενείς (όχι μακρινοί-ο γιος του), τρεις μόλις ημέρες από τον θάνατο του, τον παράτησαν σε μια φιλοζωική (της κακιάς ώρας-όχι ότι φταίνε κάπου οι άνθρωποι, αλλά όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για ανέσεις).
Εν τω μεταξύ στο fb σε κάποια ομάδα φιλοζωική που είμαι, είπε μια κοπέλα, που ασχολείται με την μέριμνα και πηγαίνει εκεί, ότι ο σκυλάκος σπάραξε, μόλις τον άφησαν και έφυγαν. Έχει σπάσει η καρδιά μου με αύτό το θέμα.
Με τρελλαίνει δε, ότι κηδέψανε τον άνθρωπο το Σάββατο και την Κυριακή είχαν ήδη καταλήξει, ότι θα τον ξαποστείλουν .. Και αναρωτιέμαι.. νιώθουν άραγε καλύτερα, που δεν τον πέταξαν στον δρόμο?Κάνει κάποια διαφορά?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back