kostas_pana
Νεοφερμένο μέλος
γιατι οποιος το εχει δει (το πιγα σε μερικα πετ σοπ και το κοιταξα με ατομαπου ξερουν) μου ειπαν πς ΕΙΝΑΙ ρωσσικος μπλε και υπαρχει τετοια περιπτωση με τα κιτρινα ματια!!!!
και γενικα μολις το ειδε ενα παιδι που δουλευει στο πετ σιτι στιν καβαλας (που φανικε να ξερει πολλα απο γατες, και το εψαξε και σε ενα βιβλιο) με διαβεβαιωσε πως ειναι καθαρο ρωσσικο!!!
τι να πω, μπερδευτικα! απο εκει και πέρα εχω ενα χαρτι απο αυτο που το αγορασα που λεει πως αν ΟΝΤΩΣ δεν ειναι αυτο που ΖΗΤΗΣΑ ειναι υποχρεωμενος να το παρει πισω και να μυφέρει σε 15 μερες ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΙΛΕΙ!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΙΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΙΣ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΜΠΛΕ!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εδώ πουλάνε κανονικά, ημίαιμα γατάκια για ράτσα!! Μέχρι και θηλυκό αντί αρσενικό έχω ακούσει να πούλησαν! Και θα ακούσεις φυσικά απο το στόμα τους τους δράκους και τα φίδια!!! Την δουλειά τους κάνουν και την άλλη μέρα δεν σε ξέρουν....
Μακάρι να πήρες αυτό που ήθελες, πραγματικά!!!
Αν πάλι ΔΕΝ.. είμαι επίσης σίγουρη ότι θα το αγαπήσεις το ίδιο!!!!

sapostol1
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σε συμβουλευα να μην αποκτησεις με τιποτα γατακι απο πετ σοπ.Συνηθως ειναι ημιαιμα που πληρωνεις για καθαροαιμα,τα χαρτια τους ειναι πλαστα,μεταφερονται σε αθλιες συνθηκες και να μην αναφερω τις συνθηκες διαβιωσης των γονιων τους...Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλα μελη που αγορασας ζωακια απο πετ σοπ,αλλα ειναι αρρωστα,αλλα δεν εχουν τα χαρτια τους,αλλα δεν ειναι καθαροαιμα...
Μπορεις αν θες να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου,γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει καποιο πλεον.Μονο που θα πρεπει να ταξιδεψεις για να το παραλαβεις,και να εισαι προετοιμασμενος για μια αρκετα τσουχτερη τιμη...
Ενδιαφερεσαι μονο για καθαροαιμο;Επειδη κι εγω μπλε ρωσσικο ηθελα και οσο εψαχνα βρεθηκε μπροστα μου σε μια αγγελια ο Σειριος...Και ερωτευτηκα.Εχει το ιδιο αθλητικο σωμα και το ιδιο χρωμα με τη μπλε ρωσσικη,μονο τα ματια του αλλαζουν!Σε ρωταω γιατι μπορεις να βρεις κατι που να ειναι ιδιο σε εμφανιση απο τις αγγελιες "χαριζονται".
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
Κώστα μην ανησυχείς.Ο μόνος λόγος που η CFA αναγνωρίζει πράσινα μάτια μόνο,είναι επειδή οι κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί όσον αφορά την γνησιότητα της ράτσας. Λέγοντας αυτό εννοώ πως οι ρώσσοι γεννιούνται με κίτρινα μάτια αν στο γενεαλογικό τους δέντρο έχει υπάρξει αιμομιξία, πράγμα που δεν επιτρέπεται κανονικά γιατί η ράτσα δεν είναι ακόμα ασφαλής όσον αφορά την επιβίωσή της.
Όπως και νά'χει αν δεν θέλεις το γατάκι για αναπαραγωγή ή για συμμετοχή σε εκθέσεις δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Και τα δικά ου δεν έχουν καταπράσινα μάτια επειδή η μητέρα τους είναι κόρη του πατέρα τους.
Όταν τα πήρα ήταν πράσινα στο κέντρο και κίτρινα γύρω γύρω.Ωστόσο με τον καιρό το κίτρινο μειώθηκε και ανάλογα και με τον φωτισμό άλλες φορές φαίνεται και άλλες δεν φαίνεται καθόλου.
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
https://www.bluelighthouse.it/cattery.htm
https://www.bluewindcattery.it/
Υ.Γ. Αν θέλετε έναν ρώσσο απλά και μόνο επειδή σας αρέσει η εμφάνιση σας προτείνω κι εγώ να ακολουθήσετε την συμβουλή του moukelis. Ο Σείριος είναι το τέλειο πάράδειγμα μπλέ ρώσσου που δεν είναι μπλέ ρώσσος !!!
kostas_pana
Νεοφερμένο μέλος
ο γατουλης μου (παρ'οτι) ειχε (στην αρχη) κιτρινα ματια πλεον εχει αλλαξει!
εχει πρασσινα ματακια (με λιγο κιτρινο που δεν το διακρινεισ με την μια στισ ακρεσ) και ειναι πλεον ακριβοσ ιδιοσ με τον γατουλη της φωτο ...
https://www.bluelighthouse.it/galleriatender.htm
\
περα αυτου ομωσ ο μικρος μας μπελας μας εχει ανστατοσει ολυς.. του εχουμε ολοι αδιναμια, πρωτα ρωταμε τι κανει ο γατος μας και μετα εμεις!!!
αληθεια ξέρει κανεισ αν εχει τασεισ "φυγης"? αν στην πρωτη ανοιχτη πορτα μασ πει αντιο???
Raisa
Περιβόητο μέλος

Να σου ζήσει το μωρό
...άμα θέλεις άνοιξέ του ένα θεματάκι να μας λες τα νέα του και να μας βάζεις και καμιά φωτό α τον καμαρώνουμε κι εμείς.

Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
Τάσεις φυγής δεν έχουν , ίσα ίσα είναι πολύ ήσυχα και ντροπαλά γατιά και αγαπούν πολύ το σπίτι τους, αλλά θα πρέπει να συνηθίσει το σπίτι πρώτα και να το νιώθει δικό του. Και εννοείται οτι θα πρέπει να είναι στειρωμένο, αλλιώς τάσεις ή όχι , την εποχή του ζευγαρώματος θα το σκάσει.
sapostol1
Δραστήριο μέλος

isida1
Νεοφερμένο μέλος
λινα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Λίνα...δυστυχώς δεν υπάρχει εκτροφείο ρώσικης στην Ελλάδαγεια σου,ειδα τα πανεμορφα russian blue κ επειδη ενδιαφερομαι για αγορα,ειναι ευκολο να μου πεις που μπορω να βρω ιδια...ευχαριστω
λινα

Θα πρέπει να φέρεις από εκτροφείο του εξωτερικού.
white night
Νεοφερμένο μέλος
IС DK* Kirstejn's Blue Elenija
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
I really can't believe that you are a member of the forum,I am always checking out your site(ever though I ca't understand russian)I am a big fan o Basilius Elerius!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
white night
Νεοφερμένο μέλος
Thank you very much. I am very pleased. I am a little hard to navigate in this forum, because it is in Greek
But I try
moukelis
Επιφανές μέλος

Your cats are really beautiful,I was planning to get a russian blue,but then I found a blue stray kitten and decided to keep it.Are you planning to have new kittens?Your site is in russian and I cannot understand...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool