Ρώσικη μπλε

Vittorio απο πετ σοπ ποτέ δεν ξέρεις τί θα πάρεις και σε τι συνθήκες. Εκτροφέας Ρώσσικης Μπλε στην Ελλάδα: https://www.geocities.com/lamorevero/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω επικοινωνησει με το λινκ που μου εστειλες αλλα εχουν μετακομισει γερμανια πλεον ειναι το πιο εμπιστο ατομο πιστευς για τισ ρωσικες μπλε τωρα δεν ξερω ¨τι να κανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vittorio, επικοινώνησε με τον Ελληνικό Όμιλο Γάτας στα
210 9021302
210 6613634
για να τους ρωτήσεις αν υπάρχουν άλλοι εκτροφείς εδώ. Αλλιώς, καλύτερα να στραφείς σε εκτροφέα του εξωτερικού (μη νομίζεις, πολλά μέλη έχουν πάρει γατάκια απ' έξω).

Όσο για την άλλη απορία σου, ΔΕΝ υπάρχουν αξιόπιστα πετ σοπ. Μην προτιμήσεις ζώο από εκεί ούτε από kitten brokers.

Οι αγαπημένες μου ράτσες είναι: ρωσική μπλε, Περσίας(σαν αυτή που έχω) και βρετανικές κοντότιχες

Vittorio απο το "Lamore vero " έχω πάρει τον Ορφέα και την Μόλλυ μου. Δες τις φωτογραφίες τους εδώ ¨https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11143¨.

Όσο για την συγκεκριμένη εκτροφέα είμαι σίγουρη οτι αν το συμφωνήσετε δεν θα διστάσει να σου φέρει η ίδια το γατάκι.
Εγώ ήμουν τυχερή γιατί μετακόμισε στην Γερμανία μετά που πήρα τα γατίνια μου, αλλά μου έχει πεί η ίδια οτι έχει πάει μέχρι και στην Αμερική να παραδώσει γατάκι...
Εξάλλου και τα δικά μου η ίδια μου τα έφερε στην Έδεσσα απο την Λάρισσα, και μάλιστα με 1 μήνα διαφορά το ένα απο το άλλο.

ιοκαστη επικοινωνησες μαζι τους μεσω ιντερνετ η τηλεφωνο?ποσο σου κοστισε περιπου αν επιτρεπεται?

Συγνώμη για την καθυστέρηση , έχω προβλήματα με την σύνδεσή μου τελευταία...

Είχα επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου αλλά τώρα που μετακόμισαν στην Γερμανία δεν έχω τον νέο τους αριθμό.
Δοκίμασε να στείλεις ένα mail "
lamorevero@gmail.com" .

Ακόμα και να μην εκτρέφει πλέον θα σου πεί σε ποιόν μπορείς να απευθυνθείς.

Όσον αφορά την τιμή, ήταν 600 ευρώ. Το ξέρω οτι είναι πολλά αλλά ήταν το κόλλημά μου , και στο εξωτερικό κοστίζουν απο 1000 κ πάνω...

μπλε ρωσσικη

γεια σας τι κανετε? ενδιαφερομαι να αγορασω μια αρσενικια μπλε ρωσσικη οποιοσ/α εχει πληροφορειες για εκτροφεα ι ιδιωτη ας στειλει ευχαριστω

γεια σας τι κανετε? ενδιαφερομαι να αγορασω μια αρσενικια μπλε ρωσσικη οποιοσ/α εχει πληροφορειες για εκτροφεα ι ιδιωτη ας στειλει ευχαριστω

Γεια σου. Απ'οσο γνωρίζω εκτροφέας στην ελλαδα μπλε ρωσικών δεν υπαρχει. Θα σ'ενδιέφερε μπλε βρετανικο? Έχει ο aramis κάτι μωρα τα οποία θα είναι έτοιμα τα Χριστούγεννα. Τα βρετανικά να ξέρεις είναι πανέμορφα και έχουν καταπληκτικό χαρακτήρα.

οκ κ τα μπλε βρετανικα ειναι πολυ ομορφα ουτοσς η αλλως δεν θελω να γινω εκτροφεας

οκ κ τα μπλε βρετανικα ειναι πολυ ομορφα ουτοσς η αλλως δεν θελω να γινω εκτροφεας

Επικοινώνησε με τον aramis αν θέλεις. Στείλε του ένα πμ και μπορείτε να συνεννοηθήτε.

russian blue me kitrina matia???

καλησπερα σε ολους σας...
μολις χτες πηρα ενα ρωσικο μπλε στα χερια μου... απο ενα πετ σοπ πολυ γνωστο στο χρονο (το περιμενα και απο τελος αυγουστου).
και εχο το εξης προβλημα, εχει κιτρινα ματια!!!
ξερω πως τα ρωσσικα μοιαζουν με τα σαρτρέ(chartreux) με κυρια διαφορα (και πιο εμφανη) στα ματια. ο δικοσ μου επρεπε να εχει πρασσινα ματια αλλα εχει κιτρινα!!!
υπαρχουν ρωσσικα μπλε με κιτρινα ματια? ο τυποσ απο το πετ μου ειπε οτι ΕΠΡΕΠΕ να εχει κιτρινα αλλα παντου οπου εχω ψάξει το αναφερουν σαν ΠΡΑΣΣΙΝΟμακιο!!!
για πειτε ρε παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω, δεν θελω να δεθω με ενα γατακι που δεν ειναι οτι ηθελα, και οτι πλήρωσα φισικα!!!

euxaristo!

μολις χτες πηρα ενα ρωσικο μπλε στα χερια μου... απο ενα πετ σοπ πολυ γνωστο στο χρονο (το περιμενα και απο τελος αυγουστου).
ξερω πως τα ρωσσικα μοιαζουν με τα σαρτρέ(chartreux) με κυρια διαφορα (και πιο εμφανη) στα ματια. ο δικοσ μου επρεπε να εχει πρασσινα ματια αλλα εχει κιτρινα!!!
υπαρχουν ρωσσικα μπλε με κιτρινα ματια? ο τυποσ απο το πετ μου ειπε οτι ΕΠΡΕΠΕ να εχει κιτρινα αλλα παντου οπου εχω ψάξει το αναφερουν σαν ΠΡΑΣΣΙΝΟμακιο!!!
για πειτε ρε παιδια γιατι δεν ξερω τι να κανω, δεν θελω να δεθω με ενα γατακι που δεν ειναι οτι ηθελα, και οτι πλήρωσα φισικα!!!

euxaristo!
ψαξε μεσα εχει θεματακι με ολες τις ρατσες και τα χαρακτηριστικα τους:up:αμα το βρω θα στο στειλω

το ειδα και εδω για ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!
φοβαμαι μηπως ειναιδιασταυρωση αυτων των δυο!!!!

σου εδωσε πιστποιητικο γνησιοτητας ή κατι αναλογο? πως εισαι σιγουρος οτι ειναι ενταξει? νομιζω υπαρχουν ειδικοι γι αυτα!

μου εδωσε ενα διαβατηριο που δεν καταλαβενω καν τη γραφει και τιποτα αλλο!!!
μου ειπε οτι θα ερθουν τα pedigree του σε 5-6 μηνες!
δεν ξερω τι να κανω, θα παμε στο γιατρο αυριο αν τον βρω και θα δουμε...
αλλα αν ξερει καποιοσ ασ βοηθησει μην βρεθουμε εκτεθιμένοι!!!

στειλε ενα προσωπικο μηνυμα σε κανα δυο που εχουν την ιδια γατα γιατι μπορει να μην δουν το θεματακι :up:και τσεκαρε το θεμα με τους κτηνιατρους, μπορει να υπαρχει κανενας που να ξερει να το πας απευθειας ντο δει!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

euxaristo!

Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά στις αγορές μέσω pet shop. :down:Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν είναι όντως καθαρόαιμα ή υγιή, ακόμα και το pedigree μπορεί να είναι πλαστό(και συχνά σε κάποια άλλη γλώσσα π.χ. βουλγαρικά) και πληρώνεις και μια περιούσια… :/:Ο καλύτερος τρόπος να πάρεις γατάκι είναι από εκτροφείο αλλά φαντάζομε είναι πια αργά… Όσο για τον κτηνίατρο, δεν είναι μάγος ο άνθρωπος να μπορεί να σου πει την γενεαλογία του ζώου που μπορεί κάλλιστα να είναι τύπου ρώσικης μπλε… :/:
[FONT=&quot]Ελπίζω να μην έχεις πέσει σε τέτοια περίπτωση…[/FONT]:happy:

μου εδωσε ενα διαβατηριο που δεν καταλαβενω καν τη γραφει και τιποτα αλλο!!!
μου ειπε οτι θα ερθουν τα pedigree του σε 5-6 μηνες!
δεν ξερω τι να κανω, θα παμε στο γιατρο αυριο αν τον βρω και θα δουμε...
αλλα αν ξερει καποιοσ ασ βοηθησει μην βρεθουμε εκτεθιμένοι!!!

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας!:)
Λυπάμαι που θα το πω αλλά το γατάκι, έτσι που το περιγράφεις, σίγουρα δεν είναι ρώσικο μπλε. :/:Πόσο μηνών είναι αλήθεια? Και γιατί τα χαρτιά θα έρθουν σε 5-6 μήνες?:blink: Τα χαρτιά εκδίδονται από το εκτροφείο αμέσως και φεύγουν μαζί με το γατάκι κανονικά! Πολύ περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά.:hmm:
Το θέμα είναι ότι τώρα το πήρες το γατάκι και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Τα μπλε ρωσσικά έχουν πολύ λεπτοκαμωμένο και αθλητικό σώμα,τριγωνικό κεφάλι,και ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ματια.Οι Σαρτρέ έχουν πολύ γεμάτο και μυώδες σώμα,σαν της βρετανικής,στρογγυλό κεφάλι και πορτοκαλοκίτρινα μάτια.Με άλλα λόγια,καμία σχέση.Δυστυχώς τα χαρτιά του έπρεπε να σου έχουν έρθει μαζί με το γατάκι,οπως είπε και η Raisa πιο πάνω εκδίδονται λίγο καιρό μετά τη γέννησή του,αν και απο πετ σοπ πιθανοτατα θα ειναι πλαστα.Λυπαμαι που στο λεω,αλλα δεν θα επρεπε να παρεις ζωακι απο πετ σοπ,αλλα απο εκτροφέα,γιατί κατα πασα πιθανοτητα πληρωσες για ενα ημιαιμο ζωακι.Ο κτηνιατρος φυσικα θα δει τα εξωτερικα χαρακτηριστικα του ζωου,αλλα αν μοιαζει σε όλα (που το δικο σου δε μοιαζει οπως το περιγραφεις) με ρωσσικο,δε μπορει να κανει κατι αλλο.
Κι εγω δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι τωρα που το πηρες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back